Ontdek › Plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

Aangemaakt: 03 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

werkevaringsproject [ jongeren en ouderen jongeren die moelijk aan een baan kunnen komen helpen met het opzetten van een eigen onderneming ] HET DOEL { leren samen werken {samen prijs bepalen , overleg verkoop\inkoop enz.VERKOOP {internet \ winkel detailhandel techniek kleine reparaties van witgoed waarom witgoed daar heb ik de laatste 25 jaar in gehandeld Administratie {boekhouding } kasboek bijhouden ruimte is op daar omplan mondeling toe te lichten

Waarom goed voor Rotterdam?

daar ik zelf nog 3 dagen eenvoudige techniek geef aan mbo leerlingen [erkend leerbedrijf ] zie ik dat toch wel een bepaalde groep na door stroming afhaak en toch wel een aardige groep doelloos door de wijkn fijnoord zerft

Waarom vernieuwend?

laat deelnemers zoveel mogelijk zelf beslisen inkoop/winstmarche/ enz 6maanden lerenverkoop techniek [materiaal kennis een vlotte babbel maar toch niet te opdringering wetskennis wat wel en niewt mag internet de toekomst [zelf weining ervaringouwe generatie] na ongeveer 6 maanden begeleiden met het op zetten van een kleine onderneming zodat ze geen beroep meer op de gemeenschap hoeven te doen uiteraard bereidt dit uitvoering toe telichten.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: meer dan 54 jaar zelfstandig ondernemer

Contactpersoon: bbaak

Wij zoeken

mensen die dit met mijn beter op papier kunnen zetten

Gerelateerde Plannen

Project Bijstand

Mijn idee is om uitkeringsgerechtigden (Bijstand) met een taalachterstand en met geen/lage opleiding te helpen aan een baan.

Bekijk dit plan
170522 rmunt oaseopzuid inbeeld

Stadskruidentuin R'Munt maakt de Oase op Zuid

Wij maken een oase op Zuid van meer van 100 soorten kruiden en eetbare bloemen, uit alle windstreken. In deze oase groeit plezier in het werk, inzicht in je eigen kracht en de kracht van je omgeving, en vakkunde over natuurlijke groei & echte smaak.

Bekijk dit plan
Vangnet

Vangnetovereenkomst

Basisinkomen via een private Vangnetovereenkomst

Bekijk dit plan
De wijkcooperatie werkt

Meer-Werk op Zuid!

Werk- en Wijkcommon het Gemaal is dé plek waar gewerkt wordt aan innovatieve wijkgerichte gebiedsontwikkeling. Een dynamische locatie die ruimte genereert voor lokale productie, kennisontwikkeling, ontmoeting en presentatie.

Bekijk dit plan
Img 5126

GEEN woorden maar BEELDEN

Dit plan helpt iedereen aan een baan dmv beelden!

Bekijk dit plan
Foto deelnemer wmo radar %283%29

Talent aan het werk

Traineeship van 23 maanden voor jongeren met een afgeronde Mbo 2 opleiding bij diverse bedrijven van de Facillicom Group

Bekijk dit plan

Facilicom Traineeship

Inrichten van een traineeship voor jongeren (jongens en meisjes) die net hun opleiding niveau 2 bij het Albeda hebben afgerond.

Bekijk dit plan

Young & FamousFestival

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Bekijk dit plan
Meer plannen