Ontdek › Plan

PWS energieneutraal huis

Aangemaakt: 05 november 2018

Mijn pws-partner en ik doen ons pws over een energieneutraal huis met als hoofdvraag: Hoeveel kost het om heel Kralingen energieneutraal te maken? Voor ons onderzoek hebben wij de energiecijfers van Kralingen nodig en aangezien deze alleen heel globaal op internet zijn te vinden, vroegen wij ons af of iemand ons hier kon helpen. Ook willen wij graag weten of u goede bedrijven aan kan raden die huizen energieneutraal verbouwen en ons hiermee zouden kunnen helpen.
Alvast bedankt voor uw hulp!

Waarom goed voor Rotterdam?

Dit is goed voor Rotterdam omdat wij onze ervaringen kunnen gebruiken in ons verdere leven en hierbij hopelijk een rol kunnen spelen in de verduurzaming van Rotterdam

Waarom vernieuwend?

Dit is vernieuwend omdat wij door middel van ons onderzoek vernieuwende dingen kunnen ontdekken

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Contactpersoon: Thijs Oostdijk

Wij zoeken

Een gemiddeld energieverbruik van Kralingen-Crooswijk
Bedrijven die ons kunnen helpen in ons onderzoek

Gerelateerde Plannen

Rotterdam pages  the place to be rotterdam zuid

The Place to Be op Zuid

The place to be voor jongeren, kunstenaars, muzikanten, flexwerkers, studenten en werkenden in Rotterdam-Zuid. Wij willen voorzien in de toenemende behoefte aan een plek waardoor mensen van heinde en ver naar Rotterdam-Zuid zullen komen.

Bekijk dit plan
Prototype

Awareness010

Awareness010 is een conceptuele applicatie die ervoor zorgt dat de burgers van Rotterdam bewuster worden van zijn/haar ecologische voetafdruk. We leveren informatie en dienen als support voor de bewoner die een duurzamere levensstijl wilt aanspannen.

Bekijk dit plan
1494409531752 1494382941

QAbroedplaats APP

Wijkbreed in zetten op samenwerken, gebruikmakend van talenten en ervaringen van personen, instanties en bedrijven om als professionals tot een doorgaande lijn te komen op het gebied van de algehele ontwikkeling van het kind, door middel van een APP

Bekijk dit plan
Hef attractietekening

De Hef / De Hef Rotterdam

Op de monumentale Hef kunnen bezoekers langzaam met het Val omhoog naar 48 meter boven de stad. Tussen veel staal en dalende contragewichten en met een steeds weidser uitzicht over heel Rotterdam.

Bekijk dit plan
015 wor lezing

We Own Rotterdam: Event Organisers Meetup

Rotterdamse makers en initiatiefnemers binnen de cultuursector verbinden. Dit willen we doen door ontmoetingen te faciliteren, waarbij kennis over het duurzaam en toekomstbestendig organiseren van kleinschalige evenementen uitgewisseld wordt.

Bekijk dit plan

President van de Verenigde Straten

Kinderen kiezen hun eigen President van de Verenigde Straten en maken hiermee kennis met allerlei aspecten waaronder democratische waarden en het verkondigen van een mening.

Bekijk dit plan
Afbeelding1

Rotterdamse helden!

Combineren van bestaand personenvervoer met goederenvervoer, minder voertuigen in de straat, gezonder, schoner en stillere leefomg

Bekijk dit plan
Meer plannen