Ontdek › Plan

Raw.Authentic.Heart Tour 2016 by Fernando Halman

Aangemaakt: 03 november 2016

Heb hart voor onderwijs

Een interactieve seminar gericht aan jong volwassenen waarin Fernando Halman jou de Raw.Authentic.Heart methode gaat leren.

Colourful Business heeft in samenwerking met Fernando Halman de R.A.H methode ontwikkelt een specifiek motivatie en inspiratie programma voor studenten dat hen helpt de hoge taakeisen die een opleiding/baan vergt aan te kunnen.

Dit programma is zeer geschikt voor jong volwassenen, het programma is gericht aan jongeren die willen leren en investeren in zichzelf. Het programma ziet er onder anderen uit als volgt: Een actieve seminar waarin Fernando jouw de RAH (Raw. Authentic. Heart)-methode gaat leren.

Denk hierbij aan: Weet je nog niet welke studierichting bij jou past? Of ben je nog aan het ontdekken waar je interesses liggen? Het is de bedoeling dat de participanten meer visie gaan krijgen met welke kant zij op willen gaan in hun loopbaan, en hoe zij dit aan gaan pakken.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en daarom hebben wij deze seminar georganiseerd.

Filmpje over Fernando/project: https://www.youtube.com/watch?v=Fna77lqiymA

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een innovatieve culturele stad met veel potentie, Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de jongeren een verkeerde studiekeuze maakt. Waardoor zij vaker van studierichting zullen veranderen en weten geen juiste keuze te maken. Hierdoor is er een enorme schooluitval van wel 40%, scholen hebben een groot belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en met dit project kunnen wij op een positieve manier iets voor hun betekenen.

Waarom vernieuwend?

Wij hebben dit concept in samenwerking met Fernando ontwikkelt. Het bevordert jongeren meer met hun studie en loopbaan bezig te zijn. En hen weer te motiveren en te laten zien dat dit ook op een leuke en creatieve manier mogelijk is.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om jonge studenten en starters de mogelijkheid te bieden een sterke groei te maken in het bedrijfsleven. Met ons project kunnen wij nog vroeg in hun loopbaan laten zien dat '' Als het denkbaar is het ook zeker mogelijk is"

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Raw image

Doe mee

Organisatie: Colourful Business

Contactpersoon: Sarah Annabelle Krooshof

Wij zoeken

Wij willen voor verschillende organisaties/instanties dit project realiseren. We hebben veel positieve response teruggekoppeld gekregen voor ons project, Alleen hebben de scholen/organisaties niet het budget om het te financieren. Graag vragen wij hierbij jullie hulp, kosten voor het programma en de locatie moeten worden gedekt. Het event wordt gehouden in de Villa Thalia Rotterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat dit een locatie is dat jongeren aantrekt.

Gerelateerde Plannen

Bij artikel

"Samen voor Taal"

Samen met ouders de (taal)ontwikkeling van kinderen in de plusopvang stimuleren. Een aantrekkelijk, eenvoudig en vooral LEUK programma ontwikkelen waarin samen oefenen en voorbeeld gedrag voorop staan.

Bekijk dit plan
Zuiderlokaal

ZuiderLokaal

Het bieden van extra taal en rekenlessen en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het PO en van huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het VO in Rotterdam Zuid, voor wier ouders dit financieel onbereikbaar is.

Bekijk dit plan
Talkx

TALKX - het sprekend kind- lesmethodiek & event

Kinderen een podium geven om hun belevenissen en bevindingen te leren delen. Volwassenen leren te luisteren naar het verhaal en de stem van het kind.

Bekijk dit plan
Hetadviesbureau small

Het Adviesbureau.

Leerlingen uit de onderbouw van het HAVO/VWO van scholen in Rotterdam gaan werken als onderzoekers en ontwerpers voor echte opdrachtgevers.

Bekijk dit plan
Coolll

COOLLL (werknaam)

Experimentele vaardigheden en techniek voor VO-leerlingen. Serieus werk maken van verbinding van VO- en PO-scholen, inhoudelijke aanbieders, bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Bekijk dit plan

Vreedzame wijk 3036

Het uitrollen van de Vreedzame school naar Vreedzame wijk

Bekijk dit plan
Buitenspelen

De Buitenwereld

We breiden de lesruimte van OBS De Kleine Wereld uit naar het plein en de buurt, zodat kinderen uitdagingen aan kunnen gaan in een veilige omgeving. Nieuwsgierigheid, ontmoeting en zorg voor de omgeving zijn sleutelwoorden van De Buitenruimte.

Bekijk dit plan

AL DOENDE, LEER JE

Het voorkomen van vroegtijdig schooluitval en het werken aan een beter toekomstperspectief voor leerlingen van het Mbo door het bieden van een baan of hen te begeleiden naar een voor hun passend onderwijs.

Bekijk dit plan
Meer plannen