Ontdek › Plan

Work-Life Balance Conference

Aangemaakt: 27 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

In het laatste jaar hebben zijn we als Rotterdams bedrijf door het ALCAT centrum voor voedselsensitiviteit erkend geweest als distribueur (enigste in Nederland).
We hebben op TEDx Rotterdam en StartupGrind gesproken over de samenhang van alles in je leven en hoe cruciaal het is om experten te hebben die je begeleiden in elk aspect van je leven. Het is niet enkel theorie bij ons. We hebben ook wetenschappelijke ondervindingen en video testimonials van klanten die met succes onze theorie toepassen om zich van chronische ziektes te verlossen.

Rotterdam heeft blijk gegeven dat ze meer willen (en nodig hebben). Wij willen die experten naar hier brengen en een traditie beginnen net zoals onze partner TEDx Rotterdam doet.

We hebben jullie hulp daarvoor nodig.

Waarom goed voor Rotterdam?

Niemand in Nederland heeft dit certificaat. Als partners van organisaties zoals AIESEC, TEDx en Startupgrind hebben we daarbij het geluk dat we de unieke connecties hebben kunnen uitbouwen met al de leidinggevende experts in gezondheid, relaties, en ondernemerschap. Dit geeft een unieke draai aan iets dat potentieel de sfeer in Rotterdam kan evolueren naar een startuphub voor meer social entrepreneurship, waar mensen over heel Europa (of de wereld) potentieel voor kunnen afreizen.

Waarom vernieuwend?

Het is nog nooit in Nederland gebeurt op dit niveau. Dit aangezien het accent altijd ligt op productiviteit, nooit op de andere aspecten van het leven. Wij hebben de markt gevalideerd ondertussen en er is hier nood aan (zie video testimonials). Deze conferentie kan potentieel de deuren openen voor de dagdagelijkse persoon i.p.v. de mensen die veel moeten (en kunnen) betalen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Cover 5 march

Doe mee

Organisatie: Why not 3

Contactpersoon: Why Not 3

Wij zoeken

Steun nodig met contacten en netwerk, omdat we een jong bedrijf in Rotterdam zijn. Om de conferentie realiteit te maken, hebben we ook financiële steun nodig.

Gerelateerde Plannen

Viapunten drone beeld

ViaTim

De wijk verbinden door een netwerk van ViaPunten. Een ViaPunt is een buurtgenoot die pakketten voor zijn/haar buurt ontvangt.

Bekijk dit plan
Bierpapier kopie

PapierLab Rotterdam

Een plek realiseren waar cellulose-houdende reststromen uit Rotterdam e.o. omgezet worden tot waardevolle grondstof voor het maken van papier en karton. In dit PapierLab kunnen mensen verschillende werk en creatieve ervaringen opdoen.

Bekijk dit plan
Coders at computer

Days of Code

Coding is the skill of the future. During our bootcamp, you will learn to code and build your own projects.

Bekijk dit plan
Blue food gr 10

Zero Foodwaste Rotterdam

Zero foodwaste Rotterdam werkt aan minder voedselverspilling. In 2018 al 5% minder tot 90% in 2030 en daarna naar 0 in 010!

Bekijk dit plan
Img 0471

Korte keten van bodem tot bord

Direct online producten kopen bij de boer uit jouw regio en afhalen bij een afhaalpunt bij jou in de wijk

Bekijk dit plan
L45 finaldesign

Line 45

Een zipline in hartje Rotterdam

Bekijk dit plan

SB/ Stunning B

Zelf ontworpen babyproducten met een pedagogische visie.

Bekijk dit plan
Meer plannen