Ontdek › Plan

recycling robotica

Aangemaakt: 18 juni 2018

Fijne Rotterdamse buitenruimte

robotica fabrieken die huishoudelijk afval sorteren

er zijn net nieuwe robots op de markt gekomen om afval te scheiden de MAX-AI, deze is nu nog bedoelt voor nascheiding na optical sorting, dit plan zou robotica fabrieken met alleen maar robots neerzetten. https://www.youtube.com/watch?v=hGlZzWE0Z5g

We zouden een pilot proef fabriek neerzetten waarvan andere zouden kunnen leren en het repliceren daarvan. Het zou de eerste zijn en dit zou bannen en geld opleveren en Rotterdam meer te laten recyclen.

Waarom goed voor Rotterdam?

het zou Rotterdam behouden als innovatie stad van Nederland, met een grote export industrie in kennis

Waarom vernieuwend?

er zijn wereldwijd nog geen fabrieken met alleen robotica die huishoudelijk afval sorteren, wel worden ze gebruikt om de nasortering te doen in een fabrieken en doet Zen robotics aan demolition waste. Zijn er nog geen robotica fabrieken of pilots met alleen robotica.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Highresscreenshot00007

Doe mee

Organisatie: ondernemer

Contactpersoon: hendrik hazeleger

Gerelateerde Plannen

Straatkijkers2

De Rotterdamse Straatkijkers

100 dagen uitkijken op 1 lijn. De straten maken Rotterdam! Deze willen wij in de kijker zetten als onderdeel van de stad!

Bekijk dit plan
Voorbeeld container bijplaatsing

AI foto analyse buitenruimte

Het ontwikkelen van een algoritme waarmee foto's van de buitenruimte geanalyseerd kunnen worden, zodat automatisch bepaald kan worden of er misstanden in de omgeving aanwezig zijn.

Bekijk dit plan
Retrieval platform

Recycled Park: plastic winningsplatform

Plastic zwerfvuil hoort niet in de stadshavens. Recycled Park realiseert een opvangsysteem om zwerfvuil structureel op te vangen.

Bekijk dit plan
Groengoed!

Kansrijke Tuinen

Gezamenlijk tuinieren in de wijk voor een mooie, veilige en kindvriendelijke buitenruimte

Bekijk dit plan
Rotterdam   3d next level  v4

Rotterdam in 3D

Een eyecatcher en icoon voor onze stad: Rotterdam in 3D. Wij willen niet alleen in pop-up de letters “Rotterdam” in 3D realiseren, maar ook de belangrijkste gebouwen en eyecatchers van de stad erin verwerken, zodat iedereen ermee op de foto kan!

Bekijk dit plan
Rattrap

Het Rattenparadijs

Het rattenparadijs is een plan om de rattenoverlast in het groen te verminderen. We doen dit met een nieuwe observatie- en vangmethode waarbij grote aantrekkelijke kooien als observatie- en vangmethode worden gebruikt.

Bekijk dit plan
Bef aft lunetten r

Sociaal lichtfabrikaat voor de stad van idee tot markt

Als lichtarchitecten verbeteren we met visie en techniek openbare ruimten en maken deze aantrekkelijk voor verblijf, wandeling en veilige sociale plek.

Bekijk dit plan
27540907 1654057537993505 4442018546364373022 n

Rotterdamse Academie voor Stadsastronauten (RASA)

RASA is een multidisciplinair project van schrijfster en theatermaker Marjolijn van Heemstra en futurologiestudio Monnik. De missie van RASA is om de sterrenhemel zichtbaar te maken boven de Blaak.

Bekijk dit plan
Meer plannen