Ontdek › Plan

Videobooth010

Aangemaakt: 18 april 2018

Dus echt iedereen aan het werk

Laat zien wie je bent. Zien is geloven.

Het huidige sollicitatieproces vraagt om sollicitatiebrieven en cv’s. Om dit te kunnen doen dien je goed te kunnen lezen en schrijven in het Nederlands. De groep autochtone Rotterdammers die laaggeletterd zijn bezitten deze vaardigheden niet. Hierdoor vinden zij geen aansluiting met het huidige sollicitatieproces. Het solliciteren vormt een belemmering voor deze doelgroep. De Videobooth010 faciliteert de Rotterdamse burger in het video solliciteren. De Videobooth010 is een ruimte waarin de Rotterdammer de mogelijkheid krijgt om een kwalitatieve video sollicitatie op te nemen. Door gebruik te maken van de Videobooth010 garandeer je kwaliteit van video en audio. Dit zorgt ervoor dat werkgevers voorzien zijn van duidelijke impressies. Iedereen krijgt de kans om de juiste impressie af te geven. Zien is geloven.

Waarom goed voor Rotterdam?

Rotterdam is een grote stad met ontzettend veel diversiteit. Door de Rotterdamse burger te faciliteren met de Videobooth010 laat de stad zien dat iedereen dezelfde kans verdient.

Waarom vernieuwend?

Dit project is vernieuwend omdat er aandacht wordt besteed aan Rotterdamse burgers die niet de kans krijgen om zich op de juiste manier te profileren bij werkgevers. Wij verbinden werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt met werkgevers op een effectieve manier en zijn hier innovatief in. Wij bieden een extra mogelijkheid naast het huidige sollicitatieproces waardoor onzichtbare gekwalificeerde kandidaten zichtbaar worden.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Videobooth010 nieuw

Doe mee

Organisatie: Stichting Indruk-Wekkend i.o.

Contactpersoon: Vincent Andrade / Martiziano Nascimento

Wij zoeken

Wij zouden graag de samenwerking aangaan met de Gemeente Rotterdam het cluster Werk & Inkomen en het UWV Werkbedrijf. Wij zijn van mening dat de Videobooth010 aan kan sluiten op de dienstverleningen die door beide organisaties geboden wordt. Daarnaast hebben wij voor de Videobooth010 IT en juridsiche ondersteuning nodig.

Gerelateerde Plannen

To reach 2697951 600 300x182 2x

Project Smart 2018

De kortste weg naar een betaalde baan in 2018; en unieke werkervaringsplaatsen.

Bekijk dit plan
Tvz homepage kruiden

Keukentaal

Rotterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt door

Bekijk dit plan
Logo midden

De Blauwe Krokodil

Mensen met een arbeidsbeperking die hun digitale talent inzetten en hiermee aanvullend inkomen genereren. Ze kunnen op deze manier deelnemen aan de veranderende arbeidsmarkt die steeds flexibeler wordt.

Bekijk dit plan

lerenondernemerteworden praktijkopleiding

moelijk plaatsbaren jongeren? een doel tegeven

Bekijk dit plan

Facilicom Traineeship

Inrichten van een traineeship voor jongeren (jongens en meisjes) die net hun opleiding niveau 2 bij het Albeda hebben afgerond.

Bekijk dit plan
Logo 1

De WelWillers

Een groep uitkeringsgerechtigden gaan samen, met en voor elkaar aan de slag om zoveel mogelijk regulier betaalde arbeid te vinden

Bekijk dit plan
Citylab %28plaatje%29

Jouw Opstelling Voor Succes

Het ondersteunen van niet-werkende-werkzoekende Rotterdamse jongeren bij het veroveren van hun plek op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Meer plannen