Nieuws.

CityLab010 en plannenmakers op de Innovation Expo 2018!

Het goede nieuws is: Nederland heeft heel veel innovaties. En zeker ook in Rotterdam! Op de Innovation Expo, op 4 oktober in Rotterdam, zijn er meer dan 200 te beleven.

CityLab010, BlueRoof en Kaap Workout doen hun verhaal
Het vernieuwende ondersteuningsprogramma, CityLab010, van de gemeente Rotterdam heeft als doel maatschappelijke innovatie mogelijk te maken voor bewoners en sociale ondernemers. Jaarlijks is 3,5 miljoen euro beschikbaar en ontvangen circa 50 plannen financiële ondersteuning. Samen met maatschappelijke partners als de Rabobank, Ploum en Hogeschool Rotterdam en is het Rotterdam gelukt meer ruimte te geven aan innovatieve initiatieven in de stad. Een van die mooie voorbeelden is BlueRoof. BlueRoof ontwikkelt de toepassing van restmaterialen voor de aanleg van groene daken Tijdens deze sessie leren deelnemers op welke manier een gemeentelijk programma voor initiatiefnemers zoals BlueRoof kan gaan bruisen.

Ook de plannenmakers van Kaap Workout zijn aanwezig om hun verhaal te pitchen.
Kaap Workout is een ontwikkelingsplan voor de aanleg van een sportieve, familievriendelijke route in de buitenruimte van Katendrecht.
Anders dan gebruikelijke workout plekken zal het Kaap Workout park ook een beeldentuin worden. Tijdens hun pitch vertellen ze je alles over hun initiatief.

Waar en wanneer?
De Innovation Expo vindt plaats in Rotterdam, op de RDM Onderzeebootloods en het RDM Congrescentrum. Het programma staat online www.innovationexpo2018.nl

• BlueRoof en CityLab010: 4 oktober, 16:45 – 17:30 uur in Oval 4 In de ONDERZEEBOOTLOODS
• Kaap Workout – 4 oktober, 12:00 – 12:30 uur, innovatiekast in de innovatiedock

Je kunt gratis deelnemen maar aanmelden is verplicht. Meld je aan via www.innovationexpo2018.nl