Dit evenement delen via:

15-03-2018 09:00 - 17:00

Hackethon21

Locatie: Volgt

Adres: Volgt, Rotterdam

Reserveer 15 en 16 maart alvast in uw agenda!

HAKETHON21

Persoonlijk leiderschap, ondernemingszin en oog voor technologie. Deze vaardigheden worden steeds crucialer. Om succesvol te blijven in de nieuwe economie en bij te dragen aan een leefbare stad.

Hoe kunnen we onze jeugd in Rotterdam, veel meer dan nu, toerusten met deze 21e eeuwse vaardigheden? Op Hackethon21 werken acht teams in twee intensieve dagen aan innovaties die antwoord geven op deze vraag. Innovaties die we in Rotterdam concreet kunnen uitvoeren. In het onderwijs, de vrijetijdsbesteding, het bedrijfsleven en vooral dwars door de disciplines heen. Omdat de teams multi-disciplinair zijn, kunnen zij in vrij korte tijd inventieve ideeën bedenken, op haalbaarheid toetsen en in een business case uitwerken.

NEXT nodigt 56 denkers en doeners uit om die innovaties te bedenken. Creatieve denkers uit het Rotterdamse bedrijfsleven, onderwijs, welzijn, zorg of met een geheel andere expertise. Dat zijn mensen die vooruit denken, durven af te wijken van wat gangbaar is, ook gevoel hebben voor haalbaarheid en die twee dagen in een team willen samenwerken. Deelname is op persoonlijke titel. Het levert geen vergoeding op, wel een enorme ervaring en uitbreiding van uw netwerk. Hackethon21 eindigt met de adoptie van de innovaties door partijen die het verschil willen maken.

Meedoen? Laat uiterlijk 15 februari uw belangstelling weten aan ra.rakers@rotterdam.nl (inschrijving volgt later).

Hackethon21
Locatie: Rotterdam
Data: 15 en 16 maart 2018
Deelname: volle beschikbaarheid voor beide dagen.

 

Hackethon21 is een initiatief van het Rotterdamse netwerk NEXT, dat bestaat uit Deloitte, Rabobank, Gemeente Rotterdam, De Verre Bergen, Hogeschool Rotterdam en Jinc.