Ontdek › Plan

MyHappyList

Aangemaakt: 17 oktober 2016

Cultuur als vernieuwende kracht

Houd jouw lijst bij met activiteiten die jij nog graag wilt doen in Rotterdam, deel deze lijst met je goede vrienden en collega's en beleef de happy momenten samen!

Iedereen heeft of kent wel de bucketlist, een lijst met belevenissen die je graag nog zou willen afvinken voordat je doodgaat. Vaak onbereikbare wensen die bijna nooit uitkomen.
Is het dan niet veel leuker om een lijst te maken met belevenissen die je blij maken en die je morgen of zelfs vandaag nog waar kunt maken? Met de MyHappyList app is het vanaf nu mogelijk jouw happylist te maken, je HappyToDo's te delen en meteen te plannen met je beste vrienden, collega's of familie, en ze samen waar te maken. Maak van je bucketlist een happylist en beleef jouw happy momentjes nu!

Het doel van MyHappyList (MHL) is om je bewust te maken van de kleine momenten in je leven die je gelukkig maken en tijd te besteden met de mensen die jou blij maken. De MHL app is een leuke en makkelijke manier om offline te gaan door vrienden en HappyToDo’s met elkaar te matchen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam biedt een divers en ruim aanbod aan activiteiten; sport, cultuur, eten&drinken etc. Verschillende initiatieven zorgen voor een blijvend vernieuwend en uniek aanbod zoals UITagenda en de Rotterdam Pas. Zoveel ideeen en inspiratie die je kan opdoen als Rotterdammer, echter blijft de actie om daadwerkelijk iets nieuws, leuks te gaan doen vaak uit. De MyHappyList app verbindt Rotterdamse vrienden, collega's en gezinnen en zorgt ervoor dat ze met elkaar de stad ontdekken.

Waarom vernieuwend?

Draag als stad bij aan het vergroten van het aantal geluksmomentjes van je burgers door het aanbieden van een app die verder gaat dan alleen het inspireren, maar mensen ook daadwerkelijk stimuleert tot actie.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Mhl rotterdam happylist

Doe mee

Organisatie: MyHappyList

Contactpersoon: Robin van der Meulen

E-mail: robin@myhappylist.nl

Telefoon: 0616419550

Wij zoeken

Subsidie voor ontwikkeling officiele app (betaversie wordt momenteel getest), partners voor het inspiratie aanbod in de app.

Gerelateerde Plannen

Verstopt pand

Bouwplaats Brienenoord

Bouwplaats Brienenoord is een sociaal, artistiek en duurzaam herontwikkelingsproject van het oude zomerkampgebouw op het Eiland van Brienenoord.

Bekijk dit plan
18402183 313462979090328 4514116040855299248 o

MAKERDAM

Makerdam is een makers platform bestaande uit kantoorruimten met een gedeelde Fablab.

Bekijk dit plan
Sfa008002854

BunkBed

Met ’BunkBed’ kunnen bunkers langs de kust worden herbestemd voor culturele doeleinden, waaronder historische overnachtingen.

Bekijk dit plan
Cliq jij mee 1 638

CLIQ - Connecting Culture & Business

Een nieuw netwerk voor ‘challengers en game changers’ in cultuur en bedrijfsleven

Bekijk dit plan
3897499 orig

Muziek

Muziektechnologie

Bekijk dit plan
Flow

FLOW

Ontwikkeling een serious game gericht op verlichting van problemen van kinderen met autisme spectrum problemen (ASP).

Bekijk dit plan
Creating on the block

Creating on the Block

Een drietal blockchain experimenten voor zelfstandigen in de Rotterdamse creatieve industrie. Kunnen we met een gedecentraliseerd platform hookups, samenwerking en uitbesteding van werk faciliteren?

Bekijk dit plan
Meer plannen