Nieuws.

De blauwe krokodil brengt talent graag tot bloei

Galileo Academy en het CityLab010 initiatief Blauwe Krokodil slaan de handen ineen

De samenwerking tussen De Blauwe Krokodil en GalileoAcademy biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkervaringsplaats / leer-werkplek. Tijdens deze periode biedt De Blauwe Krokodil een programma aan als oriëntatie op de arbeidsmarkt en wordt in de praktijk gewerkt aan opdrachten. Na afronding hiervan volgt een baan bij Galileo Academy of je wordt door De Blauwe Krokodil bemiddeld naar een andere werkplek.

Robin, directeur van Galileo Academy, komt vaak andere ondernemers tegen die klagen over een tekort aan #arbeidskrachten. “Galileo Academy investeert wat meer tijd en energie in een werknemer die wellicht met een afstand begint, maar krijgt er een loyale, tevreden en gelukkige medewerker voor terug. Onze ervaring willen we samen met De Blauwe Krokodil inzetten voor andere werkgevers.”

De Blauwe Krokodil zal in de samenwerking contacten leggen en onderhouden met werkgevers en zorgen voor een match tussen potentiële werknemers en werkgevers in het brede werkterrein van de ICT. Galileo Academy levert een belangrijke bijdrage aan de opleiding, ontwikkeling en werkervaring van de werknemers.

https://blauwekrokodil.nl/

https://galileo-academy.nl

/