Ontdek › Plan

Onderwijsaanbod010

Aangemaakt: 19 juli 2018

Een slimme verbinding tussen het Rotterdamse onderwijsaanbod en Rotterdamse onderwijsprofessional

Onderwijsaanbod010 is een verzamelpagina dat het onderwijsaanbod in Rotterdam verzamelt en een verbinding maakt met de onderwijsprofessionals in de klas. Doel hiervan is dat expertise in de stad, passend bij de Rotterdamse onderwijsvisie , op de juiste plek terecht komt. De onderwijsprofessional is eigenaar en kan vanuit zijn eigen motivatie op zoek gaan naar informatie, die hem of haar kan helpen in het vorm geven van goed en effectief onderwijs.Het kunnen vinden van informtie is een vaardigheid die hoort bij de onderwijsprofessional. Expertise, informatie en producten die makkelijk vindbaar zijn en de Rotterdamse onderwijvisie onderschrijven worden hierdoor sneller ingezet.

Waarom goed voor Rotterdam?

Docenten die vanuit hun eigen motivatie gebruik maken van expertise en producten uit de stad dragen bij aan de Rotterdamse onderwijsvisie en versterken daarmee het onderwijs is hun klas , waardoor leerlingen beter onderwijs krijgen.

Waarom vernieuwend?

Docenten willen vanuit hun eigen autonomie, kennis en vaardigheden vorm geven aan het verbeteren en vernieuwen van onderwijs. Het onderwijs wil de leerling centraal stellen en zou het kind meer moeten helpen in de persoonlijke ontwikkeling. De docent van nu en de toekomst moet zijn passie kunnen overdragen, moet informatiekanalen kunnen bundelen, heeft uitstekende contacten met de buitenwereld en is activerend, coachend en dienend. Dit platform kan daarin een hulpmiddel zijn.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Thought 2123970 960 720

Doe mee

Organisatie: Broedplaats010

Contactpersoon: Jacqueline Blaak

Wij zoeken

Ik kom graag ik contact bedrijven/organisaties/hoge scholen uit Rotterdam, die vinden dat zij op de pagina horen te staan en daarmee vindbaar willen zijn met hun expertise of product, voor docenten van VVE tot HBO in Rotterdam. Met de subsidieaanvraag wil ik het plan uitbreiden met o.a. een digitale app en een eigen website.

Gerelateerde Plannen

Open deuren, open gemeenschappen

Het organiseren van een open nacht voor alle gebedshuizen in Rotterdam, met als doel het leggen van verbindingen tussen verschillende groepen in de stad.

Bekijk dit plan
Hugo simons to the 3rd port pertroleum  1024x1024

Rotte Canoe

Kano tochten, water ring Rotterdam. Vanaf Maritiem Museum naar Euromast, Kralingseplas of Lage bergse bos over de Rotte.

Bekijk dit plan

Baby voeden in de stad

Live borst voeden, kolven of flesje geven aan je baby in een rustige ruimte in het hart van het winkelcentrum.

Bekijk dit plan
Rotterdam pages  the place to be rotterdam zuid

The Place to Be op Zuid

The place to be voor jongeren, kunstenaars, muzikanten, flexwerkers, studenten en werkenden in Rotterdam-Zuid. Wij willen voorzien in de toenemende behoefte aan een plek waardoor mensen van heinde en ver naar Rotterdam-Zuid zullen komen.

Bekijk dit plan
1

Crooswijksebocht ""Groenpoort naar de Rottemeren"'

Een groene Stadspoort naar het natuurgebied de Rottemeren

Bekijk dit plan
Meer plannen