Ontdek › Plan

Meal under water

Aangemaakt: 17 augustus 2017

Rotterdam economisch vooruit

Het is een origineel idee van een restaurant wat mensen zal aantrekken omdat het heel anders is dan normaal. Het restaurant bevat glazen bollen die in een meer bewegen.

Het restaurant bevat glazen bollen die bezoekers van tevoren online reserveren met het eten dat ze willen. Wanner ze komen gaan ze in hun bol zitten en wordt het eten geserveerd waarna hun bol in het meer gaat zodat ze onder water hun maaltijd kunnen eten tijdens het genieten van het water en de dieren en planten daarin. De bol beweegt onder water en verandert steeds van diepte onder het water. Ook genieten ze onder water van mooie muziek. Deze mooie ervaring duurt 40 minuten.
Deze bollen bewegen met behulp van elektrische motors en volgens een smart systeem wat we zelf kunnen bedienen en er zijn ook bewakingscamera's.
Na deze mooie reis komt de bol uit het water en kunnen de bezoekers wandelen in de omgeving van het restaurant om te genieten van landschap, het museum van waterdieren en er is ook nog een vast restaurant (niet onderwater) wat hoog gesitueerd is waardoor je van het uitzicht van het landschap, het water en de omgeving eromheen kunt genieten.

Waarom goed voor Rotterdam?

Dit project zal als attractiepark veel mensen aantrekken. Er zullen niet alleen Nederlanders komen, het zal een internationaal project zijn en zelfs toeristen uit andere landen aantrekken waardoor Rotterdam veel zal profiteren. Het zal beroemder worden aangezien dit project heel nieuw en origineel is en ook zal Rotterdam economisch profiteren.

Waarom vernieuwend?

Het is een nieuw en origineel project en bestaat nergens ter wereld. Het bevat ook een gevarieerde omgeving wat aantrekkelijk zal zijn voor bezoekers. Ook is de activiteit van eten en drinken een van de belangrijkste activiteiten waar een mens dagelijks mee bezig is, vooral omdat het hoort bij zo'n vernieuwend en leuk project maakt dat het project extra aantrekkelijk.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

24 6 2017

Doe mee

Contactpersoon: Emad Al fatly

Wij zoeken

subsidie en een locatie in Rotterdam waar het project gerealiseerd kan worden

Gerelateerde Plannen

L45 finaldesign

Line 45

Een zipline in hartje Rotterdam

Bekijk dit plan
London union   dinerama   daytime mezzanine shot 11   credit johnny stephens

VREETjeROT

Een ongebruikte plek in Rotterdam omtoveren tot een unieke eet- en drinkgelegenheid waar streetfood ondernemers hun eten kunnen aanbieden, heel het jaar door.

Bekijk dit plan
Img 0471

Korte keten van bodem tot bord

Direct online producten kopen bij de boer uit jouw regio en afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de wijk

Bekijk dit plan
Hopstago

HopstaGo, a Go-to-Market Accelerator

HopstaGo is a Go-To-Market Accelerator program for New Innovative and Impactful products from Rotterdam. The Accelerator program is funded through "pay it forward" financial model, supporting new Innovative Products to make a Global Impact.

Bekijk dit plan
Rotterdamse tegelbakkerij

De Rotterdamse Tegelbakkerij

Dit is onze droom, een echte Rotterdamse tegelbakkerij. Waar we tegels maken van oud stads plastic. Zo maken we de circulaire economie tastbaar, begrijpbaar en praktisch.

Bekijk dit plan
Img 2824 %281%29

Firmhouse Venture Lab

Firmhouse Venture Lab is een programma voor ondernemers, waarbij deelnemers op hun individuele vaardigheden worden geselecteerd en tijdens het programma de volle ruimte krijgen om met elkaar startups te vormen rondom hun beste eigenschappen.

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
Meer plannen