Ontdek › Plan

Work-Life Balance Conference

Aangemaakt: 27 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

In het laatste jaar hebben zijn we als Rotterdams bedrijf door het ALCAT centrum voor voedselsensitiviteit erkend geweest als distribueur (enigste in Nederland).
We hebben op TEDx Rotterdam en StartupGrind gesproken over de samenhang van alles in je leven en hoe cruciaal het is om experten te hebben die je begeleiden in elk aspect van je leven. Het is niet enkel theorie bij ons. We hebben ook wetenschappelijke ondervindingen en video testimonials van klanten die met succes onze theorie toepassen om zich van chronische ziektes te verlossen.

Rotterdam heeft blijk gegeven dat ze meer willen (en nodig hebben). Wij willen die experten naar hier brengen en een traditie beginnen net zoals onze partner TEDx Rotterdam doet.

We hebben jullie hulp daarvoor nodig.

Waarom goed voor Rotterdam?

Niemand in Nederland heeft dit certificaat. Als partners van organisaties zoals AIESEC, TEDx en Startupgrind hebben we daarbij het geluk dat we de unieke connecties hebben kunnen uitbouwen met al de leidinggevende experts in gezondheid, relaties, en ondernemerschap. Dit geeft een unieke draai aan iets dat potentieel de sfeer in Rotterdam kan evolueren naar een startuphub voor meer social entrepreneurship, waar mensen over heel Europa (of de wereld) potentieel voor kunnen afreizen.

Waarom vernieuwend?

Het is nog nooit in Nederland gebeurt op dit niveau. Dit aangezien het accent altijd ligt op productiviteit, nooit op de andere aspecten van het leven. Wij hebben de markt gevalideerd ondertussen en er is hier nood aan (zie video testimonials). Deze conferentie kan potentieel de deuren openen voor de dagdagelijkse persoon i.p.v. de mensen die veel moeten (en kunnen) betalen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Cover 5 march

Doe mee

Organisatie: Why not 3

Contactpersoon: Why Not 3

Wij zoeken

Steun nodig met contacten en netwerk, omdat we een jong bedrijf in Rotterdam zijn. Om de conferentie realiteit te maken, hebben we ook financiële steun nodig.

Gerelateerde Plannen

Schermafbeelding 2017 05 15 om 19.50.27

Big Data Rotterdam

Onafhankelijk ecosysteem waar bedrijven de juiste kennis krijgen om succes te hebben met Big Data en Wetenschap.

Bekijk dit plan
Vpro tegenlicht   aerofarms in newark 02

Rotterdamse Boerin zoekt Voedselflat

Bloemkool in het Oude Noorden, boontjes in Charlois, tomaten in het Nieuwe Westen

Bekijk dit plan
Hopstago

HopstaGo, a Go-to-Market Accelerator

HopstaGo is a Go-To-Market Accelerator program for New Innovative and Impactful products from Rotterdam. The Accelerator program is funded through "pay it forward" financial model, supporting new Innovative Products to make a Global Impact.

Bekijk dit plan
13700146 548350882019941 6436243010701029569 n

Stadse Streekwinkel Rotterdam

De Stadse Streekwinkel combineert de dagelijkse beschikbaarheid en korte afstand tot de consument in de stad met een boerderijwinkel. Het is de plek waar boeren en makers uit de regio zichtbaar en dagelijks toegankelijk worden voor de stedeling.

Bekijk dit plan

Rotterdam Connected

Door heel Rotterdam gefaseerd high speed internet aanleggen. Bij elke herinrichting van straten meteen een (loze) leiding opnemen waar glasvezel ingeblazen kan worden.

Bekijk dit plan
Logo cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats

De Cyberwerkplaats is een non-profit, collegegeld-vrij initiatief dat het tekort in cybersecurity-expertise op de arbeidsmarkt verkleint door Rotterdamse jongeren 21e-eeuwse ICT-vaardigheden bij te brengen en relevante werkervaring op te laten doen.

Bekijk dit plan
Logo metromining

Van biomassa naar bioplastic

MetroMining gaat voedselresten van Rotterdamse bedrijven converteren naarenergie en in een volgende fase naarbioplastics.

Bekijk dit plan
Meer plannen