Ontdek › Plan

Work-Life Balance Conference

Aangemaakt: 27 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

In het laatste jaar hebben zijn we als Rotterdams bedrijf door het ALCAT centrum voor voedselsensitiviteit erkend geweest als distribueur (enigste in Nederland).
We hebben op TEDx Rotterdam en StartupGrind gesproken over de samenhang van alles in je leven en hoe cruciaal het is om experten te hebben die je begeleiden in elk aspect van je leven. Het is niet enkel theorie bij ons. We hebben ook wetenschappelijke ondervindingen en video testimonials van klanten die met succes onze theorie toepassen om zich van chronische ziektes te verlossen.

Rotterdam heeft blijk gegeven dat ze meer willen (en nodig hebben). Wij willen die experten naar hier brengen en een traditie beginnen net zoals onze partner TEDx Rotterdam doet.

We hebben jullie hulp daarvoor nodig.

Waarom goed voor Rotterdam?

Niemand in Nederland heeft dit certificaat. Als partners van organisaties zoals AIESEC, TEDx en Startupgrind hebben we daarbij het geluk dat we de unieke connecties hebben kunnen uitbouwen met al de leidinggevende experts in gezondheid, relaties, en ondernemerschap. Dit geeft een unieke draai aan iets dat potentieel de sfeer in Rotterdam kan evolueren naar een startuphub voor meer social entrepreneurship, waar mensen over heel Europa (of de wereld) potentieel voor kunnen afreizen.

Waarom vernieuwend?

Het is nog nooit in Nederland gebeurt op dit niveau. Dit aangezien het accent altijd ligt op productiviteit, nooit op de andere aspecten van het leven. Wij hebben de markt gevalideerd ondertussen en er is hier nood aan (zie video testimonials). Deze conferentie kan potentieel de deuren openen voor de dagdagelijkse persoon i.p.v. de mensen die veel moeten (en kunnen) betalen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Cover 5 march

Doe mee

Organisatie: Why not 3

Contactpersoon: Why Not 3

Wij zoeken

Steun nodig met contacten en netwerk, omdat we een jong bedrijf in Rotterdam zijn. Om de conferentie realiteit te maken, hebben we ook financiële steun nodig.

Gerelateerde Plannen

Logo metromining

Van biomassa naar bioplastic

MetroMining gaat voedselresten van Rotterdamse bedrijven converteren naarenergie en in een volgende fase naarbioplastics.

Bekijk dit plan
Logo social media

DE DUURZAME WERKPLAATS

De Duurzame Werkplaats is een life-experience center waar je de toekomst kunt zien, ruiken, proeven en beleven.

Bekijk dit plan
Logo hotel in eigen stad

Hotel in eigen stad

’Hotel in eigen stad’ is een on-line concept dat bewoners wil stimuleren in de eigen stad een hotelkamer te boeken.

Bekijk dit plan
Sparespace  locatie

SpareSpace; Co-retailing in Rotterdam

SpareSpace maakt verborgen ondernemers zichtbaar in vier wijken in Rotterdam. Webshops, ambachtslieden, startende bedrijven, ondernemende statushouders worden zichtbaar, verlevendigen de winkelstraten en helpen elkaar vooruit.

Bekijk dit plan

Rotterdam Connected

Door heel Rotterdam gefaseerd high speed internet aanleggen. Bij elke herinrichting van straten meteen een (loze) leiding opnemen waar glasvezel ingeblazen kan worden.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 04 06 om 14.21.27

Rotterdam Deelstad

‘Rotterdam Deelstad’ verzamelt alle Rotterdamse deelinitiatieven op een online platform. Zodat met deze kennis delen voor alle Rotterdammers makkelijker wordt en zij hun leven zo duurzamer en socialer maken, en geld besparen.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 05 15 om 19.50.27

Big Data Rotterdam

Onafhankelijk ecosysteem waar bedrijven de juiste kennis krijgen om succes te hebben met Big Data en Wetenschap.

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
Meer plannen