Ontdek › Plan

Jenny's SOEPJURK

Status: Plan ingetrokken

Aangemaakt: 18 mei 2017

Rotterdam economisch vooruit

Dit plan is ingetrokken op 30 mei 2017

We hebben met het Team besloten om ons project voor deze aanvraag in te trekken om de reden dat we het plan willen herschrijven zodat we wel in aanmerking komen voor een subsidie en samenwerking met CityLab010 zodat het project kans van slagen heeft .

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Look for Detail

Contactpersoon: Jenny Netten

Wij zoeken

Voor de eerste fase zijn we op zoek naar partijen die het onderzoek en de toepassing van de materialen mogelijk kunnen maken, en zijn we op zoek naar de juiste lokatie voor de textielfabriek. Steun voor het project en zichtbaarheid helpen hierbij. Daarnaast gaat financiële steun helpen om de onderzoeksfase echt goed en gericht te doen.

Gerelateerde Plannen

Iam

IAM

Dromenjagers ondersteunen bij het waarmaken van hun dromen met multimedia! Startend met unieke CV video’s of foto portretten en een aansluitend, inspirerend online blog die het gezicht toont van dromenjagers in Rotterdam.

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
62

Promocam

Wergevers en Werkzoekende op een unieke manier bijelkaar brengen.

Bekijk dit plan

Rotterdam Connected

Door heel Rotterdam gefaseerd high speed internet aanleggen. Bij elke herinrichting van straten meteen een (loze) leiding opnemen waar glasvezel ingeblazen kan worden.

Bekijk dit plan
Cover 5 march

Work-Life Balance Conference

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

Bekijk dit plan
Bierpapier kopie

PapierLab Rotterdam

Een plek realiseren waar cellulose-houdende reststromen uit Rotterdam e.o. omgezet worden tot waardevolle grondstof voor het maken van papier en karton. In dit PapierLab kunnen mensen verschillende werk en creatieve ervaringen opdoen.

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Plaatje

Offcourse: on track towards Coderdam

Opzetten van een gratis toegankelijk fysiek en viruteel platform waar mensen samen komen om te leren programmeren en beter aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Meer plannen