Ontdek › Plan

Challenge

Aangemaakt: 18 april 2017

Sport beweegt Rotterdam

Jongeren met problemen helpen om hun eigen leven op orde te krijgen met hulp om zich voor te bereiden op een mooie toekomst.

Mijn plan voor jongeren die problemen ervaren een plek te geven waar ze zich zelf kunnen uiten in vorm van sport.
in plaats van op straat ruzie en problemen veroorzaken wil ik ze een plek aan bieden speciaal voor jongeren vanaf 16 tot 24 jaar een sportschool waar ze terecht kunnen met allerlei vragen en leren zelfredzaamheid en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Verslavingsproblemen opsporen en hulp bieden.

Waarom goed voor Rotterdam?

De aandacht hiervoor is belangrijk want je jeugd bepaald in welke cirkel je terecht komt en de jeugd hierop attenderen is een plicht voor elk volwassenen.
Hiermee wil ik bereiken minder criminaliteit en verslaving en hangjongeren.

Waarom vernieuwend?

Sport is een belangrijke middel om zo je zelf weerbaar te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven met de juiste mensen om je heen die jouw motiveren met woorden en daden kunnen jongeren weer vertrouwen krijgen in een mooie toekomst.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Dance

Doe mee

Contactpersoon: M.h Hamidullahkhan

Wij zoeken

Ik ben opzoek naar een sportschool in Rotterdam midden ergens in het centrum waar jongeren terecht kunnen. En natuurlijk een investering om dit waar te kunnen maken Dit moet niet alleen werk zijn maar hierin moet je hart en ziel steken om het beste van onze kinderen te maken. De jongeren hebben hulp nodig van ons. De meeste van ons zijn ouders weten heel goed dat jongeren een veilige plek nodig hebben om te ontplooien die plek wil ik ze bieden waar ze terecht kunnen om hun zelf te zijn en te werken aan hun zelf en aan hun doelen.

Gerelateerde Plannen

Bikepark rotterdam

BikePark Rotterdam

BikePark Rotterdam is een nieuwe sportlocatie voor mountainbikers.

Bekijk dit plan
Quake

QUAKE

Quake is een applicatie waarmee jongeren uit aandachtswijken worden gestimuleerd om meer gebruik te maken van outdoor sportvelden en pleintjes in hun wijk.

Bekijk dit plan
Rotterdam trimt

Fit happens 010

Het zowel fysiek als virtueel zichtbaar maken van de manier waarop de hele buitenruimte als sportterrein kan worden gebruikt. Het plan beoogt op een ultiem laagdrempelige wijze beweging onder Rotterdammers te bevorderen.

Bekijk dit plan
Curlingfoto

Curlingbaan Rotterdam

Curling is hot en wij maken het spel voor iedereen bereikbaar; Rotterdam krijgt elke winter haar eigen curlingbaan, in een aparte

Bekijk dit plan
Festafit online

Gezond Feesten met FestaFit

Concept om Rotterdammers op een vernieuwende manier fitter en meer ontspannen te maken door te dansen!

Bekijk dit plan
01 logo

De Doorlopert - uitdagende sportroutes

De ‘DooRlopert’ is een initiatief dat sporten in de buitenlucht spannend en laagdrempelig maakt.

Bekijk dit plan
Dsc 7266 als slim object1

Sport Events & People Connected

Mensen pro-actief en laagdrempelig verbinden met sport events, activiteiten en faciliteiten in de buurt die aansluiten op hun persoonlijke interesse profiel.

Bekijk dit plan
P1960190

Witte Boten Plan

Het ‘Witte Botenplan’ maakt het mogelijk dat iedereen die wil gaan roeien op de Willem-Alexander Baan een boot kan pakken om plezier te hebben op het water. 10 sportieve roeiboten Volans4all worden gratis ter beschikking gesteld.

Bekijk dit plan
Meer plannen