Ontdek › Plan

Fitnesspark Buitensport in Hoogvliet.

Aangemaakt: 20 maart 2018

Sport beweegt Rotterdam

SPORTEN MAAKT SAMENLEVINGEN ACTIEF MET TRAINEN VOOR IEDEREEN.

GEZONDERE MENSEN STERKERE SAMENLEVINGEN GROTERE WELVAART

Fit worden is zo veel meer dan een doel op zich, het maakt deel uit van een beter leven: regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op gezondheid, sociale verbondenheid en productiviteit. Gezamenlijk kunnen we mensen en samenlevingen activeren door het aanbieden van uitdagende en dynamische trainingsoplossingen, die kleine veranderingen omzetten naar langdurende resultaten.
Het plezier van bewegen is terug te zien in alle levensfases en in alle lagen van de samenleving. Samenlevingen worden sterker en mensen kunnen genieten van een aanzienlijk hogere levenskwaliteit en zelfstandigheid tot op hoge leeftijd. De lijst met voordelen is eindeloos...

Waarom goed voor Rotterdam?

Het organisatiecomité ziet de Sport plaza van Hoogvliet Rotterdam als een project dat een meervoudige meerwaarde heeft voor Hoogvliet Rotterdam. De leden van het comité zijn allen nauw betrokken bij Hoogvliet. Naast hun passie voor de sport willen zij vanuit hun sociale motivatie iets doen voor Hoogvliet. Vandaar dat Sport/Buiten fitness uitsluitend een sportief evenement is, En verschillende gebieden langs de Groene Gordel met Rotterdam Zuid verbindt.

Waarom vernieuwend?

Individualisering en flexibilisering
Nederlanders bepalen steeds vaker zelf wanneer, waar en met wie ze sporten. De sportdeelname blijft gelijk, maar welk soort sporten beoefend wordt verandert. Flexibele verbanden zijn ook terug te zien in het vrijwilligerswerk.
MOTIVEREN, STIMULERENEN INTEGREREN IS DE WEG NAAR ACTIVEREN!

Sport/Buiten fitnes in de Groene Gordel van

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

20160730 081337 resized

Doe mee

Organisatie: Fitnesspark Buitensport Hoogvliet

Contactpersoon: Joop van Gils

Wij zoeken

We zoeken hulp om zoveel mogelijk fondsen te vinden om Buitenfitness Hoogvliet te realiseren, daarnaast zoeken we bedrijven die samen willen bouwen en willen investeren in dit plan.
Ook zoeken wij hulp vanuit de gemeente om Buitenfitness Hoogvliet goed op te zetten. Een meedenker dus.

Gerelateerde Plannen

Curlingfoto

Curlingbaan Rotterdam

Curling is hot en wij maken het spel voor iedereen bereikbaar; Rotterdam krijgt elke winter haar eigen curlingbaan, in een aparte

Bekijk dit plan
Dance

Challenge

Jongeren met problemen helpen om hun eigen leven op orde te krijgen met hulp om zich voor te bereiden op een mooie toekomst.

Bekijk dit plan
Drijvend sportveld padel rotterdam

'de PadelBak'

Het drijvend sportveld van Rotterdam!

Bekijk dit plan
 logo  cycling connects op wit

Cycling Connects Rotterdam

De sociale integratie van nieuwkomers (vluchtelingen/asielzoekers/statushouders) bevorderen middels beweging en sportparticipatie met de focus op fietsen. Een stad creëren waar de nieuwkomer wordt verwelkomd door de reeds gevestigde Rotterdammer.

Bekijk dit plan
Afbeelding heel delfshaven bij de club

Heel Delfshaven bij de club

Heel Delfshaven bij de club zorgt er voor dat door actieve programmering en goed faciliteren heel Delfshaven gaat sporten.

Bekijk dit plan
Logo zuiderpark frisbee experience

Zuiderpark Frisbee Experience

Een innovatief en sportief nieuw Frisbee plan.

Bekijk dit plan
Bikepark rotterdam

BikePark Rotterdam

BikePark Rotterdam is een nieuwe sportlocatie voor mountainbikers.

Bekijk dit plan
E sport 010

E-sport 010

De nieuwe wereld van E-sport is gigantisch aan het worden. De sport moet geacepteerd en gefaciliteerd worden, daarom dit plan!

Bekijk dit plan
Meer plannen