Ontdek › Plan

MASH UP ON TOUR

Aangemaakt: 31 oktober 2018

Mash up is een clubavond die verschillende subculturen samenbrengt binnen Rotterdam. Hiermee verbindt Mash up verschillende culturen die anders nooit samen zouden komen op een plek.

Het doel van MASH///UP is het bij elkaar brengen van twee subculturen die weinig interactie met elkaar hebben, maar waar er wel sprake is van veel overeenkomende waarden en interesses. Dit zijn mensen uit de Reggae en Drum & Bass scene. Dit doen we doormiddel van clubavonden porganiseren waarbij we beginnen met Reggae bands en overgaan naar Jungle en Drum & Bass DJ`s.
Om MASH///UP te laten groeien en een kwalitatieve clubavond neer te zetten hebben wij een budget nodig. Voor €3000 kunnen wij dit realiseren. Met dit bedrag komen we een heel eind.

Waarom goed voor Rotterdam?

Waarom is MASH///UP zo anders dan andere clubavonden in Rotterdam? Dit komt door de mix van live bands met DJ´s binnen de Reggae en Drum & Bass scene. De subculturen die hierbij komen kijken, zijn erg groot in Rotterdam. De vraag is hier evenredig aan. Echter is er erg weinig aanbod vanuit beide genre`s. MASH///UP biedt een plek aan voor deze subculturen om samen te komen en om ze te laten inzien dat de kloof tussen hun kleiner is dan ze denken.

Waarom vernieuwend?

MASH///UP werkt met live bands, dus niet alleen maar DJ´s. Dit is een unieke combinatie in deze scene binnen Rotterdam. We willen de overgang laten zien tussen de genre´s en benadrukken hoeveel zowel de genre´s als de subculturen met elkaar overeen hebben.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Banner

Doe mee

Organisatie: Mash///Up

Contactpersoon: Emma Laurens

Wij zoeken

Netwerk, geintersseerde,betrokkenen, investeerders en financiële hulp.

Gerelateerde Plannen

1. homecrew logo

Homecrew

Buren worden dienstverleners! Vakmensen en buren met talent worden lokaal verbonden.

Bekijk dit plan

#HoeftNiet

#HoeftNiet is een campagne voor jongeren en jongvolwassenen om de bewustwording van het “niet perse hoeven” in leven te roepen.

Bekijk dit plan
Wandeling uitnodigend kleiner formaat

Waarde netwerk voor jong en oud

Ouderen worden door jonge mensen geholpen om hun zelfstandigheid te behouden en jongeren worden geholpen om zelfstandiger te worden.

Bekijk dit plan
Boksclinic1

Tienermoeders in beeld

We willen een innovatief trainingsprogramma voor tienermoeders in Rotterdam op de kaart zetten.

Bekijk dit plan
Jurriaan snikkers 99062

CityGoals - Heel Rotterdam aan de participatie

CityGoals biedt een podium voor Rotterdamse ideeën afkomstig van bewoners wiens stem nog niet genoeg gehoord wordt.

Bekijk dit plan

President van de Verenigde Straten

Kinderen kiezen hun eigen President van de Verenigde Straten en maken hiermee kennis met allerlei aspecten waaronder democratische waarden en het verkondigen van een mening.

Bekijk dit plan
Meer plannen