Ontdek › Plan

Project Smart 2018

Aangemaakt: 14 december 2017

Dus echt iedereen aan het werk

De kortste weg naar een betaalde baan in 2018; en unieke werkervaringsplaatsen.

Werkzoekenden (wz) in Rotterdam Rijnmond, die nog niet in een re-integratie traject zitten brengen wij in hun kracht om een assessment- en match test te maken zodat duidelijk wordt welke functie, opleiding of begeleiding ingezet moet worden. Wanneer wz geen arbeidsritme (etc) heeft wordt hij/zij direct ingezet op een werkervaringsplaats (wep) (eigen locatie hiervoor ingericht). Vastgesteld wordt of een wz kan werken. Lukt dit nog niet dan wz gecoacht / geholpen. Iedere wz is gebaat bij dit plan. Er zijn ruim 40.000 werklozen in Rotterdam en alleen de Gemeente Rotterdam of partijen die zich inzetten kunnen deze problematiek niet alleen aan. De Gemeente, inwoners en vooral de wz zijn gebaat bij dit plan. Het draagvlak onder wz, bewoners en belanghebbenden is zeer groot. Begroting is afhankelijk van het aantal mensen die opgepakt gaan worden.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam heeft het hoogste werkloosheidscijfer van Nederland en telt zo'n 40.000 werklozen. Rotterdam heeft dus duidelijk hulp nodig en daarom is dit plan goed voor Rotterdam en de werkzoekende Rotterdammer.

Waarom vernieuwend?

Er is hard gewerkt om enerzijds een vernieuwende tool te ontwikkelen en anderzijds werkervaringsruimten te creëren waar de werkzoekende Rotterdammer terecht kan om duidelijk te krijgen waar zijn kracht ligt en hij/zij de focus moet leggen om in een betaalde baan te komen. Wij hebben onderzocht en vastgesteld, dat de Gemeente Rotterdam of andere partijen ons instrument / match tool en unieke werkervaringsplaatsen niet hebben en dit plan een vernieuwend is .

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

To reach 2697951 600 300x182 2x

Doe mee

Organisatie: SmartPLUS Resources BV

Contactpersoon: Marty Picauly

E-mail: mp@smartplus4u.nl

Telefoon: 0652312472

Wij zoeken

Subsidie om project mee te financieren.

Gerelateerde Plannen

Facilicom Traineeship

Inrichten van een traineeship voor jongeren (jongens en meisjes) die net hun opleiding niveau 2 bij het Albeda hebben afgerond.

Bekijk dit plan
491

Wijkvervoer in Versnelling

Centraal herkenbaar lean en mean verbinden en aanvullend vervoer met elkaar betaalbaar gaande te houden

Bekijk dit plan

Ben jij werkfit?

Voor iedere burger in Rotterdam, die het recht heeft op een eerlijke kans om aan zichzelf te werken en werkfit te worden.

Bekijk dit plan
Logo 1

De WelWillers

Een groep uitkeringsgerechtigden gaan samen, met en voor elkaar aan de slag om zoveel mogelijk regulier betaalde arbeid te vinden

Bekijk dit plan
Citylab %28plaatje%29

Jouw Opstelling Voor Succes

Het ondersteunen van niet-werkende-werkzoekende Rotterdamse jongeren bij het veroveren van hun plek op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Wmo radar %283%29

Direct een betaalde baan

Na school dirrect een arbeidsovereenkomst

Bekijk dit plan
Videobooth010 nieuw

Videobooth010

Laat zien wie je bent. Zien is geloven.

Bekijk dit plan
Meer plannen