Ontdek › Plan

Wij Zijn Welzijn

Aangemaakt: 30 april 2018

Rotterdam economisch vooruit

Het crossmediaal in beeld brengen, outreachend verbinden en (financieel) ondersteunen van het sociaal-maatschappelijk werkveld in Rotterdam.

Wij Zijn Welzijn is een uniek online platform dat zich richt op het zichtbaar maken van de vele prachtige sociaal-maatschappelijke initiatieven die Rotterdam rijk is. Dit doen wij door periodiek initiatieven in beeld te brengen die zich elke dag inzetten voor Rotterdammers en het verdienen om nóg beter zichtbaar te zijn. Daarnaast richten wij ons op het bieden van extra financiële mogelijkheden voor de initiatieven die verbonden zijn aan ons platform én het transparant maken van de geldstromen die wij voor hen op gang brengen.

Waarom goed voor Rotterdam?

In Rotterdam zijn er vele maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan de bewoners en samenleving. Tegelijkertijd is het moeilijk om te overzien welke initiatieven er allemaal zijn. Een dynamisch platform draagt bij aan het transparanter maken van het werkveld en het verbinden van initiatieven zodat zij elkaar nog sterker kunnen maken. Met het bieden van extra financiële mogelijkheden ondersteunen we initiatieven bij het groeien en het maken van nog meer impact.

Waarom vernieuwend?

Het platform is vernieuwend omdat wij de behoefte aan zichtbaarheid, het nut van samenwerken en de noodzaak voor financiële middelen aan elkaar verbonden hebben. Wij hebben onze expertise op het gebied van digitale-, video- en traditionele marketing daarnaast gekoppeld aan de mogelijkheden van informatietechnologie om meer Rotterdammers te bereiken, verbinding te creëren en zowel nieuwe als bestaande geldstromen voor een bredere groep aan initiatieven beschikbaar te maken.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

2018 04 30 %281%29

Doe mee

Organisatie: Stichting Wij Zijn Welzijn

Contactpersoon: Yoshua Priele

Wij zoeken

Wij zijn altijd op zoek naar sociaal-maatschappelijke initiatieven die hun zichtbaarheid willen vergroten en daarmee een plekje op ons platform willen verzilveren. Hiermee helpen jullie ons om de werking van ons platform aan te tonen en dragen jullie indirect bij aan onze groei.

Gerelateerde Plannen

13700146 548350882019941 6436243010701029569 n

Stadse Streekwinkel Rotterdam

De Stadse Streekwinkel combineert de dagelijkse beschikbaarheid en korte afstand tot de consument in de stad met een boerderijwinkel. Het is de plek waar boeren en makers uit de regio zichtbaar en dagelijks toegankelijk worden voor de stedeling.

Bekijk dit plan
Vpro tegenlicht   aerofarms in newark 02

Rotterdamse Boerin zoekt Voedselflat

Bloemkool in het Oude Noorden, boontjes in Charlois, tomaten in het Nieuwe Westen

Bekijk dit plan
Wetlab

Gegroeid in Rotterdam

Het wetlab van BlueCity, een circulaire hub gevestigd in voormalig Tropicana, wordt zo ontwikkeld dat het mogelijk is om drie soorten onderzoek te doen in BlueCity Lab: bacterieel onderzoek, schimmels, en gisten.

Bekijk dit plan
Bringo 23 bus

TOERISTENSHUTTLE ( ROTTERDAM SKYLINE TOUR )

Toeristen een rondrit aanbieden met ROTTERDAM SKYLINE TOUR langs de highlights van Rotterdam

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 05 15 om 19.50.27

Big Data Rotterdam

Onafhankelijk ecosysteem waar bedrijven de juiste kennis krijgen om succes te hebben met Big Data en Wetenschap.

Bekijk dit plan
Img 0471

Korte keten van bodem tot bord

Direct online producten kopen bij de boer uit jouw regio en afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de wijk

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Meer plannen