Ontdek › Plan

SchoolKassa

Aangemaakt: 25 mei 2018

Heb hart voor onderwijs

SchoolKassa is een digitaal incasseringssysteem voor het innen van betaalopdrachten naar ouders (denk hierbij aan het innen van de vrijwillige ouderbijdrage, schoolreisjes en TSO).

SchoolKassa helpt een school sneller en efficiënter bedragen van ouders te innen. Hierdoor houdt de schooldirecteur of de groepsleerkracht in de school meer tijd over voor zijn hoofdtaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling!

Waarom goed voor Rotterdam?

Door middel van de inzet van Schoolkassa vindt er een enorme tijdsbesparing plaats, hierdoor kan de medewerker in de school zich weer volledig richten op zijn kerntaak: kwalitatief goed onderwijs bieden aan de Rotterdamse basisschoolleerling en verliest hij geen tijd aan administratieve rompslomp.

Waarom vernieuwend?

SchoolKassa is uniek in zijn soort. Door de gemakkelijke en overzichtelijk werkwijze kan een school snel aan de slag met het systeem en kost de implementatie nauwelijks tijd. Hierdoor kan de school zich weer direct bezig houden met goed onderwijs geven, terwijl de administratieve taken van het innen gewoon doorgaan.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Logo schoolkassa

Doe mee

Organisatie: DIT IS WIJS

Contactpersoon: Yvette Dettingmeijer

Wij zoeken

Hulp voor subsidie aanvraag

Gerelateerde Plannen

4 YOU

Kinderen een kans geven op eigen ontplooiing in cultuur,dans,toneel,muziek en ouders/verzorgers ondersteuning bieden bij de opvoeding

Bekijk dit plan
Afbeelding1

YCADEMY010 | gerse koppen

Openbare academie voor het versterken van (over)levensvaardigheden

Bekijk dit plan
Super schoool

Super Schoool

De ambitie van Super Schoool is om reguliere basisscholen de keuze te bieden een excellente school te worden in het toepassen van de Wet Passend Onderwijs.

Bekijk dit plan
Stickerboog

leuk leren 010

Spelen is leren. Het doel van het plan is om spelend leren beter op de kaart te zetten en meer Rotterdamse gezinnen met jonge kinderen toegang te geven tot leuk en leerzaam (spel)materiaal.

Bekijk dit plan
Ms 1op1 coaching challengesports 1793

Time-out, Rebound!

Schooluitval voorkomen d.m.v. van een Time-Out Traject voor leerlingen van Rotterdamse MBO Startcolleges en voortgezet onderwijs.

Bekijk dit plan
Logo dit is talent

DIT IS TALENT

Versneld afgestudeerd HBO-ers opleiden tot startbekwaam groepsleerkracht in het basisonderwijs voor de gemeente Rotterdam.

Bekijk dit plan
Thought 2123970 960 720

Onderwijsaanbod010

Een slimme verbinding tussen het Rotterdamse onderwijsaanbod en Rotterdamse onderwijsprofessional

Bekijk dit plan
1218 rotterdam marketing

Smart port, meiden aan boord

Wij stimuleren meiden te kiezen voor een carrière in de Rotterdamse haven en industrie. Dit doen we met een magazine vol rolmodellen, voor en door meiden, de "Havenskills"-netwerktraining en praktijkbezoeken.

Bekijk dit plan
Meer plannen