Ontdek › Plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

Aangemaakt: 03 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

werkevaringsproject [ jongeren en ouderen jongeren die moelijk aan een baan kunnen komen helpen met het opzetten van een eigen onderneming ] HET DOEL { leren samen werken {samen prijs bepalen , overleg verkoop\inkoop enz.VERKOOP {internet \ winkel detailhandel techniek kleine reparaties van witgoed waarom witgoed daar heb ik de laatste 25 jaar in gehandeld Administratie {boekhouding } kasboek bijhouden ruimte is op daar omplan mondeling toe te lichten

Waarom goed voor Rotterdam?

daar ik zelf nog 3 dagen eenvoudige techniek geef aan mbo leerlingen [erkend leerbedrijf ] zie ik dat toch wel een bepaalde groep na door stroming afhaak en toch wel een aardige groep doelloos door de wijkn fijnoord zerft

Waarom vernieuwend?

laat deelnemers zoveel mogelijk zelf beslisen inkoop/winstmarche/ enz 6maanden lerenverkoop techniek [materiaal kennis een vlotte babbel maar toch niet te opdringering wetskennis wat wel en niewt mag internet de toekomst [zelf weining ervaringouwe generatie] na ongeveer 6 maanden begeleiden met het op zetten van een kleine onderneming zodat ze geen beroep meer op de gemeenschap hoeven te doen uiteraard bereidt dit uitvoering toe telichten.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: meer dan 54 jaar zelfstandig ondernemer

Contactpersoon: bbaak

Wij zoeken

mensen die dit met mijn beter op papier kunnen zetten

Gerelateerde Plannen

Ontbrekende schakel

Rotterdam Schakelt!

Rotterdam kent veel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Rotterdam Schakelt! verbindt hen direct met werkgevers en de instellingen die werken aan hun plaatsing.

Bekijk dit plan
Verbindingsofficier 3

High Performance Solide Plus

Kansloze werklozen aan het werk in Rotterdam. Bij Rotterdamse ondernemers die wat terug willen doen.

Bekijk dit plan
Logo5.0 01

GenderTalent: Aan 't werk met Talent van Transgenders

GenderTalent helpt trans personen concreet aan het werk door vanuit een veilige haven trans personen te coachen, trainen en bemiddelen naar een werkplek bij een veilige werkgever.

Bekijk dit plan
Logo midden

De Blauwe Krokodil

Mensen met een arbeidsbeperking die hun digitale talent inzetten en hiermee aanvullend inkomen genereren. Ze kunnen op deze manier deelnemen aan de veranderende arbeidsmarkt die steeds flexibeler wordt.

Bekijk dit plan
170522 rmunt oaseopzuid inbeeld

Stadskruidentuin R'Munt maakt de Oase op Zuid

Wij maken een oase op Zuid van meer van 100 soorten kruiden en eetbare bloemen, uit alle windstreken. In deze oase groeit plezier in het werk, inzicht in je eigen kracht en de kracht van je omgeving, en vakkunde over natuurlijke groei & echte smaak.

Bekijk dit plan

Young & FamousFestival

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Bekijk dit plan
Meer plannen