Dit evenement delen via:

19-05-2016 18:30 - 21:30

Innovatiemarkt

Locatie: LP2

Adres: Wilhelminakade 326, Rotterdam, Las Palmas

- MELD JE NU AAN! -
 
Dé werkplaats voor de stad van morgen – voor dromers, denkers en doeners
Ben jij druk bezig met jouw plan voor CityLab010? Kun je hulp van experts en andere plannenmakers gebruiken? Wil je het plan indienen voor de eerste subsidieronde (voor 1 juni) of later dit jaar voor de tweede subsidieronde (voor 1 november)? Kom dan op 19 mei naar LP2 aan de Wilhelminakade voor de werkplaats van de stad van morgen. Om 18.30 uur gaan de deuren open, het netwerkevent start om 19.00 uur en eindigt om 21:30 uur. Tussen 19.15u en 21.20 uur worden diverse inspiratiesessies georganiseerd.
 
Netwerken en inspiratiesessies
De innovatiemarkt is in de eerste plaats hét netwerkevent van CityLab010. Met een hapje en een drankje kun je in gesprek met de experts van de gemeente Rotterdam en de partners van CityLab010. Daarnaast biedt de innovatiemarkt twee routes met inspiratiesessies, waarmee je je plan naar een hoger niveau kunt tillen: route 1 voor een startend idee en route 2 voor een verder uitgewerkt plan. Beide routes bevatten vier korte, interactieve inspiratiesessies met vier haltes van 20 minuten waar een plannenmaker stilstaat bij de vier succesfactoren: vereisten van een projectplan, risico’s, resources, kwaliteit. Je kunt een keuze maken uit een of twee van de sessies.

 
Workshops route 1: projectplan, begroting, resources en sociaal ondernemerschap

Workshops route 2: financiering, risicobeperking, crowdfunding en partnership
 
Het blokkenschema met de details voor elke inspiratiesessie zie je als je je registreert voor de bijeenkomst en de sessies.
 
De inspiratiesessies worden gegeven door de partners van CityLab010. Na de sessies kun je in gesprek gaan met de experts op de netwerkvloer. En je kunt afspraken maken voor een verdiepend gesprek met een van de partners of de andere (gemeentelijke) experts.
 
Registratie

Geïnteresseerd? Reserveer dan nu je plek voor de innovatiemarkt en een of meer van de inspiratiesessies. - Meld je aan! -
 
Graag tot 19 mei!Adriaan Visser

Wethouder Financiën, Organisatie, Haven, Binnenstad en Sport