Ontdek › Plan

Work-Life Balance Conference

Aangemaakt: 27 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

In het laatste jaar hebben zijn we als Rotterdams bedrijf door het ALCAT centrum voor voedselsensitiviteit erkend geweest als distribueur (enigste in Nederland).
We hebben op TEDx Rotterdam en StartupGrind gesproken over de samenhang van alles in je leven en hoe cruciaal het is om experten te hebben die je begeleiden in elk aspect van je leven. Het is niet enkel theorie bij ons. We hebben ook wetenschappelijke ondervindingen en video testimonials van klanten die met succes onze theorie toepassen om zich van chronische ziektes te verlossen.

Rotterdam heeft blijk gegeven dat ze meer willen (en nodig hebben). Wij willen die experten naar hier brengen en een traditie beginnen net zoals onze partner TEDx Rotterdam doet.

We hebben jullie hulp daarvoor nodig.

Waarom goed voor Rotterdam?

Niemand in Nederland heeft dit certificaat. Als partners van organisaties zoals AIESEC, TEDx en Startupgrind hebben we daarbij het geluk dat we de unieke connecties hebben kunnen uitbouwen met al de leidinggevende experts in gezondheid, relaties, en ondernemerschap. Dit geeft een unieke draai aan iets dat potentieel de sfeer in Rotterdam kan evolueren naar een startuphub voor meer social entrepreneurship, waar mensen over heel Europa (of de wereld) potentieel voor kunnen afreizen.

Waarom vernieuwend?

Het is nog nooit in Nederland gebeurt op dit niveau. Dit aangezien het accent altijd ligt op productiviteit, nooit op de andere aspecten van het leven. Wij hebben de markt gevalideerd ondertussen en er is hier nood aan (zie video testimonials). Deze conferentie kan potentieel de deuren openen voor de dagdagelijkse persoon i.p.v. de mensen die veel moeten (en kunnen) betalen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Cover 5 march

Doe mee

Organisatie: Why not 3

Contactpersoon: Why Not 3

Wij zoeken

Steun nodig met contacten en netwerk, omdat we een jong bedrijf in Rotterdam zijn. Om de conferentie realiteit te maken, hebben we ook financiële steun nodig.

Gerelateerde Plannen

Rotterdam flexpackerz city

Rotterdam Flexpackerz City

Maak van Rotterdam 1 grote coworking space! Met de Flexpackerz app brengen we alle flexwerkplekken in kaart, verbinden we zzp'ers, ondernemers, professionals en studenten face to face, creëren waardevolle connecties en maken Rotterdam nog gerser!

Bekijk dit plan
R0 69 600 450 269 tender varen rotterdam

Het water centraal

Breng het water terug en daarmee ook de mogelijkheden om het water te gebruiken. Vissen, zwemmen, varen, zeilen, toerisme, beroepsvaart en alle mogelijkheden die dat te bieden heeft.

Bekijk dit plan
Iam

IAM

Dromenjagers ondersteunen bij het waarmaken van hun dromen met multimedia! Startend met unieke CV video’s of foto portretten en een aansluitend, inspirerend online blog die het gezicht toont van dromenjagers in Rotterdam.

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan
Plaatje

Offcourse: on track towards Coderdam

Opzetten van een gratis toegankelijk fysiek en viruteel platform waar mensen samen komen om te leren programmeren en beter aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt.

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan
Coders at computer

Days of Code

Coding is the skill of the future. During our bootcamp, you will learn to code and build your own projects.

Bekijk dit plan
Meer plannen