Ontdek › Plan

Raw.Authentic.Heart Tour 2016 by Fernando Halman

Aangemaakt: 03 november 2016

Heb hart voor onderwijs

Een interactieve seminar gericht aan jong volwassenen waarin Fernando Halman jou de Raw.Authentic.Heart methode gaat leren.

Colourful Business heeft in samenwerking met Fernando Halman de R.A.H methode ontwikkelt een specifiek motivatie en inspiratie programma voor studenten dat hen helpt de hoge taakeisen die een opleiding/baan vergt aan te kunnen.

Dit programma is zeer geschikt voor jong volwassenen, het programma is gericht aan jongeren die willen leren en investeren in zichzelf. Het programma ziet er onder anderen uit als volgt: Een actieve seminar waarin Fernando jouw de RAH (Raw. Authentic. Heart)-methode gaat leren.

Denk hierbij aan: Weet je nog niet welke studierichting bij jou past? Of ben je nog aan het ontdekken waar je interesses liggen? Het is de bedoeling dat de participanten meer visie gaan krijgen met welke kant zij op willen gaan in hun loopbaan, en hoe zij dit aan gaan pakken.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en daarom hebben wij deze seminar georganiseerd.

Filmpje over Fernando/project: https://www.youtube.com/watch?v=Fna77lqiymA

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een innovatieve culturele stad met veel potentie, Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de jongeren een verkeerde studiekeuze maakt. Waardoor zij vaker van studierichting zullen veranderen en weten geen juiste keuze te maken. Hierdoor is er een enorme schooluitval van wel 40%, scholen hebben een groot belang om dit te kunnen voorkomen.

Wij willen jonge mensen weer motiveren en meer visie geven, en met dit project kunnen wij op een positieve manier iets voor hun betekenen.

Waarom vernieuwend?

Wij hebben dit concept in samenwerking met Fernando ontwikkelt. Het bevordert jongeren meer met hun studie en loopbaan bezig te zijn. En hen weer te motiveren en te laten zien dat dit ook op een leuke en creatieve manier mogelijk is.

Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om jonge studenten en starters de mogelijkheid te bieden een sterke groei te maken in het bedrijfsleven. Met ons project kunnen wij nog vroeg in hun loopbaan laten zien dat '' Als het denkbaar is het ook zeker mogelijk is"

Bijlagen:

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Raw image

Doe mee

Organisatie: Colourful Business

Contactpersoon: Sarah Annabelle Krooshof

Wij zoeken

Wij willen voor verschillende organisaties/instanties dit project realiseren. We hebben veel positieve response teruggekoppeld gekregen voor ons project, Alleen hebben de scholen/organisaties niet het budget om het te financieren. Graag vragen wij hierbij jullie hulp, kosten voor het programma en de locatie moeten worden gedekt. Het event wordt gehouden in de Villa Thalia Rotterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat dit een locatie is dat jongeren aantrekt.

Gerelateerde Plannen

BuurtBizKids

In BuurtBizKids leren basisschoolkinderen hun mening te vormen en te uiten en gaan de dialoog aan met elkaar en buurtbewoners.

Bekijk dit plan
Infographic archiklas

ArchiKlas - architectuurlessen voor kinderen

Kinderen in het primair onderwijs spelenderwijs de 21e-eeuwse vaardigheden bijbrengen door middel van een reeks van architectuurlessen, waarin creativiteit en onderzoekend en ontwerpend leren een grote rol speelt.

Bekijk dit plan
Img 0013

Veerkracht Huis

Een compleet programma voor ouders die hun integrale persoonlijke groei zal ondersteunen om veilige gezinnen te versterken

Bekijk dit plan
Website sbwr l

Samen bouwen we Rotterdam

Kansen van jongeren vergroten door te investeren in hun ‘human & social capital’; door het koppelen van jongeren aan oom & tante's en bedrijven

Bekijk dit plan
Stickerboog

leuk leren 010

Spelen is leren. Het doel van het plan is om spelend leren beter op de kaart te zetten en meer Rotterdamse gezinnen met jonge kinderen toegang te geven tot leuk en leerzaam (spel)materiaal.

Bekijk dit plan
Afbeelding onderwijs inclusief op de zalmplaatschool

PCB ZALMPLAAT Onderwijs inclusief

We kunnen in de school preventief passende hulp bieden zodat we uitval voorkomen en leerlingen in hun kracht zetten.

Bekijk dit plan
Lampje

Wij-maken-Rotterdam: jouw licht op vragen van de stad!

Rotterdamse leerlingen laten hun licht schijnen over sociaal-maatschappelijke vraagstukken van de stad in contextrijk onderwijs & een gemeenschap te creëren die bijdragen aan een duurzame wij-samenleving

Bekijk dit plan
Meer plannen