Ontdek › Plan

SB/ Stunning B

Aangemaakt: 31 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

ik heb babyproducten ontworpen die de zintuigen stimuleren/ prikkelen. Een bepaalde manier van prikkelen wordt ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen is op een ontspannen manier actief en bewust de zintuigen van kleine kinderen binnen hun belevingswereld prikkelen en ontwikkelen met als doel het welbevinden van kinderen te bevorderen. Door met de baby te snoezelen, creëer je rust, ontspanning en geborgenheid, en voelt het kind zich veilig. Dit bevordert het geestelijk welzijn van uw kind. Door regelmatig met de baby te snoezelen, worden de zintuigen van het kind geactiveerd, waardoor slaap- en eetritme verbeteren. De ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter worden opgevangen. Huilbaby’s en onrustige baby’s worden zo rustiger en meer ontspannen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Met mijn producten wil ik mensen bewuster maken van het welzijn van de beleveniswereld van een baby. Met mijn label Stunning B wil ik graag Rotterdam/Nederland op de kaart zetten. Citylab010 naamsbekendheid geven waardoor meer creatieveling hun innovatieve idee zullen bewerkstelligen via Cityfab010. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn pedagogische ontwikkelde producten. Ik van mening dat ondernemingen, werkgelegenheid de motor zijn achter de economische crises.

Waarom vernieuwend?

Ik heb babyproducten ontworpen die de baby prikkelen en de hersenen stimuleren. Door de hersenen te prikkelen gaat de baby sneller en bewuster functioneren. De hersenen worden in een vroeger stadium gevoed met informatie van buitenaf, wat later tot betere prestaties kan leiden. Ik heb gekozen voor eet- en drinkgerei omdat dit de eerste levensbehoefte van een mens betreft. De baby komt hiermee als eerste in contact. Middels de door mij ontworpen producten worden baby’s eerder geprikkeld.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: begeleiding van Mahender Autar ( Wmo Radar)

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik zou graag in aanmerking willen komen voor eenmalige subsidie bedrag

Gerelateerde Plannen

Rotterdamse tegelbakkerij

De Rotterdamse Tegelbakkerij

Dit is onze droom, een echte Rotterdamse tegelbakkerij. Waar we tegels maken van oud stads plastic. Zo maken we de circulaire economie tastbaar, begrijpbaar en praktisch.

Bekijk dit plan
R0 69 600 450 269 tender varen rotterdam

Het water centraal

Breng het water terug en daarmee ook de mogelijkheden om het water te gebruiken. Vissen, zwemmen, varen, zeilen, toerisme, beroepsvaart en alle mogelijkheden die dat te bieden heeft.

Bekijk dit plan
Plaatje

Offcourse: on track towards Coderdam

Opzetten van een gratis toegankelijk fysiek en viruteel platform waar mensen samen komen om te leren programmeren en beter aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Logo cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats is een non-profit, collegegeld-vrij initiatief dat het tekort in cybersecurity-expertise op de arbeidsmarkt verkleint door Rotterdamse jongeren 21e-eeuwse ICT-vaardigheden bij te brengen en relevante werkervaring op te laten doen.

Bekijk dit plan
Viapunten drone beeld

ViaTim

De wijk verbinden door een netwerk van ViaPunten. Een ViaPunt is een buurtgenoot die pakketten voor zijn/haar buurt ontvangt.

Bekijk dit plan
L45 finaldesign

Line 45

Een zipline in hartje Rotterdam

Bekijk dit plan
Meer plannen