Dit bericht delen via:

28-01-2019

We willen met je in contact komen!

Bijna is het zover. Een nieuw CityLab010-jaar gaat van start. In 2019 is er weer ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor plannen die de stad nóg beter maken. We staan te popelen om je te ontmoeten en je plan voor de stad aan te horen! En jij bent vast benieuwd hoe CityLab010 in  2019 eruit komt te zien. Dat snappen we helemaal.
 
Ontwikkelingen
Helemaal hetzelfde zal het proces niet zijn in dit nieuwe jaar. Er komt een stadsjury en het inhoudelijke kader gaat wat wijzigen. Jij als (nieuwe) plannenmaker zult daar nieuwe energie van krijgen want die ontwikkelingen gaan bijdragen aan nog betere plannen.
 
Begeleiding
CityLab010 gaat plannenmakers van begin tot eind in het proces begeleiden met events, workshops, rondetafelgesprekken en tools. Samen werken we aan de beste innovatieve plannen voor de stad zodat die realiteit kunnen worden

Schrijf je in!
Naar verwachting starten we in het voorjaar. Dat doen we op zijn CityLab´s010 met een inspirerend startevent waar je al je vragen kwijt kunt. Schrijf je onderaan onze homepage in bij ‘Nieuws en events’, blijf op de hoogte van alle updates en ontvang een uitnodiging voor het startevent! Natuurlijk kun je ons ook volgen op social media. We ontmoeten je graag heel snel.
 
Team CityLab010
 
Fotocredits: Peter Schmidt