Ontdek › Plan

Raw.Authentic.Heart Tour 2016 by Fernando Halman

Aangemaakt: 03 november 2016

Heb hart voor onderwijs

Een interactieve seminar gericht aan jong volwassenen waarin Fernando Halman jou de Raw.Authentic.Heart methode gaat leren.

Colourful Business heeft in samenwerking met Fernando Halman de R.A.H methode ontwikkelt een specifiek motivatie en inspiratie programma voor studenten dat hen helpt de hoge taakeisen die een opleiding/baan vergt aan te kunnen.

Dit programma is zeer geschikt voor jong volwassenen, het programma is gericht aan jongeren die willen leren en investeren in zichzelf. Het programma ziet er onder anderen uit als volgt: Een actieve seminar waarin Fernando jouw de RAH (Raw. Authentic. Heart)-methode gaat leren.

Denk hierbij aan: Weet je nog niet welke studierichting bij jou past? Of ben je nog aan het ontdekken waar je interesses liggen? Het is de bedoeling dat de participanten meer visie gaan krijgen met welke kant zij op willen gaan in hun loopbaan, en hoe zij dit aan gaan pakken.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en daarom hebben wij deze seminar georganiseerd.

Filmpje over Fernando/project: https://www.youtube.com/watch?v=Fna77lqiymA

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een innovatieve culturele stad met veel potentie, Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de jongeren een verkeerde studiekeuze maakt. Waardoor zij vaker van studierichting zullen veranderen en weten geen juiste keuze te maken. Hierdoor is er een enorme schooluitval van wel 40%, scholen hebben een groot belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en met dit project kunnen wij op een positieve manier iets voor hun betekenen.

Waarom vernieuwend?

Wij hebben dit concept in samenwerking met Fernando ontwikkelt. Het bevordert jongeren meer met hun studie en loopbaan bezig te zijn. En hen weer te motiveren en te laten zien dat dit ook op een leuke en creatieve manier mogelijk is.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om jonge studenten en starters de mogelijkheid te bieden een sterke groei te maken in het bedrijfsleven. Met ons project kunnen wij nog vroeg in hun loopbaan laten zien dat '' Als het denkbaar is het ook zeker mogelijk is"

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Raw image

Doe mee

Organisatie: Colourful Business

Contactpersoon: Sarah Annabelle Krooshof

Wij zoeken

Wij willen voor verschillende organisaties/instanties dit project realiseren. We hebben veel positieve response teruggekoppeld gekregen voor ons project, Alleen hebben de scholen/organisaties niet het budget om het te financieren. Graag vragen wij hierbij jullie hulp, kosten voor het programma en de locatie moeten worden gedekt. Het event wordt gehouden in de Villa Thalia Rotterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat dit een locatie is dat jongeren aantrekt.

Gerelateerde Plannen

Shutterstock 95571682

Met Taal Vooraan; taalverrijking op de VVE

Taalontwikkeling van kinderen op de VVE verbetert door kwalitatief goed taalaanbod. Hogeschool Rotterdam, ZOLORO en drie VVE-lokaties ontwikkelen ‘Taal Vooraan’, waarin pedagogisch medewerkers on-the-job gecoacht worden.

Bekijk dit plan
Hqdefault

Digitaal schoolplein scholengroep Charlois.

Het digitale schoolplein (een sociaal platform) van de scholengroep Charlois brengt experts binnen de scholengroep samen

Bekijk dit plan
Knikkergek

KnikkerGEK

Experimenteren, leren in het basisonderwijs met en door knikkers: knettergek van knikkers.

Bekijk dit plan
Dsc 0054

Nieuwe technologie in Rotterdams primair onderwijs

Rotterdamse scholen worden klaargestoomd voor de 21e eeuw met onze lessen en workshops in nieuwe technologie en programmeren in het primair onderwijs. Voor kind èn leerkracht.

Bekijk dit plan
Engels

Na onderwijs komt wereldwijs

Met een actief naschools programma kinderen klaarstomen voor een kansrijke toekomst

Bekijk dit plan
Futureflextaglined

Future Flex

Willen we ons onderwijs verbeteren en met de tijd mee laten gaan, dan valt of staat dit met voldoende professionele ruimte voor leraren om hiermee aan de slag te gaan. Daar zetten we op in met de pilot 'Future Flex'.

Bekijk dit plan
Talkx

TALKX - het sprekend kind- lesmethodiek & event

Kinderen een podium geven om hun belevenissen en bevindingen te leren delen. Volwassenen leren te luisteren naar het verhaal en de stem van het kind.

Bekijk dit plan
Website sbwr l

Samen bouwen we Rotterdam

Kansen van jongeren vergroten door te investeren in hun ‘human & social capital’; door het koppelen van jongeren aan oom & tante's en bedrijven

Bekijk dit plan
Meer plannen