Ontdek › Plan

SB/ Stunning B

Aangemaakt: 31 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

ik heb babyproducten ontworpen die de zintuigen stimuleren/ prikkelen. Een bepaalde manier van prikkelen wordt ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen is op een ontspannen manier actief en bewust de zintuigen van kleine kinderen binnen hun belevingswereld prikkelen en ontwikkelen met als doel het welbevinden van kinderen te bevorderen. Door met de baby te snoezelen, creëer je rust, ontspanning en geborgenheid, en voelt het kind zich veilig. Dit bevordert het geestelijk welzijn van uw kind. Door regelmatig met de baby te snoezelen, worden de zintuigen van het kind geactiveerd, waardoor slaap- en eetritme verbeteren. De ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter worden opgevangen. Huilbaby’s en onrustige baby’s worden zo rustiger en meer ontspannen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Met mijn producten wil ik mensen bewuster maken van het welzijn van de beleveniswereld van een baby. Met mijn label Stunning B wil ik graag Rotterdam/Nederland op de kaart zetten. Citylab010 naamsbekendheid geven waardoor meer creatieveling hun innovatieve idee zullen bewerkstelligen via Cityfab010. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn pedagogische ontwikkelde producten. Ik van mening dat ondernemingen, werkgelegenheid de motor zijn achter de economische crises.

Waarom vernieuwend?

Ik heb babyproducten ontworpen die de baby prikkelen en de hersenen stimuleren. Door de hersenen te prikkelen gaat de baby sneller en bewuster functioneren. De hersenen worden in een vroeger stadium gevoed met informatie van buitenaf, wat later tot betere prestaties kan leiden. Ik heb gekozen voor eet- en drinkgerei omdat dit de eerste levensbehoefte van een mens betreft. De baby komt hiermee als eerste in contact. Middels de door mij ontworpen producten worden baby’s eerder geprikkeld.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: begeleiding van Mahender Autar ( Wmo Radar)

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik zou graag in aanmerking willen komen voor eenmalige subsidie bedrag

Gerelateerde Plannen

Impact die je proeft

MOWGLI

Consumenten in staat stellen om een positieve impact te hebben op de wereld, gewoon via de dagelijkse boodschappen. Makkelijk, betaalbaar en verdomd lekker! Bij MOWGLI vind je plantaardige producten en ideeën voor heerlijke en verantwoorde maaltijden

Bekijk dit plan
L45 finaldesign

Line 45

Een zipline in hartje Rotterdam

Bekijk dit plan
Blue food gr 10

Zero Foodwaste Rotterdam

Zero foodwaste Rotterdam werkt aan minder voedselverspilling. In 2018 al 5% minder tot 90% in 2030 en daarna naar 0 in 010!

Bekijk dit plan
Hopstago

HopstaGo, a Go-to-Market Accelerator

HopstaGo is a Go-To-Market Accelerator program for New Innovative and Impactful products from Rotterdam. The Accelerator program is funded through "pay it forward" financial model, supporting new Innovative Products to make a Global Impact.

Bekijk dit plan
Coders at computer

Days of Code

Coding is the skill of the future. During our bootcamp, you will learn to code and build your own projects.

Bekijk dit plan
Spireaux header7 01

Verse Spirulina productie in het centrum van Rotterdam

Het produceren van verse Spirulina in zelf ontworpen, hoog efficiënte, fotobioreactoren in het oude Tropicana zwembad

Bekijk dit plan
Meer plannen