Ontdek › Plan

SB/ Stunning B

Aangemaakt: 31 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

ik heb babyproducten ontworpen die de zintuigen stimuleren/ prikkelen. Een bepaalde manier van prikkelen wordt ook wel snoezelen genoemd. Snoezelen is op een ontspannen manier actief en bewust de zintuigen van kleine kinderen binnen hun belevingswereld prikkelen en ontwikkelen met als doel het welbevinden van kinderen te bevorderen. Door met de baby te snoezelen, creëer je rust, ontspanning en geborgenheid, en voelt het kind zich veilig. Dit bevordert het geestelijk welzijn van uw kind. Door regelmatig met de baby te snoezelen, worden de zintuigen van het kind geactiveerd, waardoor slaap- en eetritme verbeteren. De ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter worden opgevangen. Huilbaby’s en onrustige baby’s worden zo rustiger en meer ontspannen.

Waarom goed voor Rotterdam?

Met mijn producten wil ik mensen bewuster maken van het welzijn van de beleveniswereld van een baby. Met mijn label Stunning B wil ik graag Rotterdam/Nederland op de kaart zetten. Citylab010 naamsbekendheid geven waardoor meer creatieveling hun innovatieve idee zullen bewerkstelligen via Cityfab010. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn pedagogische ontwikkelde producten. Ik van mening dat ondernemingen, werkgelegenheid de motor zijn achter de economische crises.

Waarom vernieuwend?

Ik heb babyproducten ontworpen die de baby prikkelen en de hersenen stimuleren. Door de hersenen te prikkelen gaat de baby sneller en bewuster functioneren. De hersenen worden in een vroeger stadium gevoed met informatie van buitenaf, wat later tot betere prestaties kan leiden. Ik heb gekozen voor eet- en drinkgerei omdat dit de eerste levensbehoefte van een mens betreft. De baby komt hiermee als eerste in contact. Middels de door mij ontworpen producten worden baby’s eerder geprikkeld.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Doe mee

Organisatie: begeleiding van Mahender Autar ( Wmo Radar)

Contactpersoon: Danielle Wijnaldum

Wij zoeken

ik zou graag in aanmerking willen komen voor eenmalige subsidie bedrag

Gerelateerde Plannen

Vpro tegenlicht   aerofarms in newark 02

Rotterdamse Boerin zoekt Voedselflat

Bloemkool in het Oude Noorden, boontjes in Charlois, tomaten in het Nieuwe Westen

Bekijk dit plan
London union   dinerama   daytime mezzanine shot 11   credit johnny stephens

VREETjeROT

Een ongebruikte plek in Rotterdam omtoveren tot een unieke eet- en drinkgelegenheid waar streetfood ondernemers hun eten kunnen aanbieden, heel het jaar door.

Bekijk dit plan

Business succes: jong geleerd, oud gedaan!

Startende ondernemers worden persoonlijk begeleid door ervaren Rotterdamse Ondernemers

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Cover 5 march

Work-Life Balance Conference

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

Bekijk dit plan
62

Promocam

Wergevers en Werkzoekende op een unieke manier bijelkaar brengen.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 04 06 om 14.21.27

Rotterdam Deelstad

‘Rotterdam Deelstad’ verzamelt alle Rotterdamse deelinitiatieven op een online platform. Zodat met deze kennis delen voor alle Rotterdammers makkelijker wordt en zij hun leven zo duurzamer en socialer maken, en geld besparen.

Bekijk dit plan
Meer plannen