STOOFJE, . voor de broodnodige warmte

Initiatiefnemers: Goran ontwerpt meubels en inrichtingen op maat voor particulieren en bedrijven. Hij creëert van iets oninteressants iets verrassends. Martine, master Leren & Innoveren, deed een PAO met EMI. Als social designer wil ze win-win situaties, connectie en diepgang bewerkstelligen.

Energieprijzen stijgen, minima durven de cv niet meer aan te zetten. STOOFJE, staal en low tech, geeft op één maxi theelichtje 9 tot 12 uur contactwarmte. Initiatief STOOFJE wil warmte voeten schenken aan 200 minima en maatschappelijke organisaties en Rotterdammers betrekken bij dit initiatief.

Daarom goed en vernieuwend voor Rotterdam.

STOOFJE is een herinterpretatie van de klassieke stoof: een modulair stalen low tech ontwerp dat op één maxi theelichtje 9 tot 12 uur contactwarmte geeft, en daarmee warme voeten.
Omdat met STOOFJE de cv niet of later aangezet hoeft te worden, bespaart STOOFJE energie. STOOFJE is voor 50% gemaakt van hergebruikt staal en zelf 100 % recyclebaar. Ook gaat STOOFJE een leven lang mee. STOOFJE is dus duurzaam.
Onze twee partners voor het vervaardigen van STOOFJE zijn twee organisaties die werken met Rotterdammers met lange afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de toewijzing van STOOFJE, het ophalen van verhalen, en de evaluatie van het initiatief werken we samen met nog drie partners.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Martine J Everts
Goran Samardzic