Ontdek › Plan

Piccolo Stella

Aangemaakt: 26 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

Het creeren van werkervaringsplaatsen voor zwakkeren op de arbeidsmarkt middels een suistanable businessmodel.

Zwakkeren op de arbeidsmarkt de mogelijkheid geven om te integreren in de arbeidsmarkt, dan wel wel de Nederlandse (zaken)cultuur. Dit middels een bewezen Businessplan (bewezen in de VS) voor het bedrukken van kleding (van T-shirt tot Jack) met actuele teksten en/of afbeeldingen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Zwakkeren op de arbeidsmarkt krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de Nederlandse (business)cultuur. Bovenal genereert het een nieuw communicatie middel om middels actuele teksten en/of afbeeldingen in te spelen op locale actuele gebeurtenissen/evenementen.

Waarom vernieuwend?

Het Businessmodel (bedrukken van kleding) heeft zich reeds bewezen, echter de combinatie met het geven van werkervaringsplaatsen/re-integratietrajecten is vernieuwend. In het bijzonder door dat door deze combinatie een sustainable/zelfvoorzienende organisatie wordt gecreëerd die sociale betrokkenheid van Rotterdammers en hun Stad promoot.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Little star v1

Doe mee

Contactpersoon: mr Peter-Johan Maximiliaan van Lieshout BSc MSc MBA

Wij zoeken

Ik zoek hulp van de overheid en het bedrijfsleven om de kick-off te geven aan een bedrijfsmodel dat zowel sociaal betrokkenheid garandeert als dat dit zelf financierend is.

Gerelateerde Plannen

Logo5.0 01

GenderTalent: Aan 't werk met Talent van Transgenders

GenderTalent helpt trans personen concreet aan het werk door vanuit een veilige haven trans personen te coachen, trainen en bemiddelen naar een werkplek bij een veilige werkgever.

Bekijk dit plan
170522 rmunt oaseopzuid inbeeld

Stadskruidentuin R'Munt maakt de Oase op Zuid

Wij maken een oase op Zuid van meer van 100 soorten kruiden en eetbare bloemen, uit alle windstreken. In deze oase groeit plezier in het werk, inzicht in je eigen kracht en de kracht van je omgeving, en vakkunde over natuurlijke groei & echte smaak.

Bekijk dit plan
Logo seedz rgb

SeedZ - socio-economische incubator in Rotterdam

Door een pragmatische en creatieve aanpak biedt SeedZ met Rotterdamse eigenzinnigheid een werkzaam perspectief op betaald werk en/of zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk dit plan
Talentsbook en ece

Talentvol 010 op Talentsbook

Door uitbreiding van Talentsbook en samenwerking met het Erasmus Centre for Entrepreneurship willen we meer Rotterdamse jongeren hun talenten laten inzetten zodat zij op natuurlijke manier werkervaring opdoen en geld verdienen.

Bekijk dit plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

Bekijk dit plan
Ninaflitstsr 11

Sea Rangers: de Rotterdamse banen voor de toekomst

Tijdens een bootcamp van 5 weken krijgen groepen (werkloze) jongeren een nieuwe start en kans op een unieke carrière op zee.

Bekijk dit plan
Images

Re-integratie - van kansloos naar kansrijk

Ieder burger in Rotterdam heeft recht op een eerlijke kans om zichzelf te scholen en te werken. Met dit plan stimuleren wij jongeren om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien tot een waardevolle werknemer/ondernemer

Bekijk dit plan
Meer plannen