Nieuws.

CityLab010 helpt bij je projectplan

CityLab010 helpt jou bij het maken van een zo goed mogelijk projectplan. Met het projectplan kan je een startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de Gemeente Rotterdam.

Zo hebben we voor jou een checklist gemaakt met alle belangrijke onderdelen voor een projectplan op een rij. Want als je op zoek bent naar een startbudget, moet je wel een goed projectplan hebben.

En natuurlijk staan onze CityLab010 coaches voor je klaar. Dit team bestaat uit een gedreven club mensen die werkzaam zijn bij de gemeente Rotterdam. Zij hebben een breed palet aan kennis en ervaring en weten als geen ander hoe de hazen lopen, in de stad en binnen de gemeente Rotterdam. Zij delen hun netwerk graag met je en ze weten precies wat een projectplan een góed projectplan maakt.

Ook onze partners kunnen je helpen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Voor Goed voor extra kennis en ervaring van 9.00 tot 11.00 uur op donderdag 23 mei. En om het heel makkelijk te maken zetten de partners in juni, een ochtend in de week, de deuren open en ben je welkom op het spreekuur. Meer info hierover volgt snel!

Dit doen we allemaal om ervoor te zorgen dat je de mogelijkheid hebt om uiterlijk 14 juni 2019 bij het Subsidieloket van de gemeente Rotterdam een startbudget aan te vragen om je projectplan uit te voeren. Het startbudget krijg je in de vorm van een subsidie. Let wel op dat je uiterlijk 14 mei contact hebt gehad met een coach of je plan hebt gedeeld. Want we willen eerst weten met welk plan jij subsidie gaat aanvragen.