Ontdek › Plan

Piccolo Stella

Aangemaakt: 26 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

Het creeren van werkervaringsplaatsen voor zwakkeren op de arbeidsmarkt middels een suistanable businessmodel.

Zwakkeren op de arbeidsmarkt de mogelijkheid geven om te integreren in de arbeidsmarkt, dan wel wel de Nederlandse (zaken)cultuur. Dit middels een bewezen Businessplan (bewezen in de VS) voor het bedrukken van kleding (van T-shirt tot Jack) met actuele teksten en/of afbeeldingen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Zwakkeren op de arbeidsmarkt krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de Nederlandse (business)cultuur. Bovenal genereert het een nieuw communicatie middel om middels actuele teksten en/of afbeeldingen in te spelen op locale actuele gebeurtenissen/evenementen.

Waarom vernieuwend?

Het Businessmodel (bedrukken van kleding) heeft zich reeds bewezen, echter de combinatie met het geven van werkervaringsplaatsen/re-integratietrajecten is vernieuwend. In het bijzonder door dat door deze combinatie een sustainable/zelfvoorzienende organisatie wordt gecreëerd die sociale betrokkenheid van Rotterdammers en hun Stad promoot.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Little star v1

Doe mee

Contactpersoon: mr Peter-Johan Maximiliaan van Lieshout BSc MSc MBA

Wij zoeken

Ik zoek hulp van de overheid en het bedrijfsleven om de kick-off te geven aan een bedrijfsmodel dat zowel sociaal betrokkenheid garandeert als dat dit zelf financierend is.

Gerelateerde Plannen

Afbeelding link2work

Link2Work 2.0

Maatwerk coachingstraject voor uitgevallen Rotterdamse jongeren in de leeftijdscategorie 16 t/m 27 jaar. Het doel is zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden te ontwikkelen, zodat zij kunnen uitstromen naar een betaalde baan, stage of opleiding.

Bekijk dit plan
De wijkcooperatie werkt

Meer-Werk op Zuid!

Werk- en Wijkcommon het Gemaal is dé plek waar gewerkt wordt aan innovatieve wijkgerichte gebiedsontwikkeling. Een dynamische locatie die ruimte genereert voor lokale productie, kennisontwikkeling, ontmoeting en presentatie.

Bekijk dit plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

Bekijk dit plan
Entree werk

Entree Werk: een succesvolle start!

Entree Werk! Het versterken van de startsituatie van kwetsbare jongeren op de Rotterdamse arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Logo5.0 01

GenderTalent: Aan 't werk met Talent van Transgenders

GenderTalent helpt trans personen concreet aan het werk door vanuit een veilige haven trans personen te coachen, trainen en bemiddelen naar een werkplek bij een veilige werkgever.

Bekijk dit plan

Young & FamousFestival

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Bekijk dit plan
Meer plannen