Ontdek › Plan

Parkeervergunningen wijgen m.b.v. app

Aangemaakt: 17 februari 2017

Fijne Rotterdamse buitenruimte

Een app waarin je zowel als inwoner als ondernemer binnen Gemeente Rotterdam je parkeervergunning aan/uit kan zetten en wisselen van kentekens

Ik wil graag met een team samen een professionele app ontwikkelen voor Gemeente Rotterdam, zodat de inwoners die een parkeervergunning/bezoekerspas hebben en de ondernemers parkeervergunningen hebben voor hun personeel, om deze makkelijk te bedienen met behulp van een app.

Waarom goed voor Rotterdam?

Ik denk dat dit Rotterdam nog meer op de kaart zal zetten dan het afgelopen jaren ook doet. Je geeft met zon investering aan dat je je inwoners waardeert en de ondernemers die naar Rotterdam komen een welkom gevoel geeft. Hoe meer ondernemers, hoe beter voor de economie van deze stad. Het geeft ook een innovatief imago aan Rotterdam.
Tevens kun je op zon app ook advertenties laten zetten door alle ondernemers in de omgeving.

Waarom vernieuwend?

Het lost een probleem op waar ondernemers geen tijd voor hebben, namelijk makkelijk kunnen wijzigen van kentekens van personeel.
Voor de inwoners heb je ook nog niet zoiets, iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Jong en oud kan hiermee overweg.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: Apollo Tandheelkunde

Contactpersoon: Ozge Abkhezr

Wij zoeken

Teamleden / partner
financieel hulp

Gerelateerde Plannen

Img 20180225 151557

ROTTERDAM'S PURE ARTERIES AND VEINS.

Houd waterlichamen en de omliggende gebieden vrij van menselijke afvalstoffen en natuurlijk afval. Verbeter de ecologie voor zwemvogels en het uiterlijk van de stad.

Bekijk dit plan
Scan 25

De Muizentrapstraat in De Taaltuin in Spangen

De Muizentrapstraat is een nieuw concept voor De Taaltuin in Spangen! Kinderen met of zonder fysieke beperking lopen, rollen, klimmen, klauteren of kruipen over en onder de stijgende en dalende vlonders, waarop ook fragmenten van gedichten staan.

Bekijk dit plan
Collage bwh

Brugwachtershuisjes Lab 010

experiment voor collectief hergebruik van 7 eenzame Rotterdamse brugwachtershuisjes

Bekijk dit plan
20180415 151926

Rotterdam: Print Your City!

In the project Print Your City!, Rotterdam residents upcycle their plastic waste into their public space with the use of robotic 3D printing. In this way Rotterdam uses citizen involvement to become more circular!

Bekijk dit plan
Rotterdam   3d next level  v4

Rotterdam in 3D

Een eyecatcher en icoon voor onze stad: Rotterdam in 3D. Wij willen niet alleen in pop-up de letters “Rotterdam” in 3D realiseren, maar ook de belangrijkste gebouwen en eyecatchers van de stad erin verwerken, zodat iedereen ermee op de foto kan!

Bekijk dit plan
Bohlogo

Tuin Ben Oude NijHuis

Het inrichten van een veilige tuin voor (dementerende) ouderen met een laag inkomen; een tuin die ook voor buurtbewoners toegankelijk is en waar allerlei buurtactiviteiten gehouden zullen worden.

Bekijk dit plan
Grondstoffen station schetsontwerp

Afrikaandermarkt grondstoffen station

Het plaatsen van een afvalinzamel- en verwerkingsstation voor de Afrikaandermarkt, om meer restafval hoogwaardig te kunnen hergebruiken, zwerfafval te voorkomen en te communiceren over afval is grondstof.

Bekijk dit plan
Fullsizeoutput 951e

BTA: De Gezondste Beleef en Leef tuin van Rotterdam

Het opzetten van een organisatie waarbij wij het volgende willen bereiken: De Botanische Tuin Afrikaanderwijk groeit uit tot een (inter)nationaal bekende en financieel onafhankelijke tuin.

Bekijk dit plan
Meer plannen