Ontdek › Plan

aangename buitenwijken, milieubeleid en voorzieningen

Aangemaakt: 08 april 2017

Een duurzame en bereikbare stad

overal waar de metro komt uniek en speciaal maken. Integraal milieubeleid met voorzieningen voor aangenamer leven.

Er zouden meer pleinen met fonteinen en bankjes met architecturale werken verspreid over de buitenplaatsen van Rotterdam. Maak dat elke omgeving bij elke metrohalte uniek en speciaal is, zodat het lijkt of je reist naar een ander land. Qua milieubeleid kan men verplicht van die drinkbare plastic zakjes invoeren en scheiding tussen plastic en andere huisvuil. Ook de waters in Rotterdam zouden van afval moeten opgeruimd worden. En een milieu leer- en onderzoekcentrum voor milieuwerkers en vrijwilligers om bij te leren en aan innovatieve projecten voor een groenere stad te werken. Ook zou er een tv zender moeten komen dat over het milieu gaat zodat de bevolking op grote schaal milieubewuster wordt.Ondernemers die een groene onderneming willen zouden moeten gesubsidieerd worden zoals bijvoorbeeld waterstoftankstations. Een stadscamping maakt het reizen en leven aangenamer. En meer parkeerplaatsen voor campers om langdurig te kunnen parkeren zoals de slagboom opheffen aan de Meijerplein.

Waarom goed voor Rotterdam?

Het is aangenaam als heel de stad aangenaam is dus niet alleen de binnenstad. Het leven zelf moet aangenaam zijn daarom is welzijn van de geest belangrijk. Het heeft geen zin metrolijnen aan te leggen naar overal als er niks te zien is op die plekken. Milieubeleid is geen last maar een zingeving voor velen, het geeft het leven een betekenis en daarom moet milieuleergierigheid en innovatie gestimuleerd worden.

Waarom vernieuwend?

Het leven is een avontuur als heel de stad interessant is. Met mooiere architectuur en infrastructuurwerken kan de stad een paradijs worden voor degenen die hier wonen. Welzijn voor de geest bereik je door verschillende neighbourhoods en is de oplossing tegen depressie. Betrokkenheid in milieubeleid en omgeving geeft betekenis aan veel mensen hun vrijetijd.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: individu

Contactpersoon: Ting - Ting

Wij zoeken

crowdfunding

Gerelateerde Plannen

11187269 987457891266654 2411585231865091523 o

Meer (Schone) Lucht voor de Rotterdammers.

Met 25 Bandenpompen schonere lucht, minder ongelukken & vervuiling voor de Rotterdammers (& 100 euro besparing per auto per jaar).

Bekijk dit plan
Agora tech lab

Agora Tech Lab (www.agoratechlab.com)

Agora Tech Lab wil een belongingssysteem bouwen op blockchain waarmee burgers beloond kunnen worden voor het recyclen van afval.

Bekijk dit plan
Banner ctylab0100

Don't waste it

Polyester maken van Rotterdams plastic afval. Dat is het idee.

Bekijk dit plan
Treewifi

Treewifi010

TreeWiFi010 is een slim vogelhuisje dat lokaal de luchtkwaliteit meet, is de lucht schoon, dan krijgt de hele straat gratis wifi!

Bekijk dit plan
Blue vespa?1525098465

Blue Vespa – circle scooter company; 100% circulair

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bouwen vervuilende Vespa’s om tot zero-emissie elektrisch, halen vervuilende scooters van alle merken op, verwerken ze en geven restproducten een nieuwe functie.

Bekijk dit plan
Picture1

HEXAPOT, Angles make the difference

Milieuvriendelijk, Efficiënt ontwerp en Economie

Bekijk dit plan

Schoon Schip

Van A naar B over de Maas, zonder uitstoot van schadelijke emissies. Varend naar een schoner Rotterdam

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 05 21 om 17.58.53

EXPOSITIE ROTTERDAM MAKE IT HAPPEN

De attractieve expositie, plaats van samenkomst en kennisdeler over het WHY WHAT en HOW van het transitie-proces van Rotterdam als leefbare en duurzame stad...

Bekijk dit plan
Meer plannen