Ontdek › Plan

Raw.Authentic.Heart Tour 2016 by Fernando Halman

Aangemaakt: 03 november 2016

Heb hart voor onderwijs

Een interactieve seminar gericht aan jong volwassenen waarin Fernando Halman jou de Raw.Authentic.Heart methode gaat leren.

Colourful Business heeft in samenwerking met Fernando Halman de R.A.H methode ontwikkelt een specifiek motivatie en inspiratie programma voor studenten dat hen helpt de hoge taakeisen die een opleiding/baan vergt aan te kunnen.

Dit programma is zeer geschikt voor jong volwassenen, het programma is gericht aan jongeren die willen leren en investeren in zichzelf. Het programma ziet er onder anderen uit als volgt: Een actieve seminar waarin Fernando jouw de RAH (Raw. Authentic. Heart)-methode gaat leren.

Denk hierbij aan: Weet je nog niet welke studierichting bij jou past? Of ben je nog aan het ontdekken waar je interesses liggen? Het is de bedoeling dat de participanten meer visie gaan krijgen met welke kant zij op willen gaan in hun loopbaan, en hoe zij dit aan gaan pakken.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en daarom hebben wij deze seminar georganiseerd.

Filmpje over Fernando/project: https://www.youtube.com/watch?v=Fna77lqiymA

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een innovatieve culturele stad met veel potentie, Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de jongeren een verkeerde studiekeuze maakt. Waardoor zij vaker van studierichting zullen veranderen en weten geen juiste keuze te maken. Hierdoor is er een enorme schooluitval van wel 40%, scholen hebben een groot belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en met dit project kunnen wij op een positieve manier iets voor hun betekenen.

Waarom vernieuwend?

Wij hebben dit concept in samenwerking met Fernando ontwikkelt. Het bevordert jongeren meer met hun studie en loopbaan bezig te zijn. En hen weer te motiveren en te laten zien dat dit ook op een leuke en creatieve manier mogelijk is.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om jonge studenten en starters de mogelijkheid te bieden een sterke groei te maken in het bedrijfsleven. Met ons project kunnen wij nog vroeg in hun loopbaan laten zien dat '' Als het denkbaar is het ook zeker mogelijk is"

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Raw image

Doe mee

Organisatie: Colourful Business

Contactpersoon: Sarah Annabelle Krooshof

Wij zoeken

Wij willen voor verschillende organisaties/instanties dit project realiseren. We hebben veel positieve response teruggekoppeld gekregen voor ons project, Alleen hebben de scholen/organisaties niet het budget om het te financieren. Graag vragen wij hierbij jullie hulp, kosten voor het programma en de locatie moeten worden gedekt. Het event wordt gehouden in de Villa Thalia Rotterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat dit een locatie is dat jongeren aantrekt.

Gerelateerde Plannen

Logo ja rotterdam

Worldschool Junior Academy Rotterdam

Leren onderzoeken en mondiale maatschappelijke betrokkenheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs.

Bekijk dit plan
Citylab 2018

Huiswerkbegeleiding en sporten in samenwerking

Ouders / buurtbewoners worden in samenwerking met de Valentijnschool en SportSchool010 opgeleid tot huiswerkbegeleider van basisschoolkinderen. Huiswerk maken en sporten m.m.v. ouders zelf!

Bekijk dit plan
Projc

"Maak je eigen vliegplan"

Innovatief en uniek onderwijsproject luchtvaart voor de Rotterdamse VMBO-BB/KB/GL scholen binnen het vak Technologie & Toepassing!

Bekijk dit plan
Stickerboog

leuk leren 010

Spelen is leren. Het doel van het plan is om spelend leren beter op de kaart te zetten en meer Rotterdamse gezinnen met jonge kinderen toegang te geven tot leuk en leerzaam (spel)materiaal.

Bekijk dit plan
Image gwk

GrowWizzKid Rotterdam

Met GrowWizzKid gebruikt de groeicyclus van planten als kapstok voor vakoverstijgend onderwijs dmv ontdekkend leren. De intrinsieke nieuwsgierigheid van kinderen wordt geprikkeld waardoor lesstof beter beklijft.

Bekijk dit plan
Neon light of cloud storage rv0fk7t8  f0000

Alle Ruimte

Alle Ruimte = creativiteit X vakmanschap X ruimte ... in Oud-Charlois

Bekijk dit plan
Logo schoolkassa

SchoolKassa

SchoolKassa is een digitaal incasseringssysteem voor het innen van betaalopdrachten naar ouders (denk hierbij aan het innen van de vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisjes en TSO).

Bekijk dit plan
Artikel ad 20 maart 2018

Spelactiviteiten voor (hoog) begaafde kinderen.

Spelactiviteiten voor (hoog) begaafde kinderen en hun familie met uitleen uitdagende spellen en boeken rondom thema hoogbegaafdheid in combinatie met ontmoetingen voor de ouders.

Bekijk dit plan
Meer plannen