Ontdek › Plan

Direct een betaalde baan

Aangemaakt: 01 mei 2018

Dus echt iedereen aan het werk

Na school dirrect een arbeidsovereenkomst

Doe je het goed op je niveau 2 opleiding dan heb je kans op een arbeidscontract en de mogelijkheid om te ontdekken welke werkrichting bij je past. Ook werken we aan je spreek en schrijf vaardigheid zodat je je beter kunt verwoorden tijdens gesprekken.

Waarom goed voor Rotterdam?

Je hoeft geen uitkering aan te vragen en krijgt de kans om te ontdekken wat echt bij je past. Motivatie om deel te blijven nemen is salaris maar ook ook uitdagingen. Je hebt het hier over met vrienden die ook deze kans willen pakken. Deze postieve vipe geef je door.

Waarom vernieuwend?

Jongeren kunnen een baan krijgen ondanks of juist door hun taalachterstand. We vragen natuurlijk naar een wil.... Met die wil krijgen ze een arbeidsovereenkomst waardoor ze ervaring kunnen opdoen bij diverse bedrijven. Zo kunnen ze al werkend echt ontdekken waar hun skills liggen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Stichting Wmo Radar

Contactpersoon: Marcel Jans

Wij zoeken

Wij zoeken financiering voor de implementatie binnen het bedrijf, coaching van deelnemers en personeel.

Gerelateerde Plannen

Entree werk

Entree Werk: een succesvolle start!

Entree Werk! Het versterken van de startsituatie van kwetsbare jongeren op de Rotterdamse arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan

'T WERKT!

zet cultuur, erfgoed en ondernemerschap in om langdurig werklozen te helpen aan betaald werk. Deelnemers volgen een intensief, persoonlijk programma van 6-8 weken (o.m. coaching, workshops en trainingen)

Bekijk dit plan
Irk nedir

Geen woorden maar dagelijkse daden

Steve werkt met swipes, likes, een leuke vraag, een kleine opdracht of prikkelende opmerking. Gedurende ons FAST-programma vitaliseert, motiveert en prepareert Steve dagelijks kandidaten zodanig d persoonlijke doorbraken worden gerealiseerd.

Bekijk dit plan
Arbeidsmarkt

Overschie Werkt

Werkgelegenheidsproject door samenwerking met welzijnsorganisatie en lokale ondernemers.

Bekijk dit plan
Logo seedz rgb

SeedZ - socio-economische incubator in Rotterdam

Door een pragmatische en creatieve aanpak biedt SeedZ met Rotterdamse eigenzinnigheid een werkzaam perspectief op betaald werk en/of zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk dit plan
Ontbrekende schakel

Rotterdam Schakelt!

Rotterdam kent veel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Rotterdam Schakelt! verbindt hen direct met werkgevers en de instellingen die werken aan hun plaatsing.

Bekijk dit plan
Ninaflitstsr 11

Sea Rangers: de Rotterdamse banen voor de toekomst

Tijdens een bootcamp van 5 weken krijgen groepen (werkloze) jongeren een nieuwe start en kans op een unieke carrière op zee.

Bekijk dit plan
Meer plannen