De GeluksRoute. Het krachtigste wat je kunt worden is jezelf!

Startbudget toegekend € 76000,-
Soms denk ik nog wel eens aan dat meisje van 16 die bleu een levenspad koos dat totaal niet bij haar paste. Nu 15 docentenjaren later met een flinke dosis persoonlijke ontwikkeling in m'n rugzak is het de missie een meer efficiënte en fijne GeluksRoute uit te stippelen voor alle leerlingen.

De GeluksRoute is de interactieve digitale lesmethode voor het middelbaar- en MBO onderwijs waar leerlingen spelenderwijs in aanraking met thema’s als: Mindfulness, Dromen, Identiteit, Zelfvertrouwen, Geluk, Moed, en Doelen stellen zodat leerlingen in contact komen met hun krachten en talenten.

Daarom goed en vernieuwend voor Rotterdam.

Veel Rotterdamse leerlingen krijgen niet de tools in hun omgeving om hun volledige potentieel te benutten. De GelukRoute helpt de leerlingen de moed, rust, vertrouwen en toekomstperspectief te ontwikkelen zodat zij keuzes maken die passen bij hun volledige potentieel en ervaren van geluk.
De Corona crisis was een katalysator voor het al aanwezige hoge stresslevel van leerlingen. De GeluksRoute geeft leerlingen tools om rust te ervaren en meer in het nu te leven.
De GeluksRoute geeft inzage in de persoonlijke ontwikkeling van de leerling door een digitaal ontwikkelportfolio aan te leggen in het programma. Dit ontwikkelportfolio geeft de mentor input met de leerling in gesprek te gaan plus het draagt bij aan de loopbaan en kan dienen als eindexamen document.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief