Vaarflow. Programma voor talentontwikkeling en bewustwording

iKapitein heeft als doel om de meest impactvolle waterrecreatie onderneming te worden van Nederland.

Na een zeer impactvolle pilot met ruim 80 basisschool leerlingen uit Delfshaven is het nu tijd voor een nieuw programma; Vaarflow. Een programma waarin (muzikale) talentontwikkeling en duurzame bewustwording samenkomen. Door rolmodellen uit de wijk. Voor 300 leerlingen uit de wijk.

Daarom goed en vernieuwend voor Rotterdam.

Vanwege de unieke interactie die we tot stand brengen. Het is de combinatie can de wijze waarop wij de doelgroep aanspreken/inspireren en het onderwerp waarop we dat doen. Onze doelgroep staat bekend als lastig te bereiken op het gebied van talentontwikkeling, ondernemerschap en duurzaamheid.
De leerlingen worden zich door dit project bewust van hun eigen talenten en hoe zij deze om kunnen zetten in succesvolle levenspaden. Zij worden zich bewust van de rol die zij als individu hebben op de maatschappij en wat zij kunnen bijdragen aan de leefbaarheid van onze stad.
De leefbaarheid komt zichtbaar tot uiting doordat zij geleerd hebben van Wesley en zijn team dat hun individuele gedrag impact heeft op de leefbaarheid van de stad. Door hun steentje bij te dragen aan bijvoorbeeld het schoonhouden van de stad creƫren we een fijne sfeer in de stad.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Wesley Dos dos Santos