Nieuws.

Netwerkbijeenkomst 10 oktober in Drijvend Paviljoen

Op zaterdag 10 oktober creëert CityLab010 tussen 12.00 en 15.00 uur de tweede ontmoetingsplaats voor dromers, denkers en doeners in Rotterdam. In het Drijvend Paviljoen in de Rijnhaven (ter hoogte van Posthumalaan 90) scherpen plannenmakers met elkaar en de andere aanwezigen hun plannen aan. 

In gesprek met experts

De partners van CityLab010 en andere experts zijn aanwezig om tips te geven hoe jij jouw plan kan versterken. De kennismakelaars van de Hogeschool Rotterdam, de deskundigen van Ploum Lodder Princen, de financials van Rabobank Rotterdam en het netwerk van Yes We Care staan klaar om je te helpen. Of je kan je door de 1%Club laten adviseren over crowdfunding.
De ‘matchmakers’ van CityLab010 zorgen ervoor dat jij op 10 oktober in gesprek raakt met de juiste deskundige.

Feedback van wethouders

Naast de maatschappelijke partners, zijn ook alle wethouders van de gemeente Rotterdam persoonlijk aanwezig om in gesprek te gaan met plannenmakers. Heb jij interesse om je plan kort te presenteren aan een wethouder, dan kun je je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar CityLab010events@Rotterdam.nl. Vermeld je contactgegevens, de naam van je plan en een van de negen CityLab010-thema's waarbinnen je plan valt (zie www.citylab010.nl/themas). Je ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie. Het aantal plekken voor deze presentaties is beperkt, dus wees er snel bij!

Subsidieregeling

Wil je voor de uitvoering van jouw plan in aanmerking komen voor een financiële bijdrage uit de CityLab010-subsidieregeling? Stel dan al je vragen tijdens de bijeenkomst aan de aanwezige subsidiespecialisten van de gemeente. Je kunt jouw plan ter plekke op CityLab010.nl plaatsen, zodat je ook na de bijeenkomst tips en adviezen kunt krijgen van anderen, waarmee je je plan verder kan aanscherpen.

Aanmelden

De CityLab010-community groeit gestaag. Er staan al 100 plannen op CityLab010.nl en er zijn tientallen subsidieaanvragen. Sluit je aan bij deze dynamische werkplaats voor de stad van morgen en kom op 10 oktober naar het netwerkevent CityLab010. Meld je aan voor deze bijeenkomst door te mailen naar CityLab010events@Rotterdam.nl.