Ontdek › Plan

Talent aan het werk

Subsidie toegekend € 36.500,00

Aangemaakt: 04 juni 2018

Dus echt iedereen aan het werk

Traineeship van 23 maanden voor jongeren met een afgeronde Mbo 2 opleiding bij diverse bedrijven van de Facillicom Group

Na school direct een arbeidsovereenkomst

Doe je het goed op je niveau 2 opleiding dan heb je kans op een arbeidscontract en de mogelijkheid om te ontdekken welke werkrichting bij je past. Ook werken we aan je spreek en schrijf vaardigheid zodat je je beter kunt verwoorden tijdens gesprekken.

Waarom goed voor Rotterdam?

Je hoeft geen uitkering aan te vragen en krijgt de kans om te ontdekken wat echt bij je past. Motivatie om deel te blijven nemen is salaris maar ook ook uitdagingen. Je hebt het hier over met vrienden die ook deze kans willen pakken. Deze postieve vibe geef je door.

Waarom vernieuwend?

Jongeren kunnen een baan krijgen ondanks of juist door hun taalachterstand. We vragen natuurlijk naar een wil.... Met die wil krijgen ze een arbeidsovereenkomst waardoor ze ervaring kunnen opdoen bij diverse bedrijven. Zo kunnen ze al werkend echt ontdekken waar hun skills liggen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Foto deelnemer wmo radar %283%29

Doe mee

Contactpersoon: Marcel Jans

E-mail: mjans@wmoradar.nl

Gerelateerde Plannen

Images

Re-integratie - van kansloos naar kansrijk

Ieder burger in Rotterdam heeft recht op een eerlijke kans om zichzelf te scholen en te werken. Met dit plan stimuleren wij jongeren om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien tot een waardevolle werknemer/ondernemer

Bekijk dit plan
Logo seedz rgb

SeedZ - socio-economische incubator in Rotterdam

Door een pragmatische en creatieve aanpak biedt SeedZ met Rotterdamse eigenzinnigheid een werkzaam perspectief op betaald werk en/of zelfstandig ondernemerschap.

Bekijk dit plan
Img 5126

GEEN woorden maar BEELDEN

Dit plan helpt iedereen aan een baan dmv beelden!

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2018 10 31 om 12.04.17

Food for Talk

Food for Talk is een maaltijdvoorziening op wijkniveau voor ouderen: Vrouwen en mannen uit de wijk worden opgeleid om maaltijden te bereiden, studenten worden ingezet om te maaltijden te bezorgen en samen met de ouderen te eten.

Bekijk dit plan
Moeder vader werk gezin mamafamily 1100 734 c1

Sterke mannen, sterke gezinnen

Met mijn plan wil ik jongemannen naar de arbeidsmarkt toe leiden. Deze jongemannen van 16 jaar en ouder zijn vooral vroeg tijdig schoolverlaters en staan veraf van de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Afbeelding link2work

Link2Work 2.0

Maatwerk coachingstraject voor uitgevallen Rotterdamse jongeren in de leeftijdscategorie 16 t/m 27 jaar. Het doel is zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden te ontwikkelen, zodat zij kunnen uitstromen naar een betaalde baan, stage of opleiding.

Bekijk dit plan
Talentsbook en ece

Talentvol 010 op Talentsbook

Door uitbreiding van Talentsbook en samenwerking met het Erasmus Centre for Entrepreneurship willen we meer Rotterdamse jongeren hun talenten laten inzetten zodat zij op natuurlijke manier werkervaring opdoen en geld verdienen.

Bekijk dit plan
Meer plannen