Ontdek › Plan

MyHappyList

Aangemaakt: 17 oktober 2016

Cultuur als vernieuwende kracht

Houd jouw lijst bij met activiteiten die jij nog graag wilt doen in Rotterdam, deel deze lijst met je goede vrienden en collega's en beleef de happy momenten samen!

Iedereen heeft of kent wel de bucketlist, een lijst met belevenissen die je graag nog zou willen afvinken voordat je doodgaat. Vaak onbereikbare wensen die bijna nooit uitkomen.
Is het dan niet veel leuker om een lijst te maken met belevenissen die je blij maken en die je morgen of zelfs vandaag nog waar kunt maken? Met de MyHappyList app is het vanaf nu mogelijk jouw happylist te maken, je HappyToDo's te delen en meteen te plannen met je beste vrienden, collega's of familie, en ze samen waar te maken. Maak van je bucketlist een happylist en beleef jouw happy momentjes nu!

Het doel van MyHappyList (MHL) is om je bewust te maken van de kleine momenten in je leven die je gelukkig maken en tijd te besteden met de mensen die jou blij maken. De MHL app is een leuke en makkelijke manier om offline te gaan door vrienden en HappyToDo’s met elkaar te matchen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam biedt een divers en ruim aanbod aan activiteiten; sport, cultuur, eten&drinken etc. Verschillende initiatieven zorgen voor een blijvend vernieuwend en uniek aanbod zoals UITagenda en de Rotterdam Pas. Zoveel ideeen en inspiratie die je kan opdoen als Rotterdammer, echter blijft de actie om daadwerkelijk iets nieuws, leuks te gaan doen vaak uit. De MyHappyList app verbindt Rotterdamse vrienden, collega's en gezinnen en zorgt ervoor dat ze met elkaar de stad ontdekken.

Waarom vernieuwend?

Draag als stad bij aan het vergroten van het aantal geluksmomentjes van je burgers door het aanbieden van een app die verder gaat dan alleen het inspireren, maar mensen ook daadwerkelijk stimuleert tot actie.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Mhl rotterdam happylist

Doe mee

Organisatie: MyHappyList

Contactpersoon: Robin van der Meulen

E-mail: robin@myhappylist.nl

Telefoon: 0616419550

Wij zoeken

Subsidie voor ontwikkeling officiele app (betaversie wordt momenteel getest), partners voor het inspiratie aanbod in de app.

Gerelateerde Plannen

Healthy People Lab: casus 2

Healthy People is een Citylab waarin de Maasstad Academie, The Patching Zone uitnodigt als aanjager voor transitie in de zorgopleiding, dit doen we aan de hand van casus 2..

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2018 02 06 om 12.18.26

Experiencing Rotterdam

Een app die bewoners en toeristen in Rotterdam bewuster maakt van de stad. Speciaal uitgezette fiets- en wandelroutes met verschillende thema's.

Bekijk dit plan
Stadspodium knitting in the city 28 augustus fotografie joline van den oever dsc 0497

Een Granny's Finest club in iedere wijk van Rotterdam

De handwerkclub en het designermerk van Granny's Finest zijn middelen om ouderen maar ook generaties op laagdrempelige wijze bij elkaar te brengen. Hierdoor wordt eenzaamheid onder ouderen voorkomen.

Bekijk dit plan
18402183 313462979090328 4514116040855299248 o

MAKERDAM

Makerdam is een makers platform bestaande uit kantoorruimten met een gedeelde Fablab.

Bekijk dit plan
Momv3 800px

Miracles of Music

In Miracles of Music leren mantelzorgers hoe zij muziek kunnen inzetten tijdens de zorg voor hun kwetsbare naaste. Om daarmee het eigen leven en dat van hun kind, ouder of partner plezieriger en aangenamer te maken.

Bekijk dit plan
The commune background

TheCommune

The Commune is Rotterdam’s first design community dedicated to social innovation in the city.

Bekijk dit plan
Vb medium

Vernieuwende vertelvormen voor journalistiek

Online tijdschrift Vers Beton brengt Rotterdamse onderzoeksjournalistiek naar een groter publiek door middel van een vernieuwende manier van online storytelling, in samenwerking met de Rotterdamse creatieve industrie.

Bekijk dit plan
Mi4h crowdfunding site

5 Fair Design Labs

Materieel voor 5 prototyping en productie faciliteiten. Voor hét Rotterdamse stadslab voor lokale design productie in 4Havens Rotterdam.

Bekijk dit plan
Meer plannen