Ontdek › Plan

SB/ Stunning B

Aangemaakt: 31 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

ik heb babyproducten ontworpen die de zintuigen stimuleren/ prikkelen. Een bepaalde manier van prikkelen wordt ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen is op een ontspannen manier actief en bewust de zintuigen van kleine kinderen binnen hun belevingswereld prikkelen en ontwikkelen met als doel het welbevinden van kinderen te bevorderen. Door met de baby te snoezelen, creëer je rust, ontspanning en geborgenheid, en voelt het kind zich veilig. Dit bevordert het geestelijk welzijn van uw kind. Door regelmatig met de baby te snoezelen, worden de zintuigen van het kind geactiveerd, waardoor slaap- en eetritme verbeteren. De ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter worden opgevangen. Huilbaby’s en onrustige baby’s worden zo rustiger en meer ontspannen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Met mijn producten wil ik mensen bewuster maken van het welzijn van de beleveniswereld van een baby. Met mijn label Stunning B wil ik graag Rotterdam/Nederland op de kaart zetten. Citylab010 naamsbekendheid geven waardoor meer creatieveling hun innovatieve idee zullen bewerkstelligen via Cityfab010. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn pedagogische ontwikkelde producten. Ik van mening dat ondernemingen, werkgelegenheid de motor zijn achter de economische crises.

Waarom vernieuwend?

Ik heb babyproducten ontworpen die de baby prikkelen en de hersenen stimuleren. Door de hersenen te prikkelen gaat de baby sneller en bewuster functioneren. De hersenen worden in een vroeger stadium gevoed met informatie van buitenaf, wat later tot betere prestaties kan leiden. Ik heb gekozen voor eet- en drinkgerei omdat dit de eerste levensbehoefte van een mens betreft. De baby komt hiermee als eerste in contact. Middels de door mij ontworpen producten worden baby’s eerder geprikkeld.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: begeleiding van Mahender Autar ( Wmo Radar)

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik zou graag in aanmerking willen komen voor eenmalige subsidie bedrag

Gerelateerde Plannen

Plaatje

Offcourse: on track towards Coderdam

Opzetten van een gratis toegankelijk fysiek en viruteel platform waar mensen samen komen om te leren programmeren en beter aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Rotterdamse tegelbakkerij

De Rotterdamse Tegelbakkerij

Dit is onze droom, een echte Rotterdamse tegelbakkerij. Waar we tegels maken van oud stads plastic. Zo maken we de circulaire economie tastbaar, begrijpbaar en praktisch.

Bekijk dit plan

Pincoffmarkt

Een buurtmarkt op het Lodewijkpincoffplein op de Kop van Zuid, door wijkgenoten en voor wijkgenoten

Bekijk dit plan
R0 69 600 450 269 tender varen rotterdam

Het water centraal

Breng het water terug en daarmee ook de mogelijkheden om het water te gebruiken. Vissen, zwemmen, varen, zeilen, toerisme, beroepsvaart en alle mogelijkheden die dat te bieden heeft.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 04 06 om 14.21.27

Rotterdam Deelstad

‘Rotterdam Deelstad’ verzamelt alle Rotterdamse deelinitiatieven op een online platform. Zodat met deze kennis delen voor alle Rotterdammers makkelijker wordt en zij hun leven zo duurzamer en socialer maken, en geld besparen.

Bekijk dit plan
Impact die je proeft

MOWGLI

Consumenten in staat stellen om een positieve impact te hebben op de wereld, gewoon via de dagelijkse boodschappen. Makkelijk, betaalbaar en verdomd lekker! Bij MOWGLI vind je plantaardige producten en ideeën voor heerlijke en verantwoorde maaltijden

Bekijk dit plan

DS/ Dienst Samenwerking

je schulden overzicht van deurwaardes, gerechtelijke deurwaardes, schuldeisers via DS aanvragen, incassobureaus

Bekijk dit plan
Emc 3

Zero Foodwaste Rotterdam

Zero food waste Rotterdam werkt aan minder voedselverspilling. In 2018 al 5% minder tot 90% in 2030 en daarna naar 0 in 010!

Bekijk dit plan
Meer plannen