Ontdek › Plan

Raw.Authentic.Heart Tour 2016 by Fernando Halman

Aangemaakt: 03 november 2016

Heb hart voor onderwijs

Een interactieve seminar gericht aan jong volwassenen waarin Fernando Halman jou de Raw.Authentic.Heart methode gaat leren.

Colourful Business heeft in samenwerking met Fernando Halman de R.A.H methode ontwikkelt een specifiek motivatie en inspiratie programma voor studenten dat hen helpt de hoge taakeisen die een opleiding/baan vergt aan te kunnen.

Dit programma is zeer geschikt voor jong volwassenen, het programma is gericht aan jongeren die willen leren en investeren in zichzelf. Het programma ziet er onder anderen uit als volgt: Een actieve seminar waarin Fernando jouw de RAH (Raw. Authentic. Heart)-methode gaat leren.

Denk hierbij aan: Weet je nog niet welke studierichting bij jou past? Of ben je nog aan het ontdekken waar je interesses liggen? Het is de bedoeling dat de participanten meer visie gaan krijgen met welke kant zij op willen gaan in hun loopbaan, en hoe zij dit aan gaan pakken.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en daarom hebben wij deze seminar georganiseerd.

Filmpje over Fernando/project: https://www.youtube.com/watch?v=Fna77lqiymA

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een innovatieve culturele stad met veel potentie, Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de jongeren een verkeerde studiekeuze maakt. Waardoor zij vaker van studierichting zullen veranderen en weten geen juiste keuze te maken. Hierdoor is er een enorme schooluitval van wel 40%, scholen hebben een groot belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en met dit project kunnen wij op een positieve manier iets voor hun betekenen.

Waarom vernieuwend?

Wij hebben dit concept in samenwerking met Fernando ontwikkelt. Het bevordert jongeren meer met hun studie en loopbaan bezig te zijn. En hen weer te motiveren en te laten zien dat dit ook op een leuke en creatieve manier mogelijk is.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om jonge studenten en starters de mogelijkheid te bieden een sterke groei te maken in het bedrijfsleven. Met ons project kunnen wij nog vroeg in hun loopbaan laten zien dat '' Als het denkbaar is het ook zeker mogelijk is"

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Raw image

Doe mee

Organisatie: Colourful Business

Contactpersoon: Sarah Annabelle Krooshof

Wij zoeken

Wij willen voor verschillende organisaties/instanties dit project realiseren. We hebben veel positieve response teruggekoppeld gekregen voor ons project, Alleen hebben de scholen/organisaties niet het budget om het te financieren. Graag vragen wij hierbij jullie hulp, kosten voor het programma en de locatie moeten worden gedekt. Het event wordt gehouden in de Villa Thalia Rotterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat dit een locatie is dat jongeren aantrekt.

Gerelateerde Plannen

Mentale Veerkracht als pijler van de Hef

Ons plan is om mentale veerkracht en welbevinden tot belangrijke pijlers van ons schoolbeleid te maken

Bekijk dit plan
1383758 1421285188084569 1395309728 n

Onderwijs van de 21e eeuw!

Een onderwijsysteem invoeren waarin ieder kind zich maximaal ontplooit, talent mag ontwikkelen en klaar is voor de toekomst.

Bekijk dit plan

Vreedzame wijk 3036

Het uitrollen van de Vreedzame school naar Vreedzame wijk

Bekijk dit plan
Logo dit is talent

DIT IS TALENT

Versneld afgestudeerd HBO-ers opleiden tot startbekwaam groepsleerkracht in het basisonderwijs voor de gemeente Rotterdam.

Bekijk dit plan
Img 0473

Plan Naschoolse Educatieve Activiteiten

Na school, op school en voor iedereen

Bekijk dit plan
Super schoool

Super Schoool

De ambitie van Super Schoool is om reguliere basisscholen de keuze te bieden een excellente school te worden in het toepassen van de Wet Passend Onderwijs.

Bekijk dit plan
1218 rotterdam marketing

Smart port, meiden aan boord

Wij stimuleren meiden te kiezen voor een carrière in de Rotterdamse haven en industrie. Dit doen we met een magazine vol rolmodellen, voor en door meiden, de "Havenskills"-netwerktraining en praktijkbezoeken.

Bekijk dit plan
Logo2 meesterlijk

Meesterlijk Rotterdam

Vakmanschap in Onderwijs! voor een betere aansluiting op het beroepsveld.

Bekijk dit plan
Meer plannen