Ontdek › Plan

Parkeervergunningen wijgen m.b.v. app

Aangemaakt: 17 februari 2017

Fijne Rotterdamse buitenruimte

Een app waarin je zowel als inwoner als ondernemer binnen Gemeente Rotterdam je parkeervergunning aan/uit kan zetten en wisselen van kentekens

Ik wil graag met een team samen een professionele app ontwikkelen voor Gemeente Rotterdam, zodat de inwoners die een parkeervergunning/bezoekerspas hebben en de ondernemers parkeervergunningen hebben voor hun personeel, om deze makkelijk te bedienen met behulp van een app.

Waarom goed voor Rotterdam?

Ik denk dat dit Rotterdam nog meer op de kaart zal zetten dan het afgelopen jaren ook doet. Je geeft met zon investering aan dat je je inwoners waardeert en de ondernemers die naar Rotterdam komen een welkom gevoel geeft. Hoe meer ondernemers, hoe beter voor de economie van deze stad. Het geeft ook een innovatief imago aan Rotterdam.
Tevens kun je op zon app ook advertenties laten zetten door alle ondernemers in de omgeving.

Waarom vernieuwend?

Het lost een probleem op waar ondernemers geen tijd voor hebben, namelijk makkelijk kunnen wijzigen van kentekens van personeel.
Voor de inwoners heb je ook nog niet zoiets, iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Jong en oud kan hiermee overweg.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Apollo Tandheelkunde

Contactpersoon: Ozge Abkhezr

Wij zoeken

Teamleden / partner
financieel hulp

Gerelateerde Plannen

Bef aft lunetten r

Sociaal lichtfabrikaat voor de stad van idee tot markt

Als lichtarchitecten verbeteren we met visie en techniek openbare ruimten en maken deze aantrekkelijk voor verblijf, wandeling en veilige sociale plek.

Bekijk dit plan
Sk de kas logo liggend

Stadskwekerij De Kas

De omvorming van een binnenterrein met Kas in hartje Rotterdam tot een multifunctioneel kenniscentrum over ecologisch groen en kleinschalig waterbeheer. We gaan dit doen vanuit onze leidende waarden biodiversiteit, toegankelijkheid en verbinding

Bekijk dit plan
Laat rotterdam je rotterdam vertellen

Laat Rotterdam je Rotterdam vertellen

Kunst, cultuur, stadsgeschiedenis, innovativiteit en techniek komen samen in de vorm van bankjes, tafels, prullenbakken en grondpanelen met een typisch herkenbaar Rotterdams-custom-made design, afgestemd op het stadsgedeelte waar het geplaatst is

Bekijk dit plan
Groengoed!

Kansrijke Tuinen

Gezamenlijk tuinieren in de wijk voor een mooie, veilige en kindvriendelijke buitenruimte

Bekijk dit plan
Img 20180225 151557

ROTTERDAM'S PURE ARTERIES AND VEINS.

Houd waterlichamen en de omliggende gebieden vrij van menselijke afvalstoffen en natuurlijk afval. Verbeter de ecologie voor zwemvogels en het uiterlijk van de stad.

Bekijk dit plan
Urbanmining jvdt

Urban Mining with Credits

Wij introduceren een nieuwe vorm van crowdfunden. Met als inzet de waarde van afval en het circulair toepassen van grondstoffen.

Bekijk dit plan
Inside swings

Schommelpark

Het schommelpark is een plek waar generaties samenkomen, waar je elkaar ontmoet en waar je samen plezier hebt. Er zijn schommels voor jong en oud, voor iedereen is er plek.

Bekijk dit plan
Fullsizeoutput 951e

BTA: De Gezondste Beleef en Leef tuin van Rotterdam

Het opzetten van een organisatie waarbij wij het volgende willen bereiken: De Botanische Tuin Afrikaanderwijk groeit uit tot een (inter)nationaal bekende en financieel onafhankelijke tuin.

Bekijk dit plan
Meer plannen