Ontdek › Plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

Aangemaakt: 03 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

werkevaringsproject [ jongeren en ouderen jongeren die moelijk aan een baan kunnen komen helpen met het opzetten van een eigen onderneming ] HET DOEL { leren samen werken {samen prijs bepalen , overleg verkoop\inkoop enz.VERKOOP {internet \ winkel detailhandel techniek kleine reparaties van witgoed waarom witgoed daar heb ik de laatste 25 jaar in gehandeld Administratie {boekhouding } kasboek bijhouden ruimte is op daar omplan mondeling toe te lichten

Waarom goed voor Rotterdam?

daar ik zelf nog 3 dagen eenvoudige techniek geef aan mbo leerlingen [erkend leerbedrijf ] zie ik dat toch wel een bepaalde groep na door stroming afhaak en toch wel een aardige groep doelloos door de wijkn fijnoord zerft

Waarom vernieuwend?

laat deelnemers zoveel mogelijk zelf beslisen inkoop/winstmarche/ enz 6maanden lerenverkoop techniek [materiaal kennis een vlotte babbel maar toch niet te opdringering wetskennis wat wel en niewt mag internet de toekomst [zelf weining ervaringouwe generatie] na ongeveer 6 maanden begeleiden met het op zetten van een kleine onderneming zodat ze geen beroep meer op de gemeenschap hoeven te doen uiteraard bereidt dit uitvoering toe telichten.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: meer dan 54 jaar zelfstandig ondernemer

Contactpersoon: bbaak

Wij zoeken

mensen die dit met mijn beter op papier kunnen zetten

Gerelateerde Plannen

Little star v1

Piccolo Stella

Het creeren van werkervaringsplaatsen voor zwakkeren op de arbeidsmarkt middels een suistanable businessmodel.

Bekijk dit plan
De wijkcooperatie werkt

Meer-Werk op Zuid!

Werk- en Wijkcommon het Gemaal is dé plek waar gewerkt wordt aan innovatieve wijkgerichte gebiedsontwikkeling. Een dynamische locatie die ruimte genereert voor lokale productie, kennisontwikkeling, ontmoeting en presentatie.

Bekijk dit plan
Moeder vader werk gezin mamafamily 1100 734 c1

Sterke mannen, sterke gezinnen

Met mijn plan wil ik jongemannen naar de arbeidsmarkt toe leiden. Deze jongemannen van 16 jaar en ouder zijn vooral vroeg tijdig schoolverlaters en staan veraf van de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
To reach 2697951 600 300x182 2x

Project Smart 2018

De kortste weg naar een betaalde baan in 2018; en unieke werkervaringsplaatsen.

Bekijk dit plan

Project Bijstand

Mijn idee is om uitkeringsgerechtigden (Bijstand) met een taalachterstand en met geen/lage opleiding te helpen aan een baan.

Bekijk dit plan
Ninaflitstsr 11

Sea Rangers: de Rotterdamse banen voor de toekomst

Tijdens een bootcamp van 5 weken krijgen groepen (werkloze) jongeren een nieuwe start en kans op een unieke carrière op zee.

Bekijk dit plan
Logo seedz rgb

SeedZ - socio-economische incubator in Rotterdam

Door een pragmatische en creatieve aanpak biedt SeedZ met Rotterdamse eigenzinnigheid een werkzaam perspectief op betaald werk en/of zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk dit plan

'T WERKT!

zet cultuur, erfgoed en ondernemerschap in om langdurig werklozen te helpen aan betaald werk. Deelnemers volgen een intensief, persoonlijk programma van 6-8 weken (o.m. coaching, workshops en trainingen)

Bekijk dit plan
Meer plannen