Nieuws.

De Heilige Meeuw land in Beverwaard

Nieuwe ronde CityLab010-2020 van start!

Dat dromen uit kunnen komen bewijzen deze initiatiefnemers! De Heilige meeuw heeft vorig jaar van CityLab010 startbudget ontvangen. Heb jij ook een innovatief idee voor de stad? Meld je dan aan voor de nieuwe ronde van CityLab010-2020.

Kom ook naar ons event op 2 december! Een avond vol inspiratie met en Rotterdammers met hart voor de stad. 

 
 
 
 
 
                 
 
 
Het is eindelijk zo ver! Inmiddels drie jaar geleden bedachten kinderen uit Beverwaard dat een hele grote Meeuw hun wijk leuker en gezonder zou maken. Een meeuw waar iedereen op kon vliegen! Een fantasierijk en vooral inspirerend idee. Lisa ten Brug ontwikkelde het idee door en vond enthousiaste partners die dit konden verwezenlijken. Met steun van Beverwaard, Citylab010, Gemeente Rotterdam en vele anderen is het afgelopen jaar gelukt om De Heilige Meeuw in het Schinnenbaanpark te realiseren.
Benieuwd naar De Heilige Meeuw in het echt? Op 2 november is het zo ver, alle betrokkenen en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om De Meeuw te komen verwelkomen onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. We vieren dat dromen kunnen uitkomen en openen het jaar van de Meeuw in Beverwaard! 
 

Zaterdag 2 november 2019 van 14:00 - 16:00 uur.

Locatie: Schinnenbaanpark, De Beverwaard