Nieuws.

Digitale ondersteuning

Het CityLab010-jaar is door het virus niet van start gegaan zoals we gehoopt hadden. Geen start-event en geen kennissessies om jullie te helpen met je projectplan. De afgelopen weken zijn we aan de slag gegaan om te kijken hoe we jullie digitaal kunnen ondersteunen.

Format CityLab010 projectplan op website
Op onze website zijn twee nieuwe documenten geplaatst die je helpen om een kwalitatief goed projectplan op te stellen. Hierin komen alle belangrijke onderdelen aan bod die voor jou relevant zijn. We roepen je op om gebruik van te maken van het fomat, dan weet je zeker dat je voldoet aan alle onderdelen die van belang zijn. Naast beschrijvingen vind je hier ook handige downloads.

1) Een toelichting op een projectplan
2) Een format voor een projectplan

TIP: op de pagina projectplan (scroll omlaag) staan ook handige downloads uit de toelichting zoals een voorbeeld van de Rabobank van een ondernemingsplan en een Start-Up boekje van PLOUM.

Digitaal ondersteuningsprogramma
Ook zijn we met onze partners bezig om een aantal workshops digitaal te faciliteren. In april starten we hiermee. De eerste online workshop gaat over het projectplan en wordt gegeven door partner W&I Group. Dus kijk alvast op de website naar het projectplan en vul het format in. Zodra we weten op welke datum dit plaatsvindt brengen we je hier natuurlijk van op de hoogte.

Contact met coaches
Onze coaches zijn uiteraard bereikbaar voor belangrijke vragen. Houd er wel rekening mee dat het thuiswerken ook voor hen consequenties heeft. Zo kan het zijn dat ze minder goed bereikbaar zijn of dat het antwoord wat langer op zich laat wachten. We rekenen op je begrip.

Aanpassing deadline sluitingsdatum subsidieloket
Door de maatregelen zijn de CityLab010 kennissessies in maart gecanceld. De ondersteuning wordt nu in april en mei online aangeboden. Dat betekent dat de oorspronkelijke sluitingsdatum van het subsidieloket op 27 mei 2020 snel volgt. Initiatiefnemers krijgen hierdoor niet lang genoeg de tijd om de kennis te vertalen naar het projectplan. Daarom wordt de uiterste datum om een subsidieaanvraag in te dienen gewijzigd in 20 juni 2020.

Let op: het is nog steeds een voorwaarde om zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 mei via het aanmeldformulier aan ons te laten weten dat je mee wil doen met CityLab010 in 2020. Wie zich na 14 mei inschrijft, kan geen startbudget aanvragen!

 

Houd vol, blijf thuis en houd afstand als je naar buiten gaat.

We hopen je snel online te ontmoeten!

Team CityLab010