Ontdek › Plan

Promocam

Aangemaakt: 18 april 2017

Rotterdam economisch vooruit

Wergevers en Werkzoekende op een unieke manier bijelkaar brengen.

'Moe van het soliciteren en het zoeken naar een baan?
Promoot jezelf door middel van een video (pitch) aan je toekomstige werkgevers.
Mensen die op zoek zijn naar een baan, studenten die opzoek zijn naar een stageplek. Dit kunnen zowel ook mensen zijn die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Waarom goed voor Rotterdam?

Goed voor Rotterdam wij zullen de eerste zijn met het lanceren van deze website en de bedoeling om mensen weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen door middel van een filmpje. Ik ben opzoek naar partners om hiermee aan de slag te gaan aan een geheel nieuwe concept.

Waarom vernieuwend?

Doordat gebruikers van PROMOCAM de mogelijkheid hebben om door middel van pitches (filmpjes) te solliciteren of zichzelf te profileren, onderscheidt PROMOCAM zich van andere bedrijven in de branche.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

62

Doe mee

Contactpersoon: M.h Hamidullahkhan

E-mail: meera_khan@live.nl

Telefoon: 0644801552

Wij zoeken

Hulp bij het lanceren van en bij het promoten van deze website samen met een aantal partners Promocam tot een professionele bedrijf te maken hiervoor heb ik hulp en investering nodig. Rotterdam heeft promocam nodig om zo werknemers en werkzoekenden bijelkaar te brengen. Ik heb deze plan laten uitwerken door een ondernemersbureau en nu wil ik ermee aan de slag.
Natuurlijk hoop ik op een goeie samenwerking.

Gerelateerde Plannen

Wetlab

Gegroeid in Rotterdam

Het wetlab van BlueCity, een circulaire hub gevestigd in voormalig Tropicana, wordt zo ontwikkeld dat het mogelijk is om drie soorten onderzoek te doen in BlueCity Lab: bacterieel onderzoek, schimmels, en gisten.

Bekijk dit plan
T shirt avocado 02

TOMATEN T-SHIRT Rotterdams textiel van reststromen

Kunnen we van plantaardige reststromen uit de regio textiel maken?

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 05 15 om 19.50.27

Big Data Rotterdam

Onafhankelijk ecosysteem waar bedrijven de juiste kennis krijgen om succes te hebben met Big Data en Wetenschap.

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan
Bierpapier kopie

PapierLab Rotterdam

Een plek realiseren waar cellulose-houdende reststromen uit Rotterdam e.o. omgezet worden tot waardevolle grondstof voor het maken van papier en karton. In dit PapierLab kunnen mensen verschillende werk en creatieve ervaringen opdoen.

Bekijk dit plan
Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan
Capture

Datalab

Het data-lab dat ondernemers gaat ondersteunen bij het werken met data.Hiermee is het doel om elke organisatie naar een hoger plan

Bekijk dit plan
Rotterdamse tegelbakkerij

De Rotterdamse Tegelbakkerij

Dit is onze droom, een echte Rotterdamse tegelbakkerij. Waar we tegels maken van oud stads plastic. Zo maken we de circulaire economie tastbaar, begrijpbaar en praktisch.

Bekijk dit plan
Meer plannen