Ontdek › Plan

House of esports

Aangemaakt: 31 mei 2018

Sport beweegt Rotterdam

Het creëren van een epicentrum voor de esports. Waarin de maatschappelijke waardes centraal staat.

Met de stichting House of Esports willen wij een epicentrum gaan creëren voor alle esports activiteiten in de stad Rotterdam. Als lancering van dit concept wordt het project gamen in de maatschappij gelanceerd. Waarin gamen/esports op een maatschappelijke manier ingezet wordt om zo een moeilijke doelgroep te bereiken.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam staat voor jong en innovatief twee kernwaardes die perfect passen bij esports. Het helpt de stad om zich te profileren als innovatieve sportstad. Het gamen in de maatschappij project verbind verschillende sport en welzijnsorganisaties met elkaar om hetzelfde doel na te streven. De stad Rotterdam ontwikkelen. Hierbij staat het helpen en faciliteren van de burgers op nummer 1. Het bevorderd de sportparticipatie en sociale cohesie binnen Rotterdam.

Waarom vernieuwend?

Esports is een hype waar niemand meer omheen kan. Het is een wereld die voor velen nog onbekend is, maar heel veel potentie heeft. Deze nieuwe tak van sport en de bijkomende levensstijl zorgt voor een nieuwe manier op de jonge doelgroep te bereiken. Wereldwijd wordt er veel over esports gesproken zonder het maatschappelijke domein te claimen. Hier kan Nederland en Rotterdam een unieke positie innemen door het maatschappelijke domein te claimen

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Logo hoe wit

Doe mee

Organisatie: house of esports

Contactpersoon: Nolan Noordzij

Wij zoeken

Partijen die willen aansluiten bij dit concept

Gerelateerde Plannen

Activi 2

Activi2 stimuleert 12 tot 16-jarige meiden en hun moeders om samen te bewegen.

Bekijk dit plan
Citylabsitefoto

UnoDuo_010

UnoDuo010 wil ook dat fysiek beperkten zich veilig, betaalbaar, sportief, sociaal en met plezier per fiets kunnen verplaatsen.

Bekijk dit plan
Logo sportschool 010

SportSchool 010

SportSchool 010 combineert sport en leren voor iedereen!

Bekijk dit plan
Dsc 7266 als slim object1

Sport Events & People Connected

Mensen pro-actief en laagdrempelig verbinden met sport events, activiteiten en faciliteiten in de buurt die aansluiten op hun persoonlijke interesse profiel.

Bekijk dit plan
Dsc04393

Wandelen in Schiebroek

Tot maximaal 10 km wekelijks wandelen in een rustig tempo door de wijk.. Dit plan is al in werking gedurende 60 wandelingen!

Bekijk dit plan
Dance

Challenge

Jongeren met problemen helpen om hun eigen leven op orde te krijgen met hulp om zich voor te bereiden op een mooie toekomst.

Bekijk dit plan
20160730 081337 resized

Fitnesspark Buitensport in Hoogvliet.

SPORTEN MAAKT SAMENLEVINGEN ACTIEF MET TRAINEN VOOR IEDEREEN.

Bekijk dit plan
Meer plannen