Ontdek › Plan

Jenny's SOEPJURK

Status: Plan ingetrokken

Aangemaakt: 18 mei 2017

Rotterdam economisch vooruit

Dit plan is ingetrokken op 30 mei 2017

We hebben met het Team besloten om ons project voor deze aanvraag in te trekken om de reden dat we het plan willen herschrijven zodat we wel in aanmerking komen voor een subsidie en samenwerking met CityLab010 zodat het project kans van slagen heeft .

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Look for Detail

Contactpersoon: Jenny Netten

Wij zoeken

Voor de eerste fase zijn we op zoek naar partijen die het onderzoek en de toepassing van de materialen mogelijk kunnen maken, en zijn we op zoek naar de juiste lokatie voor de textielfabriek. Steun voor het project en zichtbaarheid helpen hierbij. Daarnaast gaat financiële steun helpen om de onderzoeksfase echt goed en gericht te doen.

Gerelateerde Plannen

Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
Rustaurant

Rustaurant Rotterdam

Een akoestisch aangename setting (rust) kan restaurantbezoekers met een gehoorprobleem helpen het sociale karakter van een gezamenlijk etentje op een prettige manier te ervaren.

Bekijk dit plan
Logo cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats is een non-profit, collegegeld-vrij initiatief dat het tekort in cybersecurity-expertise op de arbeidsmarkt verkleint door Rotterdamse jongeren 21e-eeuwse ICT-vaardigheden bij te brengen en relevante werkervaring op te laten doen.

Bekijk dit plan

Restart Network: We Rise By Lifting Others

In the heart of Rotterdam, we create a world class, tuition-free technology school for refugees and underprivileged people. Restart Network offers an empowering one year long experience and enables people to kickstart a career in the IT industry.

Bekijk dit plan
Rotterdam flexpackerz city

Rotterdam Flexpackerz City

Maak van Rotterdam 1 grote coworking space! Met de Flexpackerz app brengen we alle flexwerkplekken in kaart, verbinden we zzp'ers, ondernemers, professionals en studenten face to face, creëren waardevolle connecties en maken Rotterdam nog gerser!

Bekijk dit plan

Webwinkelstraat

De Webwinkelstraat is een website/mobiele app waar je per winkelstraat precies kunt zien wat het assortiment, de aanbiedingen en de openingstijden zijn van de winkeliers.

Bekijk dit plan
Bringo 23 bus

TOERISTENSHUTTLE ( ROTTERDAM SKYLINE TOUR )

Toeristen een rondrit aanbieden met ROTTERDAM SKYLINE TOUR langs de highlights van Rotterdam

Bekijk dit plan
Meer plannen