Job van der Zaag.
STADSJURY.

Wie ben je?

Mijn naam is Job van der Zaag. Ik ben een groot sportliefhebber in de breedste vorm van het begrip. Ik hou ervan om nieuwe dingen te doen en te leren. Zo probeer ik regelmatig een nieuwe sport uit, bezoek ik een plek in een ver land en maak ik nu voor het tweede jaar onderdeel uit van de jury.
 

Wat doe je?

Ik ben werkzaam op de Maatschappelijke Afdeling van Feyenoord. Daar ben ik Projectcoördinator voor diverse projecten waarbij we kinderen en jongeren structureel willen laten sporten in heel Rotterdam, maar met name in Rotterdam-Zuid. 
 

Waarom ben je stadsjurylid geworden?

Ik wil graag iets terug doen voor de stad. Nieuwe dingen doen en leren geven mij energie, door de nieuwe initiatieven te beoordelen en van feedback te voorzien hoop ik veel ondernemers op weg te helpen om hun droom te realiseren. 
 

Wat is je mooiste of leukste herinnering aan de stad?

Op mijn 17e ben ik in Rotterdam gaan wonen. Ik voelde mij vanaf moment 1 gelijk thuis in de stad waarvan ik van kleins af aan al het gevoel had: ‘Daar gebeurt het, daar wil ik heen’. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn. 
 

Mijn droom voor Rotterdam is…

Dat de stad altijd vooruitstrevend blijft op het gebied van Sport, Kunst en Cultuur en dat iedereen zich op zijn plek kan en mag voelen. Een echte stad, sterker voor en door elkaar. 
 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Mijn guilty pleasure zijn koeken. Met name de gevulde koek is mijn favoriet. Maar ook de gezelligheid die gepaard gaat met eten, of dat nu een koekje bij de koffie is of een uitgebreid diner. 

STADSJURY CITYLAB010.
Kennis van zaken en hart voor de stad.

De Stadsjury CityLab010 bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor de Rotterdam.

ONTMOET DE STADSJURY