Ontdek › Plan

Greenify

Aangemaakt: 08 november 2018

Een online community platform speciaal ingericht voor studenten, met alle duurzame (student gericht) initiatieven gecategoriseerd.

Er zijn talloze duurzame initiatieven in Rotterdam, maar niet iedereen is er bewust van. Wat wij willen bereiken is een "facebook" verslavende (web)app, waarin we de meest duurzame, gemakkelijke, betaalbare initiatieven op een rij zetten. Hierdoor kunnen "wij" de 65.000 studenten die hier studeren een grote "rots" bijdragen aan een duurzamere maatschappij.

Waarom goed voor Rotterdam?

Door bewustwording en toegankelijkheid van de bestaande en komende initiatieven kunnen we Rotterdam de beste duurzaamste stad van Nederland benoemen.

Waarom vernieuwend?

Alle (slimme)koppen bij elkaar steken. We hebben als stad al een hele grote aantal duurzame initiatieven, nu nog alleen bekend maken. Zodra de 1 volgt, volgt de ander
(Trends).

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Schermafbeelding 2019 01 15 om 23.35.46

Doe mee

Organisatie: Green Life Community ( Studenten Project )

Contactpersoon: Joey Lim

Wij zoeken

- Aandacht en Officiele samenwerking.
- Suggesties met de meest trending initiatieven ( bijv. Felyx, TooGoodToGo )

Gerelateerde Plannen

Afbeelding1

Rotterdamse helden!

Combineren van bestaand personenvervoer met goederenvervoer, minder voertuigen in de straat, gezonder, schoner en stillere leefomg

Bekijk dit plan
Prostudentlife   logo transparant

Prostudentlife

Een online community voor jongeren en studenten die alles uit hun leven willen halen

Bekijk dit plan
Hardnekkige vragen

Hardnekkige problemen pakken wij bij de wortel aan

Wij hebben een overvloed aan best practices, tools en experts. Waar zijn diegenen, die ervoor zorgen dat niet alleen de deeloplossingen functioneren, maar ook het geheel op bedrijfs- en systeemniveau?

Bekijk dit plan

Baby voeden in de stad

Live borst voeden, kolven of flesje geven aan je baby in een rustige ruimte in het hart van het winkelcentrum.

Bekijk dit plan
015 wor lezing

We Own Rotterdam: Event Organisers Meetup

Rotterdamse makers en initiatiefnemers binnen de cultuursector verbinden. Dit willen we doen door ontmoetingen te faciliteren, waarbij kennis over het duurzaam en toekomstbestendig organiseren van kleinschalige evenementen uitgewisseld wordt.

Bekijk dit plan

Groen, grijs en gelukkig

Ouderen stimuleren om in de tuin te werken, stil te staan bij de schoonheid van natuur, natuurherinneringen van vroeger ophalen.

Bekijk dit plan
1494409531752 1494382941

QAbroedplaats APP

Wijkbreed in zetten op samenwerken, gebruikmakend van talenten en ervaringen van personen, instanties en bedrijven om als professionals tot een doorgaande lijn te komen op het gebied van de algehele ontwikkeling van het kind, door middel van een APP

Bekijk dit plan
Hef attractietekening

De Hef / De Hef Rotterdam

Op de monumentale Hef kunnen bezoekers langzaam met het Val omhoog naar 48 meter boven de stad. Tussen veel staal en dalende contragewichten en met een steeds weidser uitzicht over heel Rotterdam.

Bekijk dit plan
Meer plannen