Ontdek › Plan

Piccolo Stella

Aangemaakt: 26 juni 2017

Dus echt iedereen aan het werk

Het creeren van werkervaringsplaatsen voor zwakkeren op de arbeidsmarkt middels een suistanable businessmodel.

Zwakkeren op de arbeidsmarkt de mogelijkheid geven om te integreren in de arbeidsmarkt, dan wel wel de Nederlandse (zaken)cultuur. Dit middels een bewezen Businessplan (bewezen in de VS) voor het bedrukken van kleding (van T-shirt tot Jack) met actuele teksten en/of afbeeldingen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Zwakkeren op de arbeidsmarkt krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met de Nederlandse (business)cultuur. Bovenal genereert het een nieuw communicatie middel om middels actuele teksten en/of afbeeldingen in te spelen op locale actuele gebeurtenissen/evenementen.

Waarom vernieuwend?

Het Businessmodel (bedrukken van kleding) heeft zich reeds bewezen, echter de combinatie met het geven van werkervaringsplaatsen/re-integratietrajecten is vernieuwend. In het bijzonder door dat door deze combinatie een sustainable/zelfvoorzienende organisatie wordt gecreëerd die sociale betrokkenheid van Rotterdammers en hun Stad promoot.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Little star v1

Doe mee

Contactpersoon: mr Peter-Johan Maximiliaan van Lieshout BSc MSc MBA

Wij zoeken

Ik zoek hulp van de overheid en het bedrijfsleven om de kick-off te geven aan een bedrijfsmodel dat zowel sociaal betrokkenheid garandeert als dat dit zelf financierend is.

Gerelateerde Plannen

Arbeidsmarkt

Overschie Werkt

Werkgelegenheidsproject door samenwerking met welzijnsorganisatie en lokale ondernemers.

Bekijk dit plan

'T WERKT!

zet cultuur, erfgoed en ondernemerschap in om langdurig werklozen te helpen aan betaald werk. Deelnemers volgen een intensief, persoonlijk programma van 6-8 weken (o.m. coaching, workshops en trainingen)

Bekijk dit plan
Images

Re-integratie - van kansloos naar kansrijk

Ieder burger in Rotterdam heeft recht op een eerlijke kans om zichzelf te scholen en te werken. Met dit plan stimuleren wij jongeren om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien tot een waardevolle werknemer/ondernemer

Bekijk dit plan

Ben jij werkfit?

Voor iedere burger in Rotterdam, die het recht heeft op een eerlijke kans om aan zichzelf te werken en werkfit te worden.

Bekijk dit plan
Nwelogouitjezelf

van SPANG ONDERNEMEN tot ....Starrenbucks

Spang Ondernemen: Leren, ondernemen en zorgen voor elkaar vanuit een betrokken gemeenschap als basis voor succesvol ondernemerchap

Bekijk dit plan
Pac

Prins Alexander Connected (PAC)

‘Prins Alexander connected’ is hét on- en offline platform dat werkzoekende 45 plussers in de deelgemeente Prins Alexander op een langdurig en succesvolle manier verbindt aan lokale ondernemers en instanties.

Bekijk dit plan
Tvz homepage kruiden

Keukentaal

Rotterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt door

Bekijk dit plan
Videobooth010 nieuw

Videobooth010

Laat zien wie je bent. Zien is geloven.

Bekijk dit plan
Meer plannen