Ontdek › Plan

Work-Life Balance Conference

Aangemaakt: 27 maart 2017

Rotterdam economisch vooruit

De leidinggevende gezondheidsexperts, ondernemers en relatieexperts naar Rotterdam te brengen om een Utopia te creëren van kennis.

In het laatste jaar hebben zijn we als Rotterdams bedrijf door het ALCAT centrum voor voedselsensitiviteit erkend geweest als distribueur (enigste in Nederland).
We hebben op TEDx Rotterdam en StartupGrind gesproken over de samenhang van alles in je leven en hoe cruciaal het is om experten te hebben die je begeleiden in elk aspect van je leven. Het is niet enkel theorie bij ons. We hebben ook wetenschappelijke ondervindingen en video testimonials van klanten die met succes onze theorie toepassen om zich van chronische ziektes te verlossen.

Rotterdam heeft blijk gegeven dat ze meer willen (en nodig hebben). Wij willen die experten naar hier brengen en een traditie beginnen net zoals onze partner TEDx Rotterdam doet.

We hebben jullie hulp daarvoor nodig.

Waarom goed voor Rotterdam?

Niemand in Nederland heeft dit certificaat. Als partners van organisaties zoals AIESEC, TEDx en Startupgrind hebben we daarbij het geluk dat we de unieke connecties hebben kunnen uitbouwen met al de leidinggevende experts in gezondheid, relaties, en ondernemerschap. Dit geeft een unieke draai aan iets dat potentieel de sfeer in Rotterdam kan evolueren naar een startuphub voor meer social entrepreneurship, waar mensen over heel Europa (of de wereld) potentieel voor kunnen afreizen.

Waarom vernieuwend?

Het is nog nooit in Nederland gebeurt op dit niveau. Dit aangezien het accent altijd ligt op productiviteit, nooit op de andere aspecten van het leven. Wij hebben de markt gevalideerd ondertussen en er is hier nood aan (zie video testimonials). Deze conferentie kan potentieel de deuren openen voor de dagdagelijkse persoon i.p.v. de mensen die veel moeten (en kunnen) betalen.

De gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het plan.

Cover 5 march

Doe mee

Organisatie: Why not 3

Contactpersoon: Why Not 3

Wij zoeken

Steun nodig met contacten en netwerk, omdat we een jong bedrijf in Rotterdam zijn. Om de conferentie realiteit te maken, hebben we ook financiële steun nodig.

Gerelateerde Plannen

Vpro tegenlicht   aerofarms in newark 02

Rotterdamse Boerin zoekt Voedselflat

Bloemkool in het Oude Noorden, boontjes in Charlois, tomaten in het Nieuwe Westen

Bekijk dit plan
62

Promocam

Wergevers en Werkzoekende op een unieke manier bijelkaar brengen.

Bekijk dit plan
Letters yj

WYJzer 7mijlslaarzen plan

Ondernemers beter, slimmer, creatiever en rendabeler laten werken, zodat grote stappen mogelijk zijn met hun prachtige idee of dienst. Door opheffen van blokkades, omdenken van de problemen op het diverse gebieden.

Bekijk dit plan
Logo

ZomerOndernemer

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het opzetten van een eigen bedrijf in de zomervakantie. In korte tijd leren de jongeren de basiselementen van het ondernemerschap kennen door daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Bekijk dit plan
Schermafbeelding 2017 05 15 om 19.50.27

Big Data Rotterdam

Onafhankelijk ecosysteem waar bedrijven de juiste kennis krijgen om succes te hebben met Big Data en Wetenschap.

Bekijk dit plan
Infantes e 2015 asparagopsis taxiformis ojoinvasoras 20 10 2016

Blue Harvest Nederland

Blue Harvest gaat een heel speciaal soort zeewier kweken in Blue City. Dit speciale tropische zeewier kan de methaanuitstoot van vee met wel 99% verminderen.

Bekijk dit plan
Screen shot 2018 04 24 at 12.53.49 pm

Tweedehands Rotterdam

We fotograferen tweedehands kleding in Rotterdam en bieden deze gezamenlijk aan op een online platform. Met slimme zoek en aanbeveling technieken maken we Tweedehands Rotterdam het betere alternatief voor een uniek modieus uiterlijk.

Bekijk dit plan

Restart Network: We Rise By Lifting Others

In the heart of Rotterdam, we create a world class, tuition-free technology school for refugees and underprivileged people. Restart Network offers an empowering one year long experience and enables people to kickstart a career in the IT industry.

Bekijk dit plan
Meer plannen