Ontdek › Plan

Meal under water

Aangemaakt: 17 augustus 2017

Rotterdam economisch vooruit

Het is een origineel idee van een restaurant wat mensen zal aantrekken omdat het heel anders is dan normaal. Het restaurant bevat glazen bollen die in een meer bewegen.

Het restaurant bevat glazen bollen die bezoekers van tevoren online reserveren met het eten dat ze willen. Wanner ze komen gaan ze in hun bol zitten en wordt het eten geserveerd waarna hun bol in het meer gaat zodat ze onder water hun maaltijd kunnen eten tijdens het genieten van het water en de dieren en planten daarin. De bol beweegt onder water en verandert steeds van diepte onder het water. Ook genieten ze onder water van mooie muziek. Deze mooie ervaring duurt 40 minuten.
Deze bollen bewegen met behulp van elektrische motors en volgens een smart systeem wat we zelf kunnen bedienen en er zijn ook bewakingscamera's.
Na deze mooie reis komt de bol uit het water en kunnen de bezoekers wandelen in de omgeving van het restaurant om te genieten van landschap, het museum van waterdieren en er is ook nog een vast restaurant (niet onderwater) wat hoog gesitueerd is waardoor je van het uitzicht van het landschap, het water en de omgeving eromheen kunt genieten.

Waarom goed voor Rotterdam?

Dit project zal als attractiepark veel mensen aantrekken. Er zullen niet alleen Nederlanders komen, het zal een internationaal project zijn en zelfs toeristen uit andere landen aantrekken waardoor Rotterdam veel zal profiteren. Het zal beroemder worden aangezien dit project heel nieuw en origineel is en ook zal Rotterdam economisch profiteren.

Waarom vernieuwend?

Het is een nieuw en origineel project en bestaat nergens ter wereld. Het bevat ook een gevarieerde omgeving wat aantrekkelijk zal zijn voor bezoekers. Ook is de activiteit van eten en drinken een van de belangrijkste activiteiten waar een mens dagelijks mee bezig is, vooral omdat het hoort bij zo'n vernieuwend en leuk project maakt dat het project extra aantrekkelijk.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

24 6 2017

Doe mee

Contactpersoon: Emad Al fatly

Wij zoeken

subsidie en een locatie in Rotterdam waar het project gerealiseerd kan worden

Gerelateerde Plannen

Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Foodkrant cover 2017

FOODKRANT ROTTERDAM

Gratis krant voor Rotterdam over gezond, duurzaam & plantaardig(er) eten

Bekijk dit plan
Vuilnis

Met BetterBeGreen op weg naar de cellulose economie

BetterBeGreen gaat met gangbare, simpele en kleinschalige apparatuur productie van cellulose bioplastic uit oud papier maken

Bekijk dit plan
Rotterdamse tegelbakkerij

De Rotterdamse Tegelbakkerij

Dit is onze droom, een echte Rotterdamse tegelbakkerij. Waar we tegels maken van oud stads plastic. Zo maken we de circulaire economie tastbaar, begrijpbaar en praktisch.

Bekijk dit plan
Logo metromining

Van biomassa naar bioplastic

MetroMining gaat voedselresten van Rotterdamse bedrijven converteren naarenergie en in een volgende fase naarbioplastics.

Bekijk dit plan
Img 0471

Korte keten van bodem tot bord

Direct online producten kopen bij de boer uit jouw regio en afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de wijk

Bekijk dit plan
Logo hotel in eigen stad

Hotel in eigen stad

’Hotel in eigen stad’ is een on-line concept dat bewoners wil stimuleren in de eigen stad een hotelkamer te boeken.

Bekijk dit plan
Meer plannen