Ontdek › Plan

SchoolKassa

Aangemaakt: 25 mei 2018

Heb hart voor onderwijs

SchoolKassa is een digitaal incasseringssysteem voor het innen van betaalopdrachten naar ouders (denk hierbij aan het innen van de vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisjes en TSO).

SchoolKassa helpt een school sneller en efficiënter bedragen van ouders te innen. Hierdoor houdt de schooldirecteur of de groepsleerkracht in de school meer tijd over voor zijn hoofdtaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling!

Waarom goed voor Rotterdam?

Door middel van de inzet van Schoolkassa vindt er een enorme tijdsbesparing plaats, hierdoor kan de medewerker in de school zich weer volledig richten op zijn kerntaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling en verliest hij geen tijd aan administratieve rompslomp.

Waarom vernieuwend?

SchoolKassa is uniek in zijn soort. Door de gemakkelijke en overzichtelijk werkwijze kan een school snel aan de slag met het systeem en kost de implementatie nauwelijks tijd. Hierdoor kan de school zich weer direct bezig houden met goed onderwijs geven, terwijl de administratieve taken van het innen gewoon doorgaan.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Logo schoolkassa

Doe mee

Organisatie: DIT IS WIJS

Contactpersoon: Yvette Dettingmeijer

Wij zoeken

Hulp voor subsidie aanvraag

Gerelateerde Plannen

Uit Grootmoeders Keuken

'Uit Grootmoeders Keuken' is een Rotterdams productlabel met de smaak van 'toen', de producten worden gemaakt met de hulp van Rotterdamse oma's en opa's.

Bekijk dit plan
Burgerschapsvorming1

Het voordeel van de twijfel

Met dit project willen we pabo-studenten en leraren in het primair onderwijs in Rotterdam verder professionaliseren in het versterken van burgerschap van leerlingen.

Bekijk dit plan
Vieze handen

Tuintje Tono

Groene, (maatschappelijk) duurzame Peuterplus opvang voor kwetsbare kinderen en gezinnen met Hoofd, Hart en Handen.

Bekijk dit plan
Edu logo citylab

Het Rotterdamse sociale innovatie & educatie platform

Futureskills is een platform dat lespakketten (modules) en workshops ontwikkelt. Futureskills ontwikkelt deze educatieve programma’s rondom de vierde industriële revolutie.

Bekijk dit plan
Foto citylab010

The Next School

The Next School organiseert evenementen waar docenten samen met mensen uit de beroepspraktijk een opdracht ontwikkelen voor leerlingen. We matchen docent en professional en begeleiden ze in het ontwikkelen van een goede opdracht.

Bekijk dit plan
Img 1149

Jeugdgemeenteraad Rotterdam

Kinderen leren de kunst van het democratisch samenleven onder leiding van acteurs in de raadszaal van het stadhuis.

Bekijk dit plan
31123296 s %281%29.jpg

De Gelukkige Driehoek

De Gelukkige Driehoek zorgt voor een school waar kinderen graag naar toe gaan. Een school waar het pedagogische klimaat voorop staat en alle kinderen mogen zijn wie ze zijn.

Bekijk dit plan
Meer plannen