Nieuws.

3x inspirerende Breakoutsessies: CityLab010 On Tour - 10 april - van 19.00 tot 22.00 uur

Tot uiterlijk 1 juni kunnen dromers, denkers en doeners een CityLab010-subsidie aanvragen voor hun plan om Rotterdam te ontwikkelen tot een nóg aantrekkelijkere plek om te wonen, werken of te studeren. CityLab010 helpt jou graag om van jouw idee een volwaardig plan te maken. Dus pak je kans: op 10 april staan onze experts voor je klaar in het Erasmus Centre for Entrepreneurship, Marconistraat 16!

Breakoutsessies
Er is ruim 3 miljoen euro subsidie beschikbaar. Zorg dat je jouw deel niet misloopt. Heb je een plan dien dan voor 1 juni jouw aanvraag in! Om je goed op weg te helpen organiseren we samen met BroodNodig, Erasmus Centre for Entrepreneurship en Maas & Kleiberg Subsidieadvies 3 zeer nuttige en inspirerende #BreakOut sessies! Deze sessies helpen je om je plan naar een hoger level te tillen. Bijvoorbeeld om je subsidie goed aan te vragen, zorgvuldig na te denken over je propositie of de samenwerking met andere partijen te optimaliseren. 

 

 

 

 

Breakout #1: Erasmus Centre for Entrepreneurship
"We nemen je stapsgewijs mee in hoe je voor jouw plan snel een strakke #waardepropositie ontwikkelt. Daarbij laten we je zien hoe je deze test en wat het gaat opleveren. We delen onze kennis over hoe je de broodnodige klanten ontdekt, hoe je effectief contact onderhoudt en hoe je bij hen jouw waardeproposite toetst."

 

 

 

 

Breakout #2: Maas & Kleiberg Subsidieadvies
"Wij vertellen je meer over het opstellen van een subsidieaanvraag voor de CityLab010 regeling
(€ 3,5 miljoen beschikbaar!). Tevens gaan we in op de essentie van een succesvol business plan.”

Bekijk hier de presentatie van Maas & Kleiberg op 10 april

 

 

 

 

 

Breakout #3: Broodnodig
"Hoe zorg je voor een goede samenwerking met CityLab010? Wat is er nodig om jouw plan voor de stad te maken? Leer van de stappen die wij gezet hebben om tot een gedegen plan te komen voor Rotterdam. We laten je op een interactieve manier nadenken over jouw plan en strategie."

 

Aanmelden 
Stap 1: stuur een e-mail naar: citylab010events@rotterdam.nl om je aan te melden voor het event.
Stap 2: meld je hier aan voor een van de interessante breakouts.