Ontdek › Plan

TOERISTENSHUTTLE ( ROTTERDAM SKYLINE TOUR )

Aangemaakt: 20 februari 2018

Rotterdam economisch vooruit

Toeristen een rondrit aanbieden met ROTTERDAM SKYLINE TOUR langs de highlights van Rotterdam

Het is de bedoeling om bezoekers van de stad Rotterdam met een toeristenshuttle een tour door het centrum van Rotterdam te geven waarbij zij een fantastische eerste indruk krijgen van de history en prachtige gebouwen die de stad rijk is.
Het is de bedoeling vanuit een vast opstappunt te starten met de tour b.v vanaf de SPIDO of de MARKTHAL, om van daaruit in een rondrit van 45 minuten alle denkbare op de route gelegen highlights aan te doen met een korte omschrijving van de objecten en de history daarvan. daarna eindigt de tour weer bij de SPIDO of MARKTHAL.
Aangezien er tal van mooie gebouwen/ bezienswaardigheden worden aangedaan denk ik dat het voor de beheerders van deze locaties interessant is dat de ROTTERDAM SKYLINE TOUR ook daar langs is gereden. en de toeristen na de tour een bezoek afleggen.
Ook maakt de ROTTERDAM SKYLINE TOUR van Rotterdam nog meer een toeristenstad!
Globale kosten van de ROTTERDAM SKYLINE TOUR schat ik op 200.000 euro

Waarom goed voor Rotterdam?

WAAROM GOED VOOR ROTTERDAM? (MAXIMAAL 500 KARAKTERS) *

ROTTERDAM SKYLINE TOUR is een goed initiatief voor Rotterdam omdat de toeristen op een eenvoudig en leuke manier een groot gebied kunnen aandoen en daarmee een eerste uitgebreide indruk krijgen van Rotterdam, waarna de diverse locaties bezocht kunnen worden.
Daarnaast levert het een stuk werkgelegenheid op en zet dit Rotterdam weer wat hoger op de ranglijst van toeristenstad!

Waarom vernieuwend?

Vernieuwend is deze toeristenshuttle zeker niet daar deze elders in den landen ook al word ingezet, echter voor de toenemende aantallen Rotterdamse toeristen zijn er buiten het openbaar vervoer van metro,bus en tram, weinig mogelijkheden om je op een vermakelijke manier door de stad te laten vervoeren, ik denk dan ook dat de ROTTERDAM SKYLINE TOUR daar wel een bijdrage aan kan leveren.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Bringo 23 bus

Doe mee

Contactpersoon: Bertus van Drongelen

Wij zoeken

Realisatie van het plan dmv: vergunning / ontheffing verlening, medewerking op het gebied van aanschaf materiaal, stalling, standplaats/ halte.

Gerelateerde Plannen

Vpro tegenlicht   aerofarms in newark 02

Rotterdamse Boerin zoekt Voedselflat

Bloemkool in het Oude Noorden, boontjes in Charlois, tomaten in het Nieuwe Westen

Bekijk dit plan
Logo wm

WEmove - Economie van de Vriendschap

Mensen met een minimuminkomen en weinig kansen op de arbeidsmarkt vormen zelfregiegroepen en gaan op kleine schaal ondernemen.

Bekijk dit plan
Leapfunder 1

AirDnD

AirDnD.nl, voluit Air Drink ’n Dine, is het platform waar iedereen een huiskamerrestaurant kan starten en reserveren.

Bekijk dit plan
Vuilnis

Met BetterBeGreen op weg naar de cellulose economie

BetterBeGreen gaat met gangbare, simpele en kleinschalige apparatuur productie van cellulose bioplastic uit oud papier maken

Bekijk dit plan
13700146 548350882019941 6436243010701029569 n

Stadse Streekwinkel Rotterdam

De Stadse Streekwinkel combineert de dagelijkse beschikbaarheid en korte afstand tot de consument in de stad met een boerderijwinkel. Het is de plek waar boeren en makers uit de regio zichtbaar en dagelijks toegankelijk worden voor de stedeling.

Bekijk dit plan

Rotterdam Connected

Door heel Rotterdam gefaseerd high speed internet aanleggen. Bij elke herinrichting van straten meteen een (loze) leiding opnemen waar glasvezel ingeblazen kan worden.

Bekijk dit plan
Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan
Meer plannen