Nieuws.

Terugblik CityLab010 ‘On tour’

CityLab010 'On tour' is een bijeenkomst waar ontmoeten, netwerken, nieuwtjes delen en samenwerken centraal staat. Deze eerste bijeenkomst stond in het teken van de vraag: “Je hebt subsidie ontvangen, en nu?” Initiatieven die in 2015 subsidie kregen, zoals De Voedseltuin, Stage Alliantie, Band Op Spanning en de Droomstraten, konden onze partners het hemd van het lijf vragen over fiscaal-juridische zaken. Tijdens deze middag waren onze partners aanwezig: Yes We Care, advocaten- en notariskantoor Ploum Lodder Princen, De Makers van Rotterdam en Mazars Nederland.

De bijeenkomsten van CityLab010 'On tour' zijn ook prima gelegenheden om informatie te delen en met elkaar mee te denken. Band op Spanning is momenteel bijvoorbeeld op zoek naar locaties in Rotterdam voor hun slimme bandenpomp en Stage Alliantie is genomineerd voor de ‘Hart Voor Rotterdam’ prijs van Yes We Care. Ontwikkelingen die wij uiteraard op de voet volgen!

De volgende editie van CityLab010 'On tour' is in juni en er volgen later dit jaar nog meer. Heb jij behoefte aan informatie over een bepaald onderwerp, laat het ons dan weten. Volg en praat met ons via Facebook en Twitter, daar hoor je ook het thema van de volgende bijeenkomst en de locatie.