Nieuws.

De puntjes op de i zijn gezet!

Ruim 55 pitchers en 100 geïnteresseerden waren op donderdagavond 18 mei naar het Timmerhuis gekomen. Reden? Hun plan pitchen aan de experts en elkaar in een feestelijke stemming ontmoeten. Want ‘time is ticking’. Nog zo’n twee weken te gaan en dan sluit het subsidieloket haar deuren voor Citylab010 aanvragen.


Gezelligheid bij de bar en gespannen gezichten bij de pitchruimtes. Zo makkelijk is het namelijk helemaal niet om in 4 minuten je verhaal te vertellen. En dat bleek ook wel. Al snel liepen bij enkele pitchruimtes de wachttijden op. Zowel pitchers als experts vonden het fijn om in besloten setting met elkaar het goede gesprek te voeren. Van plastic recyclen naar iets met boomstammen (die werden gewoon meegenomen de pitchruimte in) en van een groene oase tot iets met E-sport. Team CityLab010 van de gemeente en partners Ploum Lodder Princen, Rabobank, Inholland Plint010, Hogeschool Rotterdam, Mazars en Yes we care waren erg enthousiast. Ook dit jaar bruist het weer van de goede ideeën in Rotterdam!


Na de pitch even ontspannen. Ook daar was voor gezorgd. In de netwerkruimte stonden de gekleurde cocktails en gebakjes klaar en konden deelnemers plaatsnemen op de massagestoel. Als extra invulling werd er een korte presentatie gegeven over fietsinnovatie. En daar werd in Rotterdam aandachtig naar geluisterd. Er werd gelachen, gediscussieerd en visitekaartjes gingen over en weer. Het was een geslaagde Citylab010 On Tour. De puntjes zijn op de i gezet en komende dagen zullen de subsidieaanvragen gaan binnenstromen.
 

Succes met het indienen van alle plannen! En hopelijk kunnen we einde zomer weer een feestje vieren met elkaar.
 

Team CityLab010