Ontdek › Plan

MyHappyList

Aangemaakt: 17 oktober 2016

Cultuur als vernieuwende kracht

Houd jouw lijst bij met activiteiten die jij nog graag wilt doen in Rotterdam, deel deze lijst met je goede vrienden en collega's en beleef de happy momenten samen!

Iedereen heeft of kent wel de bucketlist, een lijst met belevenissen die je graag nog zou willen afvinken voordat je doodgaat. Vaak onbereikbare wensen die bijna nooit uitkomen.
Is het dan niet veel leuker om een lijst te maken met belevenissen die je blij maken en die je morgen of zelfs vandaag nog waar kunt maken? Met de MyHappyList app is het vanaf nu mogelijk jouw happylist te maken, je HappyToDo's te delen en meteen te plannen met je beste vrienden, collega's of familie, en ze samen waar te maken. Maak van je bucketlist een happylist en beleef jouw happy momentjes nu!

Het doel van MyHappyList (MHL) is om je bewust te maken van de kleine momenten in je leven die je gelukkig maken en tijd te besteden met de mensen die jou blij maken. De MHL app is een leuke en makkelijke manier om offline te gaan door vrienden en HappyToDo’s met elkaar te matchen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam biedt een divers en ruim aanbod aan activiteiten; sport, cultuur, eten&drinken etc. Verschillende initiatieven zorgen voor een blijvend vernieuwend en uniek aanbod zoals UITagenda en de Rotterdam Pas. Zoveel ideeen en inspiratie die je kan opdoen als Rotterdammer, echter blijft de actie om daadwerkelijk iets nieuws, leuks te gaan doen vaak uit. De MyHappyList app verbindt Rotterdamse vrienden, collega's en gezinnen en zorgt ervoor dat ze met elkaar de stad ontdekken.

Waarom vernieuwend?

Draag als stad bij aan het vergroten van het aantal geluksmomentjes van je burgers door het aanbieden van een app die verder gaat dan alleen het inspireren, maar mensen ook daadwerkelijk stimuleert tot actie.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Mhl rotterdam happylist

Doe mee

Organisatie: MyHappyList

Contactpersoon: Robin van der Meulen

E-mail: robin@myhappylist.nl

Telefoon: 0616419550

Wij zoeken

Subsidie voor ontwikkeling officiele app (betaversie wordt momenteel getest), partners voor het inspiratie aanbod in de app.

Gerelateerde Plannen

Madieke josefien01

Meekit Teams

Makerspaces en scholen verbinden aan jonge makers, zodat zij met techniek en creativiteit aan de slag gaan én aan de slag blijven!

Bekijk dit plan
Architectuurroute 'rondje rotterdam' met leerlingen van accent 'de rotterdam.1

New Futuristic Minds

Een event over mode, lifestyl, kunst, innovatie, duurzaamheid, architectuur van Rotterdam en stad van mogelijkheden de boventoon voeren.

Bekijk dit plan
Mi4h crowdfunding site

5 Fair Design Labs

Materieel voor 5 prototyping en productie faciliteiten. Voor hét Rotterdamse stadslab voor lokale design productie in 4Havens Rotterdam.

Bekijk dit plan
Unknown

Red De Hef!

Redt het monument De Hef van megalomane architecten en projectontwikkelaars die er een tourist trap van willen maken.

Bekijk dit plan
Whatsapp image 2017 05 24 at 2.46.17 am

The Art Academy

Met actieve artiesten leiden wij jonge talenten op in hun kunst en brengen hen in contact met grote opdrachtgevers uit ons netwerk.

Bekijk dit plan
12144913 493646767476386 4740432954770592212 n

Hackerspace Pixelbar

Een plek om deze community te huisvesten om dingen te veranderen ter verbetering, voor de fun of om ervan te leren.

Bekijk dit plan
Verstopt pand

Bouwplaats Brienenoord

Bouwplaats Brienenoord is een sociaal, artistiek en duurzaam herontwikkelingsproject van het oude zomerkampgebouw op het Eiland van Brienenoord.

Bekijk dit plan
Tunnelvisie01

Tunnelvisie

Tunnelvisie is een lange reeks aaneengeschakelde schermen in de metrotunnel, die door de snelheid van de metro een geanimeerd verhaal vertellen.

Bekijk dit plan
Meer plannen