Nieuws.

CityLab010 On Tour vol energie: blijf dromen, denken en doen!

We blikken met team CityLab010 terug op een energieke CityLab010 On Tour in de Hogeschool Rotterdam op 6 november! Het was een mooie en geslaagde avond. Meer dan 250 dromers, denkers en doeners waren aanwezig om op deze avond inspiratie op te doen.

Plannen in de spotlight
De één kwam voor een boeiende workshop, de ander om nieuwe mensen te ontmoeten en weer anderen waren geïnteresseerd in het CityLab010-plein waar alle plannenmakers van 2018 zich presenteerden. Van VR brillen, naar t-shirts gemaakt van tomaten tot aan een elektrische scooter die gerecycled wordt. Alle plannenmakers van 2018 hadden er deze avond alles aan gedaan om hun plan in de spotlight te zetten. Alle foto's van de avond staan op onze facebook pagina.

Overigens worden de plannenmakers die subsidie hebben aangevraagd voor het bedrag dat over was dit jaar in december bekend gemaakt.
We mogen straks dus nog een aantal mooie plannen toevoegen aan de lijst 2018. 

Bodycheck en luchtdirigent
Tijdens de plenaire opening stond het plan Miracles of Music in de spotlight. Het plan dat muziek stimuleert in de zorg voor kwetsbare naasten.
Het publiek werd getrakteerd op een energievolle bodycheck waarna ze ook nog enthousiast meededen met een luchtdirigent. De toon voor de avond was hiermee gezet!

We gaan verder!
Gaan we verder met Citylab010? En hoe gaan we verder in 2019? Dat waren toch wel de belangrijkste vragen aan wethouder Barbara Kathmann.
Na een volmondig JA kwam er luid applaus uit de zaal. We gaan zeker verder, maar wel met een aantal veranderingen.
Zo gaan we aan de slag met een stadsjury en wordt er nagedacht over de onderwerpen waar de plannen zich op moeten gaan richten komende jaren.

Blijf dromen, denken en doen
In het nieuwe jaar moet duidelijk zijn hoe het proces van CityLab010 eruit komt te zien. Dat we weer op zoek gaan naar de beste innovatieve plannen voor de stad en hier subsidie beschikbaar voor hebben staat in ieder geval vast. Blijf dromen, denken en doen! Blijf ons volgen op deze website en via onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen. Blijf samenwerken en inspiratie op doen! En dan ontmoeten we elkaar vast snel weer.
 

Team CityLab010

Team CityLab010 bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan de On Tour ‘Nieuwe energie´ op 6 november: Hogeschool Rotterdam, alle andere partners, de plannenmakers van 2018 en iedereen die inspiratie bracht deze avond.