Ontdek › Plan

SB/ Stunning B

Aangemaakt: 31 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

ik heb babyproducten ontworpen die de zintuigen stimuleren/ prikkelen. Een bepaalde manier van prikkelen wordt ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen is op een ontspannen manier actief en bewust de zintuigen van kleine kinderen binnen hun belevingswereld prikkelen en ontwikkelen met als doel het welbevinden van kinderen te bevorderen. Door met de baby te snoezelen, creëer je rust, ontspanning en geborgenheid, en voelt het kind zich veilig. Dit bevordert het geestelijk welzijn van uw kind. Door regelmatig met de baby te snoezelen, worden de zintuigen van het kind geactiveerd, waardoor slaap- en eetritme verbeteren. De ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter worden opgevangen. Huilbaby’s en onrustige baby’s worden zo rustiger en meer ontspannen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Met mijn producten wil ik mensen bewuster maken van het welzijn van de beleveniswereld van een baby. Met mijn label Stunning B wil ik graag Rotterdam/Nederland op de kaart zetten. Citylab010 naamsbekendheid geven waardoor meer creatieveling hun innovatieve idee zullen bewerkstelligen via Cityfab010. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn pedagogische ontwikkelde producten. Ik van mening dat ondernemingen, werkgelegenheid de motor zijn achter de economische crises.

Waarom vernieuwend?

Ik heb babyproducten ontworpen die de baby prikkelen en de hersenen stimuleren. Door de hersenen te prikkelen gaat de baby sneller en bewuster functioneren. De hersenen worden in een vroeger stadium gevoed met informatie van buitenaf, wat later tot betere prestaties kan leiden. Ik heb gekozen voor eet- en drinkgerei omdat dit de eerste levensbehoefte van een mens betreft. De baby komt hiermee als eerste in contact. Middels de door mij ontworpen producten worden baby’s eerder geprikkeld.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: begeleiding van Mahender Autar ( Wmo Radar)

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik zou graag in aanmerking willen komen voor eenmalige subsidie bedrag

Gerelateerde Plannen

Logo cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats is een non-profit, collegegeld-vrij initiatief dat het tekort in cybersecurity-expertise op de arbeidsmarkt verkleint door Rotterdamse jongeren 21e-eeuwse ICT-vaardigheden bij te brengen en relevante werkervaring op te laten doen.

Bekijk dit plan
Img 2824 %281%29

Firmhouse Venture Lab

Firmhouse Venture Lab is een programma voor ondernemers, waarbij deelnemers op hun individuele vaardigheden worden geselecteerd en tijdens het programma de volle ruimte krijgen om met elkaar startups te vormen rondom hun beste eigenschappen.

Bekijk dit plan
Leapfunder 1

AirDnD

AirDnD.nl, voluit Air Drink ’n Dine, is het platform waar iedereen een huiskamerrestaurant kan starten en reserveren.

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
R0 69 600 450 269 tender varen rotterdam

Het water centraal

Breng het water terug en daarmee ook de mogelijkheden om het water te gebruiken. Vissen, zwemmen, varen, zeilen, toerisme, beroepsvaart en alle mogelijkheden die dat te bieden heeft.

Bekijk dit plan
T shirt avocado 02

TOMATEN T-SHIRT Rotterdams textiel van reststromen

Kunnen we van plantaardige reststromen uit de regio textiel maken?

Bekijk dit plan
Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan
Paint design

Rotterdams likkie verf

De Maas en onze prachtige stad liggen vol met plastic afval. Laten we dit waardeloze plastic afval transformeren naar een waardevol Rotterdams likkie verf.

Bekijk dit plan
Meer plannen