Agenda.

Cultuur Boost Geld - fondsenmarkt.

Fondsen, subsidies, crowdfunding en andere regelingen; zie jij als culturele initiatiefnemer door de bomen het bos niet meer? Juist daarom organiseren we ook in 2024 de Cultuur Boost Geld.

Dinsdag 23 januari staan in Theater Zuidplein vertegenwoordigers van fondsen en andere (ervarings)deskundigen klaar om kennis te maken en jouw vragen te beantwoorden. Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Voor deze editie slaan Cultuur Concreet en de Creatieve Coalitie Rotterdam de handen ineen. Ook nieuw is het middagprogramma met workshops i.s.m. Cultural Bridges,Fonds voor Cultuurparticipatie en voordekunst.

Praktisch

  • Datum: dinsdag 23 januari
  • Locatie: Theater Zuidplein
  • Zaal open: 19:00 uur
  • Deelname: gratis (!)
  • Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! 

 

Middagprogramma

Voor deze Cultuur Boost Geld werken we samen met Cultural Bridges, Fonds voor Cultuurparcticipatie en voordekunst aan een inspirerend middagprogramma. De deuren openen op 13:30 uur. De workshops starten om 14:00 uur. Meedoen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Kickoff Crowdfunding | voordekunst

De experts van voordekunst nemen je in deze workshop stap voor stap mee door het crowdfundingproces. Aan de hand van een handig crowdfundingcanvas geven ze mooie voorbeelden van campagnes, de laatste cijfers en nieuwe inzichten. Deze workshop is onmisbaar voor beginnende crowdfunders, inspirerend voor ervaren makers en een laagdrempelige eerste kennismaking voor wie crowfunding nog onbekend terrein is.

AANMELDEN

Van idee naar projectplan | Fonds voor Cultuurparticipatie

Een goed idee is nog geen (project)plan. De experts van Fonds voor Cultuurparticipatie helpen je met het op papier krijgen van jouw ideeën en hoe je je het best voorbereidt op een succesvolle subsidieaanvraag. 

AANMELDEN

Masterclass Pitchen | Cultural Bridges

Cultural Bridges verzorgt een masterclass ‘Pitchen’ door Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie. Deze creatieve ondernemer deelt zijn ervaringen en inzichten over het voorbereiden op belangrijke gesprekken met partners, investeerders of opdrachtgevers. Met zijn unieke perspectief op creativiteit als drijfveer, belooft deze sessie inspirerend en waardevol te zijn voor alle deelnemers.

AANMELDEN