Agenda.

INFOSESSIE @ VENTURE CAFE. ALLES WAT JE WIL WETEN OVER MEEDOEN MET CITYLAB010 IN 2023.

Heb jij een vernieuwend idee waar Rotterdam groener, socialer of veiliger van wordt? Dan maak je wellicht kans op een startbudget tot 50.000 euro!

CityLab010 heeft dit jaar 1 miljoen euro beschikbaar voor vernieuwende initiatieven.

Dus wil jij van idee naar doen gaan? En heb je behoefte aan ondersteuning in de vorm van kennis, netwerk, advies én dat startbudget. Doe dan mee aan CityLab010!

Benieuwd wat CityLab010 inhoudt, welke voorwaarden gelden, wat de deadlines zijn of wil je Team CityLab010 graag ontmoeten? Kom dan naar de infosessie van CityLab010 in het Venture Cafe (Groothandelsgebouw) op 23 of 30 maart. 

Nu al benieuwd naar meer info over meedoen met CityLab010 2023? Dat vind je hier.

 
Aanmelden is gratis: dat kan via deze link

 

Over Venture Café

Het Venture Café is dé plek in Rotterdam waar startups, bedrijven, talent, overheid en investeerders met elkaar in contact komen om innovatie en groei te stimuleren.

Elke donderdag tussen 17:00-20:00 organiseert het Venture Café in het Groot Handelsgebouw de grootste innovatie community bijeenkomst van Nederland. Hier bieden zij vrij toegankelijke programma's nieuwe en ervaren ondernemers om ideeën uit te wisselen en te ondersteunen en een omgeving voor 'toevallige ontmoetingen'.

Venture Cafe is onderdeel van het CIC, een van CityLab010’s partners.