Ontdek › Plan

Parkeervergunningen wijgen m.b.v. app

Aangemaakt: 17 februari 2017

Fijne Rotterdamse buitenruimte

Een app waarin je zowel als inwoner als ondernemer binnen Gemeente Rotterdam je parkeervergunning aan/uit kan zetten en wisselen van kentekens

Ik wil graag met een team samen een professionele app ontwikkelen voor Gemeente Rotterdam, zodat de inwoners die een parkeervergunning/bezoekerspas hebben en de ondernemers parkeervergunningen hebben voor hun personeel, om deze makkelijk te bedienen met behulp van een app.

Waarom goed voor Rotterdam?

Ik denk dat dit Rotterdam nog meer op de kaart zal zetten dan het afgelopen jaren ook doet. Je geeft met zon investering aan dat je je inwoners waardeert en de ondernemers die naar Rotterdam komen een welkom gevoel geeft. Hoe meer ondernemers, hoe beter voor de economie van deze stad. Het geeft ook een innovatief imago aan Rotterdam.
Tevens kun je op zon app ook advertenties laten zetten door alle ondernemers in de omgeving.

Waarom vernieuwend?

Het lost een probleem op waar ondernemers geen tijd voor hebben, namelijk makkelijk kunnen wijzigen van kentekens van personeel.
Voor de inwoners heb je ook nog niet zoiets, iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Jong en oud kan hiermee overweg.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Apollo Tandheelkunde

Contactpersoon: Ozge Abkhezr

Wij zoeken

Teamleden / partner
financieel hulp

Gerelateerde Plannen

Noahs park concept 2a crop

Noah ‘s Park

Noah droomt van rust, groen en water. Een varend park waar verweesde bomen en planten, mensen en verhalen hun toevluchtsoord vinden te midden van een snel verdichtende stad.

Bekijk dit plan
Image

Vondelpark in Rotterdam

Een leuk vondelpark (Amsterdam) in Rotterdam.

Bekijk dit plan
D1f17a 301c2965122c40d68d93f5bd191b42f6 mv2 d 3264 2034 s 2

Stadslab Hanze Route

De Hanze route is een initiatief om de ruimtelijke ordening in Nederland van een nieuwe decentrale integrale strategie te voorzien geïnspireerd op het Hanzemodel. Dit om zachte en harde beleidsdoelen te verbinden op alle niveau (micro, meso, macro)

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 04 03 om 13.56.20

Drijvend park

Rotterdam heeft veel ‘oude’ havens die steeds minder gebruikt worden door economische scheepvaart. Door het bouwen van drijvende parken betrekken we de stad bij het water richten we stad optimaal in voor het gebruik door zijn bewoners

Bekijk dit plan
23137.1587.2b1d 1

Unieke Rotterdamse Zebrapaden

Zebrapaden Uniek Rotterdams maken

Bekijk dit plan
Straatkijkers2

De Rotterdamse Straatkijkers

100 dagen uitkijken op 1 lijn. De straten maken Rotterdam! Deze willen wij in de kijker zetten als onderdeel van de stad!

Bekijk dit plan
Scan 25

De Muizentrapstraat in De Taaltuin in Spangen

De Muizentrapstraat is een nieuw concept voor De Taaltuin in Spangen! Kinderen met of zonder fysieke beperking lopen, rollen, klimmen, klauteren of kruipen over en onder de stijgende en dalende vlonders, waarop ook fragmenten van gedichten staan.

Bekijk dit plan
Meer plannen