Ontdek › Plan

Meal under water

Aangemaakt: 17 augustus 2017

Rotterdam economisch vooruit

Het is een origineel idee van een restaurant wat mensen zal aantrekken omdat het heel anders is dan normaal. Het restaurant bevat glazen bollen die in een meer bewegen.

Het restaurant bevat glazen bollen die bezoekers van tevoren online reserveren met het eten dat ze willen. Wanner ze komen gaan ze in hun bol zitten en wordt het eten geserveerd waarna hun bol in het meer gaat zodat ze onder water hun maaltijd kunnen eten tijdens het genieten van het water en de dieren en planten daarin. De bol beweegt onder water en verandert steeds van diepte onder het water. Ook genieten ze onder water van mooie muziek. Deze mooie ervaring duurt 40 minuten.
Deze bollen bewegen met behulp van elektrische motors en volgens een smart systeem wat we zelf kunnen bedienen en er zijn ook bewakingscamera's.
Na deze mooie reis komt de bol uit het water en kunnen de bezoekers wandelen in de omgeving van het restaurant om te genieten van landschap, het museum van waterdieren en er is ook nog een vast restaurant (niet onderwater) wat hoog gesitueerd is waardoor je van het uitzicht van het landschap, het water en de omgeving eromheen kunt genieten.

Waarom goed voor Rotterdam?

Dit project zal als attractiepark veel mensen aantrekken. Er zullen niet alleen Nederlanders komen, het zal een internationaal project zijn en zelfs toeristen uit andere landen aantrekken waardoor Rotterdam veel zal profiteren. Het zal beroemder worden aangezien dit project heel nieuw en origineel is en ook zal Rotterdam economisch profiteren.

Waarom vernieuwend?

Het is een nieuw en origineel project en bestaat nergens ter wereld. Het bevat ook een gevarieerde omgeving wat aantrekkelijk zal zijn voor bezoekers. Ook is de activiteit van eten en drinken een van de belangrijkste activiteiten waar een mens dagelijks mee bezig is, vooral omdat het hoort bij zo'n vernieuwend en leuk project maakt dat het project extra aantrekkelijk.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

24 6 2017

Doe mee

Contactpersoon: Emad Al fatly

Wij zoeken

subsidie en een locatie in Rotterdam waar het project gerealiseerd kan worden

Gerelateerde Plannen

Capture

Datalab

Het data-lab dat ondernemers gaat ondersteunen bij het werken met data.Hiermee is het doel om elke organisatie naar een hoger plan

Bekijk dit plan
Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan
T shirt avocado 02

TOMATEN T-SHIRT Rotterdams textiel van reststromen

Kunnen we van plantaardige reststromen uit de regio textiel maken?

Bekijk dit plan
Impact die je proeft

MOWGLI

Consumenten in staat stellen om een positieve impact te hebben op de wereld, gewoon via de dagelijkse boodschappen. Makkelijk, betaalbaar en verdomd lekker! Bij MOWGLI vind je plantaardige producten en ideeën voor heerlijke en verantwoorde maaltijden

Bekijk dit plan

Webwinkelstraat

De Webwinkelstraat is een website/mobiele app waar je per winkelstraat precies kunt zien wat het assortiment, de aanbiedingen en de openingstijden zijn van de winkeliers.

Bekijk dit plan
Iam

IAM

Dromenjagers ondersteunen bij het waarmaken van hun dromen met multimedia! Startend met unieke CV video’s of foto portretten en een aansluitend, inspirerend online blog die het gezicht toont van dromenjagers in Rotterdam.

Bekijk dit plan
Meer plannen