Over CityLab010.
Van denken naar doen

                                                                                                                                                              Foto: Hans Tak 

Wat is CityLab010?

Citylab010 is een ondersteuningsprogramma voor vernieuwende plannen die een maatschappelijke bijdrage leveren aan Rotterdam(mers).

Dit doet CityLab010 met adviseurs met inhoudelijke expertise vanuit de gemeente Rotterdam, een aantal maatschappelijke partners, een Stadsjury met hart voor de stad en kennis van zaken en een jaarlijks budget van 1 miljoen euro.

CityLab010 heeft sinds 2015 meer dan 200 vernieuwende initiatieven die Rotterdam leuker, mooier, groener, socialer, veiliger en sterker maken ondersteund met meer dan 30 miljoen euro.

Benieuwd wat er afgelopen jaar is toegekend? Hier kan je het juryrapport van 2022 downloaden of bekijk alle CityLab010 initiatieven op de site.  

 

CityLab010 2023 

Deelname aan de ronde van CityLab010 in 2023 is niet meer mogelijk. Je kon een aanvraag indienen tot 1 september 23.59 uur. Heb je een idee voor de volgende ronde van Citylab010? En wil je alvast even sparren?

Kijk dan op CityLab010 - Contact welke CityLab010 adviseur je daar het beste voor kan benaderen. We denken graag mee!

Heb jij een idee dat Rotterdam op vernieuwende wijze bijdraagt aan Rotterdam? Dan ondersteunen we je graag met advies, kennis en een netwerk van partners en mogelijk een startbudget . 

Plannen op het gebied van cultuur, economie, duurzaamheid, gezondheid, welzijn, zorg, preventie, jongeren, ouderen, techniek, wonen, sport en meer zijn welkom. Kortom: we staan open voor alle goede ideeën die een bijdrage leveren aan Rotterdam(mers). 

Hier kan je lezen wat het start-up programma inhield. 

 

Contact en info

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op de socials: instagramLinkedIn en Facebook