Fouad el Hajioui.
STADSJURY.

Wie ben je?

Mijn naam is Fouad el Hajioui en ik ben 32 jaar. Samen met mijn vrouw woon ik op Zuid in de Tarwewijk. Een hele diverse wijk met mooie mensen. En het uitzicht aan de Maashaven verveelt ook nooit.

Wat doe je?

Ik ben bedrijfsadviseur en projectmanager in de voedingssector. Tegenwoordig werk ik voor The Greenery. Dit is de commerciële en logistieke organisatie van zo’n 250 Nederlandse groente- en fruittelers. Samen met collega’s zorg ik ervoor dat we toekomstbestendig en datagedreven ondernemen. Een mooie uitdaging!

Waarom ben je stadsjurylid geworden?

Ik ben trots op de Rotterdamse mentaliteit en diversiteit. Tegelijkertijd zien we ook dat er veel potentie onbenut blijft om verschillende redenen. Met Citylab010 krijgen Rotterdammers zelf de ruimte om de stad nog mooier te maken. Daar draag ik natuurlijk graag aan bij!

Wat is je mooiste of leukste herinnering aan de stad?

Echt één herinnering springt er niet uit voor me. Ik moet denken aan de dag dat mijn vrouw en ik de sleutel kregen van ons eigen huis op Zuid, maar ook de Europese voetbalavonden in de Kuip. Zo zijn er ontzettend veel momenten dat ik me hier thuis voel en trots ben om mee te bouwen aan deze stad.

Mijn droom voor Rotterdam is…

Een stad waarin elke Rotterdammer diens dromen kan waarmaken en zich thuis voelt. Daar worden we allemaal gelukkig(er) van!

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Het maakt niet uit hoe vroeg of laat, ik ben meteen klaarwakker als ik met vrienden iets nieuws mag gaan ontdekken. Of het nou een stedentrip, een pretpark of een hike is – ik ben zo ingepakt!

STADSJURY CITYLAB010.
Kennis van zaken en hart voor de stad.

De Stadsjury CityLab010 bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor de Rotterdam.

ONTMOET DE STADSJURY