Ontdek › Plan

Challenge

Aangemaakt: 18 april 2017

Sport beweegt Rotterdam

Jongeren met problemen helpen om hun eigen leven op orde te krijgen met hulp om zich voor te bereiden op een mooie toekomst.

Mijn plan voor jongeren die problemen ervaren een plek te geven waar ze zich zelf kunnen uiten in vorm van sport.
in plaats van op straat ruzie en problemen veroorzaken wil ik ze een plek aan bieden speciaal voor jongeren vanaf 16 tot 24 jaar een sportschool waar ze terecht kunnen met allerlei vragen en leren zelfredzaamheid en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Verslavingsproblemen opsporen en hulp bieden.

Waarom goed voor Rotterdam?

De aandacht hiervoor is belangrijk want je jeugd bepaald in welke cirkel je terecht komt en de jeugd hierop attenderen is een plicht voor elk volwassenen.
Hiermee wil ik bereiken minder criminaliteit en verslaving en hangjongeren.

Waarom vernieuwend?

Sport is een belangrijke middel om zo je zelf weerbaar te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven met de juiste mensen om je heen die jouw motiveren met woorden en daden kunnen jongeren weer vertrouwen krijgen in een mooie toekomst.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Dance

Doe mee

Contactpersoon: M.h Hamidullahkhan

Wij zoeken

Ik ben opzoek naar een sportschool in Rotterdam midden ergens in het centrum waar jongeren terecht kunnen. En natuurlijk een investering om dit waar te kunnen maken Dit moet niet alleen werk zijn maar hierin moet je hart en ziel steken om het beste van onze kinderen te maken. De jongeren hebben hulp nodig van ons. De meeste van ons zijn ouders weten heel goed dat jongeren een veilige plek nodig hebben om te ontplooien die plek wil ik ze bieden waar ze terecht kunnen om hun zelf te zijn en te werken aan hun zelf en aan hun doelen.

Gerelateerde Plannen

Bikepark rotterdam

BikePark Rotterdam

BikePark Rotterdam is een nieuwe sportlocatie voor mountainbikers.

Bekijk dit plan
20160730 081337 resized

Fitnesspark Buitensport in Hoogvliet.

SPORTEN MAAKT SAMENLEVINGEN ACTIEF MET TRAINEN VOOR IEDEREEN.

Bekijk dit plan

Walking Basketbal

De Dreamteam Foundation wil geïnspireerd door het succes van Walking Basketball in Rotterdam de sport uitbreiden,

Bekijk dit plan
Curlingfoto

Curlingbaan Rotterdam

Curling is hot en wij maken het spel voor iedereen bereikbaar; Rotterdam krijgt elke winter haar eigen curlingbaan, in een aparte

Bekijk dit plan
Dsc 7266 als slim object1

Sport Events & People Connected

Mensen pro-actief en laagdrempelig verbinden met sport events, activiteiten en faciliteiten in de buurt die aansluiten op hun persoonlijke interesse profiel.

Bekijk dit plan
Spot tijdelijk logo def

SPOT (Speelplek Participatieve Ontwerp Toolkit)

SPOT is er voor alle Rotterdamse kinderen die behoefte hebben aan meer gevarieerde speelplekken. De toolkit bevat ontwerpuitdagingen waarmee kinderen en begeleiders bestaande speelplekken voor iedereen uitdagend kunnen maken.

Bekijk dit plan
 logo  cycling connects op wit

Cycling Connects Rotterdam

De sociale integratie van nieuwkomers (vluchtelingen/asielzoekers/statushouders) bevorderen middels beweging en sportparticipatie met de focus op fietsen. Een stad creëren waar de nieuwkomer wordt verwelkomd door de reeds gevestigde Rotterdammer.

Bekijk dit plan
Meer plannen