Ontdek › Plan

Talent aan het werk

Subsidie toegekend € 36.500,00

Aangemaakt: 04 juni 2018

Dus echt iedereen aan het werk

Traineeship van 23 maanden voor jongeren met een afgeronde Mbo 2 opleiding bij diverse bedrijven van de Facillicom Group

Na school direct een arbeidsovereenkomst

Doe je het goed op je niveau 2 opleiding dan heb je kans op een arbeidscontract en de mogelijkheid om te ontdekken welke werkrichting bij je past. Ook werken we aan je spreek en schrijf vaardigheid zodat je je beter kunt verwoorden tijdens gesprekken.

Waarom goed voor Rotterdam?

Je hoeft geen uitkering aan te vragen en krijgt de kans om te ontdekken wat echt bij je past. Motivatie om deel te blijven nemen is salaris maar ook ook uitdagingen. Je hebt het hier over met vrienden die ook deze kans willen pakken. Deze postieve vibe geef je door.

Waarom vernieuwend?

Jongeren kunnen een baan krijgen ondanks of juist door hun taalachterstand. We vragen natuurlijk naar een wil.... Met die wil krijgen ze een arbeidsovereenkomst waardoor ze ervaring kunnen opdoen bij diverse bedrijven. Zo kunnen ze al werkend echt ontdekken waar hun skills liggen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Foto deelnemer wmo radar %283%29

Doe mee

Contactpersoon: Marcel Jans

E-mail: mjans@wmoradar.nl

Gerelateerde Plannen

Young & FamousFestival

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Bekijk dit plan
Vangnet

Vangnetovereenkomst

Basisinkomen via een private Vangnetovereenkomst

Bekijk dit plan
Sparespace ondernemers jpeg

SpareSpace; Verborgen ondernemerschap in Rotterdam

Veel ondernemerschap is verborgen op zolderkamers of schuurtjes en kan niet/ durft niet een onderneming te starten. SpareSpace bouwwt samen met lokale experts een platform om verborgen ondernemerschap te vinden, verbinden en zichtbaar te maken.

Bekijk dit plan
Offcourse

TALENT ONTWIKKELT

In Rotterdam is een grote vraag naar IT-ers. Tegelijkertijd is het vooral voor kwetsbare doelgroepen lastig om en baan te vinden. Het doel van het project is om binnen 1,5 jaar tijd een innovatieve sociale leer-werkplaats op te zetten.

Bekijk dit plan
Irk nedir

Geen woorden maar dagelijkse daden

Steve werkt met swipes, likes, een leuke vraag, een kleine opdracht of prikkelende opmerking. Gedurende ons FAST-programma vitaliseert, motiveert en prepareert Steve dagelijks kandidaten zodanig d persoonlijke doorbraken worden gerealiseerd.

Bekijk dit plan

MicroFranchise010

MicroFranchise010 ontwikkelt franchise concepten waar werkzoekenden zich als micro-ondernemer op laagdrempelige manier bij aan kunnen sluiten.

Bekijk dit plan
Schermafdruk 2018 10 08 15.18.09

DeBroekriem, bijeenkomsten voor werkzoekenden

Vrijwilligers organiseren netwerkbijeenkomsten waarbij werkzoekenden onderling profiteren van elkaars ervaringen en elkaars netwerk.

Bekijk dit plan
Logo taal werk

Taal/Werk

Wij maken werk van en voor werkzoekenden met een taalachterstand. Dit doen wij samen met werkgevers die werk voor deze doelgroep creëren.

Bekijk dit plan
Meer plannen