Agenda.

Online vragenuurtje Circulair Loket: november

Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je al je vragen over ondernemen met reststromen en hernieuwde grondstoffen live stellen aan een panel van deskundigen.

Wanneer mag je reststromen wel of niet gebruiken en waar moet je zijn om dat geregeld te krijgen? Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je al je vragen over ondernemen met afval live stellen aan een panel van deskundigen. Stel je vraag ter plekke of dien ‘m van te voren in via circulairloket@rotterdamcirculair.nl.

Vragenuurtje Circulair Loket

Tijdens het vragenuurtje zitten de volgende deskundigen van DCMR klaar om jouw vragen te beantwoorden: Koen de Kruif Koen is senior adviseur op het gebied van milieumanagement en duurzaamheid/circulaire economie bij DCMR. Een groot deel van zijn werk richt zich op de mogelijkheden voor circulaire economie en duurzame energie voor het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 35 jaar ervaring op zak weet hij jou verder te helpen. Pieter Heyne en Ina Boschloo Ina en Pieter zijn senior adviseurs op het gebied van afvalstoffen bij DCMR. Zij houden zich bezig met vergunningverlening van afvalstoffenbedrijven, einde afval en circulaire economie.

Over het Circulair Loket

Het Circulair Loket is hét startpunt voor al je vragen over ondernemen met afval. Dien je vraag in en krijg gratis en vrijblijvend advies op maat in het omgaan met de soms ingewikkelde wet- en regelgeving die gepaard kan gaan met circulair ondernemen. Zo voorkom je een langdurige en kostbare zoektocht naar de juiste procedures en vergunningen, en hou je tijd over voordat waar je goed in bent: ondernemen!