Ontdek › Plan

Meal under water

Aangemaakt: 17 augustus 2017

Rotterdam economisch vooruit

Het is een origineel idee van een restaurant wat mensen zal aantrekken omdat het heel anders is dan normaal. Het restaurant bevat glazen bollen die in een meer bewegen.

Het restaurant bevat glazen bollen die bezoekers van tevoren online reserveren met het eten dat ze willen. Wanner ze komen gaan ze in hun bol zitten en wordt het eten geserveerd waarna hun bol in het meer gaat zodat ze onder water hun maaltijd kunnen eten tijdens het genieten van het water en de dieren en planten daarin. De bol beweegt onder water en verandert steeds van diepte onder het water. Ook genieten ze onder water van mooie muziek. Deze mooie ervaring duurt 40 minuten.
Deze bollen bewegen met behulp van elektrische motors en volgens een smart systeem wat we zelf kunnen bedienen en er zijn ook bewakingscamera's.
Na deze mooie reis komt de bol uit het water en kunnen de bezoekers wandelen in de omgeving van het restaurant om te genieten van landschap, het museum van waterdieren en er is ook nog een vast restaurant (niet onderwater) wat hoog gesitueerd is waardoor je van het uitzicht van het landschap, het water en de omgeving eromheen kunt genieten.

Waarom goed voor Rotterdam?

Dit project zal als attractiepark veel mensen aantrekken. Er zullen niet alleen Nederlanders komen, het zal een internationaal project zijn en zelfs toeristen uit andere landen aantrekken waardoor Rotterdam veel zal profiteren. Het zal beroemder worden aangezien dit project heel nieuw en origineel is en ook zal Rotterdam economisch profiteren.

Waarom vernieuwend?

Het is een nieuw en origineel project en bestaat nergens ter wereld. Het bevat ook een gevarieerde omgeving wat aantrekkelijk zal zijn voor bezoekers. Ook is de activiteit van eten en drinken een van de belangrijkste activiteiten waar een mens dagelijks mee bezig is, vooral omdat het hoort bij zo'n vernieuwend en leuk project maakt dat het project extra aantrekkelijk.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

24 6 2017

Doe mee

Contactpersoon: Emad Al fatly

Wij zoeken

subsidie en een locatie in Rotterdam waar het project gerealiseerd kan worden

Gerelateerde Plannen

R0 69 600 450 269 tender varen rotterdam

Het water centraal

Breng het water terug en daarmee ook de mogelijkheden om het water te gebruiken. Vissen, zwemmen, varen, zeilen, toerisme, beroepsvaart en alle mogelijkheden die dat te bieden heeft.

Bekijk dit plan
Afbeelding voor plan

Een stad zonder gas

De Nederlandse samenleving staat voor een grote opgave bij de verduurzaming van de woningvoorraad en het dagelijkse leven.

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan

Rotterdam Connected

Door heel Rotterdam gefaseerd high speed internet aanleggen. Bij elke herinrichting van straten meteen een (loze) leiding opnemen waar glasvezel ingeblazen kan worden.

Bekijk dit plan
Paint design

Rotterdams likkie verf

De Maas en onze prachtige stad liggen vol met plastic afval. Laten we dit waardeloze plastic afval transformeren naar een waardevol Rotterdams likkie verf.

Bekijk dit plan
Logo cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats is een non-profit, collegegeld-vrij initiatief dat het tekort in cybersecurity-expertise op de arbeidsmarkt verkleint door Rotterdamse jongeren 21e-eeuwse ICT-vaardigheden bij te brengen en relevante werkervaring op te laten doen.

Bekijk dit plan
Spireaux header7 01

Verse Spirulina productie in het centrum van Rotterdam

Het produceren van verse Spirulina in zelf ontworpen, hoog efficiënte, fotobioreactoren in het oude Tropicana zwembad

Bekijk dit plan

Pincoffmarkt

Een buurtmarkt op het Lodewijkpincoffplein op de Kop van Zuid, door wijkgenoten en voor wijkgenoten

Bekijk dit plan
Meer plannen