Nieuws.

De finish is in zicht

De komende weken ronden we de eerste subsidiefase van dit jaar af. Duidelijk wordt wie wel of geen subsidie van CityLab010 ontvangt. Nadat plannenmakers voor 1 juni subsidie konden aanvragen, is nu de tijd aangebroken dat wij hen op de hoogte brengen met het nieuws of zij wel of geen subsidie krijgen van CityLab010. Een spannende tijd voor alle dromers, denkers en doeners van Rotterdam: krijg je een startsubsidie van de gemeente of krijg je het advies je plan door te ontwikkelen?

In nog geen twee maanden hebben bijna 100 plannenmakers subsidie aangevraagd bij CityLab010. Dat is veel: CityLab010 leeft in de stad! De gemeente is de afgelopen weken druk bezig geweest met de beoordeling van alle subsidieaanvragen. Het beoordelingsproces heeft veel voeten in de aarde en regelmatig is het voor de beoordeling nodig om voor een plan een aantal weken extra te gebruiken. Hierover wordt een plannenmaker natuurlijk geïnformeerd.

Zodra er een definitief besluit is genomen over een plan, krijgt de plannenmaker dit natuurlijk direct te horen. Eind augustus zal het totale plaatje rond zijn en geven wij een overzicht welke plannen in de eerste ronde een startsubsidie hebben ontvangen. Houd hiervoor dus onze website en social media in de gaten. 

Vanaf 1 september begint de tweede subsidieronde van dit jaar, je kunt dan tot 1 november weer een subsidie aanvragen. Deel je plan nu al op de website!