Ontdek › Plan

SchoolKassa

Aangemaakt: 25 mei 2018

Heb hart voor onderwijs

SchoolKassa is een digitaal incasseringssysteem voor het innen van betaalopdrachten naar ouders (denk hierbij aan het innen van de vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisjes en TSO).

SchoolKassa helpt een school sneller en efficiënter bedragen van ouders te innen. Hierdoor houdt de schooldirecteur of de groepsleerkracht in de school meer tijd over voor zijn hoofdtaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling!

Waarom goed voor Rotterdam?

Door middel van de inzet van Schoolkassa vindt er een enorme tijdsbesparing plaats, hierdoor kan de medewerker in de school zich weer volledig richten op zijn kerntaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling en verliest hij geen tijd aan administratieve rompslomp.

Waarom vernieuwend?

SchoolKassa is uniek in zijn soort. Door de gemakkelijke en overzichtelijk werkwijze kan een school snel aan de slag met het systeem en kost de implementatie nauwelijks tijd. Hierdoor kan de school zich weer direct bezig houden met goed onderwijs geven, terwijl de administratieve taken van het innen gewoon doorgaan.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Logo schoolkassa

Doe mee

Organisatie: DIT IS WIJS

Contactpersoon: Yvette Dettingmeijer

Wij zoeken

Hulp voor subsidie aanvraag

Gerelateerde Plannen

Logo

The Science Tour & Junior ScienceBattle

Middelbare scholieren helpen bij hun profielkeuze en hun profielwerkstuk laten presenteren voor een publiek in het theater.

Bekijk dit plan
2016 10 13 photo 00000230

ROoster10

Meer jongeren haken af bij het reguliere onderwijs om sociale, emotionele, economische of culturele redenen. ROoster10 is hun huiskamer, luisterend oor en huiswerkbegeleiding.

Bekijk dit plan

Adminbedriijf.nl (future financials)

Een ‘ontmoetingsplaats’ waar studenten van het Mbo en van het Hbo uitstekend worden voorbereid op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Beweeglokaal

BeweegPlus School

Minder zitten - meer bewegen!

Bekijk dit plan
Mamacafe

Mamacafé

Het Mamacafé is een plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar in dialoog kunnen gaan en waar kinderen kunnen spelen. Tegelijkertijd wordt bijdrage geleverd aan opvoedingsondersteuning en ontwikkelingsstimulering.

Bekijk dit plan
Plaatje city lab

Thuis in Taal

Met Thuis in Taal werken we op o.a. peuterscholen samen met laaggeletterde ouders om overdracht van taalproblemen te voorkomen.

Bekijk dit plan
Img 1149

Jeugdgemeenteraad Rotterdam

Kinderen leren de kunst van het democratisch samenleven onder leiding van acteurs in de raadszaal van het stadhuis.

Bekijk dit plan
Artikel ad 20 maart 2018

Spel-IQoké-activiteiten voor (hoog) begaafde kinderen!

Spelactiviteiten voor (hoog) begaafde kinderen en hun familie met uitleen uitdagende spellen en boeken rondom thema hoogbegaafdheid in combinatie met ontmoetingen voor de ouders.

Bekijk dit plan
Meer plannen