Ontdek › Plan

DS/ Dienst Samenwerking

Aangemaakt: 17 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

je schulden overzicht van deurwaardes, gerechtelijke deurwaardes, schuldeisers via DS aanvragen, incassobureaus

Wij willen graag een veilige en betrouwbare informatie van Gerechtelijke deurwaardes, deurwaardes, gemeente schuld, incassobureau en schuldeisers aan burger met een schuldprobleem verstrekken. Burgers met een schuld problematisch kunnen hun eigen schuldenoverzicht bij ons opvragen. Zodat ze kunnen zien welke schulden ze hebben lopen.

Waarom goed voor Rotterdam?

minder burgers die afhaken bij het oplossen van hun schuldhulp proces.
mensen met schulden kunnen weer participeren in de maatschappij na het oplossen van hun schulden.
samen creëren we een gezond en stabiel economie voor iedereen

Waarom vernieuwend?

Vanwege het feit dat BKR registraties alleen postorderbedrijven, abonnementen en banken schulden bijhouden, willen wij een database bijhouden voor Gerechtelijke deurwaardes, deurwaardes, gemeente schuld, incassobureaus en schuldeisers

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: DS

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik wil graag subsidie aan vraag en om mijn idee tot stand te brengen

Gerelateerde Plannen

Logo

ZomerOndernemer

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het opzetten van een eigen bedrijf in de zomervakantie. In korte tijd leren de jongeren de basiselementen van het ondernemerschap kennen door daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Bekijk dit plan

Restart Network: We Rise By Lifting Others

In the heart of Rotterdam, we create a world class, tuition-free technology school for refugees and underprivileged people. Restart Network offers an empowering one year long experience and enables people to kickstart a career in the IT industry.

Bekijk dit plan
Cover 5 march

Work-Life Balance Conference

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

Bekijk dit plan
Afbeelding voor plan

Een stad zonder gas

De Nederlandse samenleving staat voor een grote opgave bij de verduurzaming van de woningvoorraad en het dagelijkse leven.

Bekijk dit plan
Wetlab

Gegroeid in Rotterdam

Het wetlab van BlueCity, een circulaire hub gevestigd in voormalig Tropicana, wordt zo ontwikkeld dat het mogelijk is om drie soorten onderzoek te doen in BlueCity Lab: bacterieel onderzoek, schimmels, en gisten.

Bekijk dit plan
Vuilnis

Met BetterBeGreen op weg naar de cellulose economie

BetterBeGreen gaat met gangbare, simpele en kleinschalige apparatuur productie van cellulose bioplastic uit oud papier maken

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Plaatje

Offcourse: on track towards Coderdam

Opzetten van een gratis toegankelijk fysiek en viruteel platform waar mensen samen komen om te leren programmeren en beter aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Meer plannen