Ontdek › Plan

TOERISTENSHUTTLE ( ROTTERDAM SKYLINE TOUR )

Aangemaakt: 20 februari 2018

Rotterdam economisch vooruit

Toeristen een rondrit aanbieden met ROTTERDAM SKYLINE TOUR langs de highlights van Rotterdam

Het is de bedoeling om bezoekers van de stad Rotterdam met een toeristenshuttle een tour door het centrum van Rotterdam te geven waarbij zij een fantastische eerste indruk krijgen van de history en prachtige gebouwen die de stad rijk is.
Het is de bedoeling vanuit een vast opstappunt te starten met de tour b.v vanaf de SPIDO of de MARKTHAL, om van daaruit in een rondrit van 45 minuten alle denkbare op de route gelegen highlights aan te doen met een korte omschrijving van de objecten en de history daarvan. daarna eindigt de tour weer bij de SPIDO of MARKTHAL.
Aangezien er tal van mooie gebouwen/ bezienswaardigheden worden aangedaan denk ik dat het voor de beheerders van deze locaties interessant is dat de ROTTERDAM SKYLINE TOUR ook daar langs is gereden. en de toeristen na de tour een bezoek afleggen.
Ook maakt de ROTTERDAM SKYLINE TOUR van Rotterdam nog meer een toeristenstad!
Globale kosten van de ROTTERDAM SKYLINE TOUR schat ik op 200.000 euro

Waarom goed voor Rotterdam?

WAAROM GOED VOOR ROTTERDAM? (MAXIMAAL 500 KARAKTERS) *

ROTTERDAM SKYLINE TOUR is een goed initiatief voor Rotterdam omdat de toeristen op een eenvoudig en leuke manier een groot gebied kunnen aandoen en daarmee een eerste uitgebreide indruk krijgen van Rotterdam, waarna de diverse locaties bezocht kunnen worden.
Daarnaast levert het een stuk werkgelegenheid op en zet dit Rotterdam weer wat hoger op de ranglijst van toeristenstad!

Waarom vernieuwend?

Vernieuwend is deze toeristenshuttle zeker niet daar deze elders in den landen ook al word ingezet, echter voor de toenemende aantallen Rotterdamse toeristen zijn er buiten het openbaar vervoer van metro,bus en tram, weinig mogelijkheden om je op een vermakelijke manier door de stad te laten vervoeren, ik denk dan ook dat de ROTTERDAM SKYLINE TOUR daar wel een bijdrage aan kan leveren.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Bringo 23 bus

Doe mee

Contactpersoon: Bertus van Drongelen

Wij zoeken

Realisatie van het plan dmv: vergunning / ontheffing verlening, medewerking op het gebied van aanschaf materiaal, stalling, standplaats/ halte.

Gerelateerde Plannen

Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan

DS/ Dienst Samenwerking

je schulden overzicht van deurwaardes, gerechtelijke deurwaardes, schuldeisers via DS aanvragen, incassobureaus

Bekijk dit plan
Paint design

Rotterdams likkie verf

De Maas en onze prachtige stad liggen vol met plastic afval. Laten we dit waardeloze plastic afval transformeren naar een waardevol Rotterdams likkie verf.

Bekijk dit plan
Hopstago

HopstaGo, a Go-to-Market Accelerator

HopstaGo is a Go-To-Market Accelerator program for New Innovative and Impactful products from Rotterdam. The Accelerator program is funded through "pay it forward" financial model, supporting new Innovative Products to make a Global Impact.

Bekijk dit plan
Afbeelding voor plan

Een stad zonder gas

De Nederlandse samenleving staat voor een grote opgave bij de verduurzaming van de woningvoorraad en het dagelijkse leven.

Bekijk dit plan
Vuilnis

Met BetterBeGreen op weg naar de cellulose economie

BetterBeGreen gaat met gangbare, simpele en kleinschalige apparatuur productie van cellulose bioplastic uit oud papier maken

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan
Meer plannen