Ontdek › Plan

MyHappyList

Aangemaakt: 17 oktober 2016

Cultuur als vernieuwende kracht

Houd jouw lijst bij met activiteiten die jij nog graag wilt doen in Rotterdam, deel deze lijst met je goede vrienden en collega's en beleef de happy momenten samen!

Iedereen heeft of kent wel de bucketlist, een lijst met belevenissen die je graag nog zou willen afvinken voordat je doodgaat. Vaak onbereikbare wensen die bijna nooit uitkomen.
Is het dan niet veel leuker om een lijst te maken met belevenissen die je blij maken en die je morgen of zelfs vandaag nog waar kunt maken? Met de MyHappyList app is het vanaf nu mogelijk jouw happylist te maken, je HappyToDo's te delen en meteen te plannen met je beste vrienden, collega's of familie, en ze samen waar te maken. Maak van je bucketlist een happylist en beleef jouw happy momentjes nu!

Het doel van MyHappyList (MHL) is om je bewust te maken van de kleine momenten in je leven die je gelukkig maken en tijd te besteden met de mensen die jou blij maken. De MHL app is een leuke en makkelijke manier om offline te gaan door vrienden en HappyToDo’s met elkaar te matchen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam biedt een divers en ruim aanbod aan activiteiten; sport, cultuur, eten&drinken etc. Verschillende initiatieven zorgen voor een blijvend vernieuwend en uniek aanbod zoals UITagenda en de Rotterdam Pas. Zoveel ideeen en inspiratie die je kan opdoen als Rotterdammer, echter blijft de actie om daadwerkelijk iets nieuws, leuks te gaan doen vaak uit. De MyHappyList app verbindt Rotterdamse vrienden, collega's en gezinnen en zorgt ervoor dat ze met elkaar de stad ontdekken.

Waarom vernieuwend?

Draag als stad bij aan het vergroten van het aantal geluksmomentjes van je burgers door het aanbieden van een app die verder gaat dan alleen het inspireren, maar mensen ook daadwerkelijk stimuleert tot actie.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Mhl rotterdam happylist

Doe mee

Organisatie: MyHappyList

Contactpersoon: Robin van der Meulen

E-mail: robin@myhappylist.nl

Telefoon: 0616419550

Wij zoeken

Subsidie voor ontwikkeling officiele app (betaversie wordt momenteel getest), partners voor het inspiratie aanbod in de app.

Gerelateerde Plannen

Made in Rotterdam

‘Made in Rotterdam’ is een platform en beurs ter bevordering van de zichtbaarheid van de Rotterdamse maakindustrie.

Bekijk dit plan
Katendrecht.obr properstock   fenix loodsen vogelvlucht

De Kracht van Katendrecht

Een stedelijke manifestatie op en over Katendrecht als voorbeeld van Rotterdamse vernieuwing, waarin het oude karakter, nieuwbouw en attracties gezamenlijk bijdragen tot een nieuwe culturele hotspot in de stad.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2016 10 31 om 11.48.36

KunstenLab voor Futurologie

Het Laatste Nieuws over de Toekomst: 10 burgers laten zich een intensieve week lang informeren, inspireren en geven hun eigen visie op de toekomst

Bekijk dit plan
Sfa008002854

BunkBed

Met ’BunkBed’ kunnen bunkers langs de kust worden herbestemd voor culturele doeleinden, waaronder historische overnachtingen.

Bekijk dit plan
Whatsapp image 2017 05 24 at 2.46.17 am

The Art Academy

Met actieve artiesten leiden wij jonge talenten op in hun kunst en brengen hen in contact met grote opdrachtgevers uit ons netwerk.

Bekijk dit plan
The commune background

TheCommune

The Commune is Rotterdam’s first design community dedicated to social innovation in the city.

Bekijk dit plan
Stadslab

Duizel Stadslab

Duizel Stadslab gaat samen met kunstenaars, ontwerpers en bewoners toekomstgericht werken aan duurzaamheid. Ons platform is het bruisende festival Duizel in het Park, drukbezocht en opgebouwd in en met Rotterdam Noord

Bekijk dit plan
Vt museum rdam 01 web

Cultuurwerkplaats

Het ontwikkelen van het product cultuurwerkplaats middels 2 pilots: Bewoners en culturele ondernemers uit de buurt werken samen aan het verbeteren van de sociale en economische situatie van de wijk en hun bewoners.

Bekijk dit plan
Meer plannen