Ontdek › Plan

recycling robotica

Aangemaakt: 18 juni 2018

Fijne Rotterdamse buitenruimte

robotica fabrieken die huishoudelijk afval sorteren

er zijn net nieuwe robots op de markt gekomen om afval te scheiden de MAX-AI, deze is nu nog bedoelt voor nascheiding na optical sorting, dit plan zou robotica fabrieken met alleen maar robots neerzetten. https://www.youtube.com/watch?v=hGlZzWE0Z5g

We zouden een pilot proef fabriek neerzetten waarvan andere zouden kunnen leren en het repliceren daarvan. Het zou de eerste zijn en dit zou bannen en geld opleveren en Rotterdam meer te laten recyclen.

Waarom goed voor Rotterdam?

het zou Rotterdam behouden als innovatie stad van Nederland, met een grote export industrie in kennis

Waarom vernieuwend?

er zijn wereldwijd nog geen fabrieken met alleen robotica die huishoudelijk afval sorteren, wel worden ze gebruikt om de nasortering te doen in een fabrieken en doet Zen robotics aan demolition waste. Zijn er nog geen robotica fabrieken of pilots met alleen robotica.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Highresscreenshot00007

Doe mee

Organisatie: ondernemer

Contactpersoon: hendrik hazeleger

Gerelateerde Plannen

Logo sb

De Stadsboswachter

De Stadsboswachter zorgt voor beheer, behoud en beleven van het stadsbos. Hij bouwt het stadsboswachtershuis als ontmoetingsplek en werkplaats voor de makers, bewoners, ondernemers en beheerders van de stad.

Bekijk dit plan
Water fenomena slide

Water Fenomena Rotterdam Prins Alexander

Op het Prins Alexanderplein, in het hart van de laagst gelegen bebouwde polder van Europa, wordt een Water Fenomena georganiseerd; een publieksevenement voor jong en oud dat het Nederlandse thema ‘water en waterbeheer’ onder de aandacht brengt.

Bekijk dit plan
Verborgen tuin

'De Tuin van de Koning'

“Het verwaarloosde schoolplein aan de Koningsveldestraat omvormen tot een nieuw, groen hart van de buurt, om te ontmoeten, werken, leren en een platform te bieden aan cultuur, duurzaamheid en gezonde levensstijl.”

Bekijk dit plan
Dsc 8506

PleinPark 't Landje Cool-Zuid

Plein 't Landje in Cool-Zuid is nu een stenig en monofunctioneel sport- en speelplein. Stadslab Cool-Zuid wil samen met gebruikers en betrokkenen van plein 't Landje het plein transformeren tot een zachter en groener PleinPark voor de hele buurt.

Bekijk dit plan
12095074 1563914070514491 3124467014853026157 o

BroodNodig

No bread to waste! - BroodNodig haalt het brood van straat en uit de vuilnisbak!

Bekijk dit plan

Gezonde Hotspots Delfshaven

Gedurende een jaar transformeren we een openbaar plein in Delfshaven in een helende, stressverlichtende omgeving.

Bekijk dit plan
Scan 35

De Taaltuin in Spangen Verrijkt!

De Taaltuin in Spangen wil spelen voor alle kinderen mogelijk maken, met een selectie van 8 nieuwe taalspeelleerobjecten!

Bekijk dit plan
Picture rudolf teunissen lunetten

Social citylights

We gaan de openbare ruimte beleving verbeteren met ecologisch verantwoord lichtdesign wat een straat aantrekkelijk en veilig maakt in beleving en identiteit. Het versterkt de beleving en identiteit van de buurt.

Bekijk dit plan
Meer plannen